_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dokładnie na kiedy masz termin bo masz 2 suwaczki ;-)niby na mnie... ale jakoś wiesz...mała nie chce wyjść![]()
Wiesz..też się zdziwiłam - bo mojego szkraba też nie zmierzyli...Wow, fajnie ze go zmierzyli moja Sofijke i Fi niee:-( dopiero po tygodniu
no to moge wrozyc porody![]()
miałam na 13.11 chociaż powiedzieli mi że może przyjść dziecko wcześniej ....a dokładnie na kiedy masz termin bo masz 2 suwaczki ;-)
Moja córka sie co do dnia urodziła, ale za to synke o 3 tyg. wczesniej. Przyjdzie czas i na twoja córke nawet nie wiesz kiedy.. Ja sie bardzo dobrze z Sofik czułam w ciazy nawet nie wiedzialam ze to bedzie dzis... a tu nagle mi wody odeszlyi zaczeło sie...;-)
chciałabym żeby taki byłKa.M`cia - to teraz czekamy na Twoje babyżyczę lekkiego i szybkiego porodu..