reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Zostawic Was na chwilke a tu... takie dobre wiesci:szok::-)
Ciesze sie bardzo, ze juz tak konkretnie sie ruszylo, bo to napewno oznacza dla Marty koniec meczarni:tak: Trzymam kciuki aby ta ostatnia faza byla szybka i mozliwie jak najmniej bolesna...
Teraz czekam na jeszcze lepsze info:-)

A mnie cos dol brzucha pobolewa:eek:

Witam sie Monia juz pojechala, było rewelacyjnie, kurce szkoda ze tak szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My z Anią też zaciskamy kciuki:-):-):-)
To Sofik tak wywróżyła. Chyba się sprawdzi

Ja jej wrozylam 15 listopada bo moja Sofijka sie urodzila tego dnia dokladnie o 18:16 skonczy 4 latka!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joann dziekujemy za Zyczonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurde super ze Marta juz na porodówc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

A ja napsilam do Marty:
Wziela biedulka epidural bo myslala ze umrze, nie dziwie jej sie po tylu dniach bolu , rozwarcie na 4 cm mowi ze chyba troche to jeszcze potrwa ale jzu ja nie boli, a ja mam cicha nadzieje ze dzis do polnocy urodzi hehehe

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Sofijki

Martusia teraz to juz napewno urodzi,jak juz epidura dostala jak sienie c dalejnie posunie moze jeszcze ja potna..najwazniejesze zeby urodzila zdrowego syncia.Solidaryzuje sie itzrmam kciukasy.

18:16!!!! No to star Sofijko wszystkiego najwspanialszego, obys zawsze byla taka slodka i grzeczna dziewczynka i mocno kochala swojego braciszka!!!:-)
Tort-niczym-prezent.jpg

Sofik moj m tez ma dzis 15 urodziny :laugh2: achhhhh te skorpionki:-D:cool2:
Mam nadzieje ze monia wiezie mi ciasto, bo cos mi waga za szybko spada :D

Ostatnia edycja:
Marta wkoncu, trzymam kciuki:-)

Dolaczam sie do zyczen dla corci Sofik "Wszystkiego naj..."

Ja juz po zakupach, wydalam wszystkie pieniadza albo jeszcze wiecej:no: Ale jakims cudem dopasowalam fotelik do mojego wozka:-)

Milego wieczoru:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
18:16!!!! No to star Sofijko wszystkiego najwspanialszego, obys zawsze byla taka slodka i grzeczna dziewczynka i mocno kochala swojego braciszka!!!:-)
Tort-niczym-prezent.jpg

Sofik moj m tez ma dzis 15 urodziny :laugh2: achhhhh te skorpionki:-D:cool2:
Mam nadzieje ze monia wiezie mi ciasto, bo cos mi waga za szybko spada :D

no co Ty ze twoj M tez z 15 ;-)
ciasto dalam nie za duzo :zawstydzona/y: bo wszytko zjedli udalo mi sie uratowac cosik dla Ciebie w ostaniej chwili :-D:-D
100 lat dla Twojego M

DZIEKUJE W IMIENIU CORKI Z ZYCZONKA!!!!

Marta jedzie
na CC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry