reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
its_a_boy.gif

Martus gratuluje!!! Nareszcie!!! :-)

Marta gratulacje ogromne!!! Oby choć teraz mały Szymonek dał Ci trochę odpocząć po tych wszystkich przejściach, ale pewnie już dawno sama o tym zapomniałaś i przeszczęsliwa tulisz swe maleństwo:-)

Sofik wszystkiego najwspanialszego dla córeczki z okazji jakże już poważnych :-Durodzinek

Witajcie o poranku
wiedze ze pierwsza jestem..hehe
Marta urdzila to jzu pierwsza na forum nie jest :)
jeszcze raz dzo zdrowka Dla Was Marta i a Tobie z osobna szbkiego zagojenia blizny i oby malo bolala..;-)

laski no wlasnie kiedy potkanko ..slyszalam ze wstepnie mialo byc na wtorek czyli Jutro

Martus Gratulacje, wreszcie ci sie udalo kochana, usciski dla maluszka i wracaj szybko

Witam sie porannie
Zamiast odsypiac na zwolnieniu to ja od 8 na nogach, nawet pies jeszcze spi:sorry: Wywolywala ktoras z was tutaj zdjecia? Ja wczoraj kupilam tusz do drukarki bo chcialam sobie slubne wkoncu wywolac i album uzupelnic no i co? Wydrukowalam 10 i sie skonczyl:wściekła/y: A sto mam do wydrukowania i ciekawa jestem jaka cena wywolania tu jest:cool2:
Kurde musze do socjala jechac bo mi wniosek o chorobowe odeslali bo lekarka nie wpisala nazwiska pacjenta:wściekła/y: takie drobne przeoczenie:no: Mam nadzieje ze nie bedzie za pozno bo dzis siodmy dzien po wystawieniu:-(
Milego dzionka dla was

Kamci trzymam kciuki, obys sie tak jak Marta nie meczyla:tak:

reklama
witam was:-)Marta gratulacje
5.gif
pozdrawiam was wszystkie mamuski teraz spadam bo lece na aerobik.... film 2012.......................i tak sie właśnie co sadzice dziewczyny o tej przepowiedni MAJOW?????;-)

Ostatnia edycja:
Do góry