reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka ja zycze asieńce takiego szybkiego porodu ale nie sądze zeby poszło tak szybko przy pierwszym dziecku:tak:
i napewno będzie chłopczyk:-)
nam jeszcze troche zostało:-(

reklama
Asienka_r, trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo!!! Oby wszystko poszlo jak najlatwiej i jak najmniej bolalo!!!!;-):tak::tak::tak:

Justysiu, w Galway w Nexcie widzialam tylko 2 kurtki, z czego jedna byla taka plaszczykowata (a ja potrzebuje raczej krotszej) a druga byla taka na teraz, jesienna. Moze jeszcze cos rzuca przed zima i sie obkupimy:-)

Lubiczanko, kuszaca propozycja z tym spotkaniem u Ciebie:-) Pojecia tylko nie mam, gdzie to jest ale na pewno kawal drogi... Ale moze kiedys?! Ja w kazdym razie... jestem na TAK:-):-):-)

Milego dnia wszystkim...

Dzień Dobry.

Asieńka r powodzenia :-):-):-)

Lubiczanko a może u mnie spotkanko?
MartaF? Tylko chyba lepiej zanim się rozpakujecie co?
Myślcie intensywnie.
3.10 wraca Wolfia z Pl ;-)

Dobra,trza wstac z wyra :zawstydzona/y:
Jedziemy szukac darmowego przedszkola :confused2:

Dzień Dobry.

Asieńka r powodzenia :-):-):-)

Lubiczanko a może u mnie spotkanko?
MartaF? Tylko chyba lepiej zanim się rozpakujecie co?
Myślcie intensywnie.
3.10 wraca Wolfia z Pl ;-)

Dobra,trza wstac z wyra :zawstydzona/y:
Jedziemy szukac darmowego przedszkola :confused2:
Są takie w Irl:confused2:
Oj mi i MarcieF dwa razy nie musisz powtarzać,prawda Marta?
MartaF-nie spojrzałam na datę i myślałam ,że Asieńka r pisała wczoraj w nocy:zawstydzona/y:
Mamo-Ady-Nie wiesz gdzie jest Cashel-kochana-to tu znajduje się"rock of Cashel",które to Irole śmią porównywać wartością do naszego Wawelu(śmiechu warte!!!!:-D).
A jak tam Ada w creth-u?(nie wiem jak się pisze:zawstydzona/y:).Pewnie już przywykła i radości nie ma końca kiedy tam wędruje?Jak moja Dadzia śpi przydługo(np.jak dziś)wchodzę do jej pokoiku,rzucam hasło-Dadzia-jedziemy do przedszkola?I moje dziecię od razu na nogach-zwarte i gotowe:tak::-D

lubiczanka no jasne ze dla mnie nie trzeba powtarzać:-)
anineczka musimy sie tylko dogadac co do terminu:-)

a ja musiałam córcie odebrac ze szkoły:-(bidulka sie rozchorowała przez te otwieranie okien:crazy:

miłego dnia dziewczynki

Witajcie
ale mnie glowa napier.... bo bol to nie jest czuje sie jakby ktos mnie udezyl kijem w tyl glowy..cala noc nie spalam i boli ciagle ...:wściekła/y:

Wody mi odeszły, pojechaliśmy do szpitala.

powodzenia i szybkiego porodu i malo bolesnego..hehe a moze juz jest po i tulisz swojego maluszka ;-)

dziewczyny moze nastepne spotkanko u mnie...moze byc w tym tygdniu jesli macie checi np . piatek albo przyszly tydzien
zobaczymy komu jaki dzien najbardziej pasuje i mze umowimy sie tak ok 16 aby rowniez pasowalo :cool2:

Czołem dziewczynki;-)
Widzę,że spotkanko udane,super,szkoda,że tak daleko mieszkam..:tak:
No,asienka_r się wreszcie doczekała:tak::-D,trzymam kciuki,żeby szybko poszło,mało bolało i synek był:laugh2:
mamo_ady:pokażesz Adusiowe paszportowe zdjęcie?
anineczko:daj znać,jak z przedszkolem,ja już Radka zapisałam:-D
lubiczanko:chodzi o te przedszkole 3-godzinne,które będą dostępne od stycznia,w zamian za 41,50 ECB.Tylko,że nie wszystkie dzieci się "łapią".Muszą się urodzić w odpowiednim czasie:eek:,mój się załapał.Na wątku:sprawy socjalne i urzędowe jest więcej o tym,zapraszam:tak:

Lubiczanko, tak mniej wiecej, to wiem gdzie jest Cashel ale jeszcze nigdy sie w tamte rejony nie zapuszczalam:-)
Ada chodzi do creche'u ale nadal placze jak ja zostawiamy. Zaczyna wlasciwie marudzic juz po przekroczeniu progu. Ale po naszym wyjsciu juz jest ok i bawi sie ladnie. Nie ma z nia najmniejszych problemow, dobrze sie integruje z grupa, ladnie je i odziwo wykonuje jakies proste polecenia wydane w j. angielskim:szok:- tak mojemu A powiedziala pani, jak ostatnio odbieral Ade.
Jak po nia przychodzimy, to zazwyczaj przybiega sie przywitac i nie ma problemu, zeby ja wyciagnac do domu:-)

Agusik78, pokaze zdjecie (nowe i nawet stare) ale dajcie mi troche czasu. Musze sobie przypomniec, jak to sie montuje:baffled: bo juz zapomnialam. A jestem raczej z tych mniej technicznych niz bardziej....:baffled:

No, uwaga!!!
Z mala telefoniczna pomoca A udalo mi sie zeskanowac zdjecie do kompaa teraz sprobuje je zamiescic w poscie :tak:
Zalaczam 2 zdjecia paszportowe, stare i nowe: jedno zrobione wczoraj a drugie jak Ada miala 4,5 mies:-D Troszke sie zmienila...:-):tak:

Tak sobie pomyslalam, ze cos Wam jeszcze pokaze...
To moj maz, jak mial troszke ponad 12 mies:-D Czyz Ada nie jest jego klonem?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
No, uwaga!!!
Z mala telefoniczna pomoca A udalo mi sie zeskanowac zdjecie do kompaa teraz sprobuje je zamiescic w poscie :tak:
Zalaczam 2 zdjecia paszportowe, stare i nowe: jedno zrobione wczoraj a drugie jak Ada miala 4,5 mies:-D Troszke sie zmienila...:-):tak:
troche?? bardzo sie zmieniła:szok: jest śliczna:-)

Do góry