reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Troche mnei nie bylo ale czytalam regularnie.
Misiatrzymam kciuki zeby kociakl sie znalazl, rozumiem co czyjesz, nie wyobrazam sobie tego zeby moj benek zniknal.

Jak ja juz mam dosyc pracy, najchetniej poszlabym na L4 ale kasa mala, do 17-ego wytrzymam, mam urlop a potem zobaczymy:tak:

A wiecie moze czy jak poszlabym na L4 to mojemu M podniesliby zasilek? B na razie nie dostaje pelnego z tego wzgledu ze ja pracuje:sorry2:

Milego dzionka

Ale Wy wszystkie Trajkotki jesteście:wink::wink:
To oczywiście zaleta,broń Boże wada.:-)Mój P wczoraj bigosik wciągnął jak odkurzacz i...zrobił się taki senny,że...wiadomo-powtórka z rozrywki,czyli nadal sprawa w zawieszeniu:baffled:Ale dziś raniutko do pracy musiał wstać,więc mu wybaczę,ale dziś mu nie popuszczę!!!Mowy nie ma,powiem mu,a potem oczywiście zdam Wam relację:tak:
Aaa..mam pytanko,ale to raczej do dziewczyn z okolic Dublina.Czy znacie jakąś krawcową?Szukam i znaleźć nie mogę,nie chodzi o wielkie szycie:mam spodnie,do których zamek wszyć trzeba,a poza tym Pan Bóg wzrostu nie dał,więc każde spodnie nowo zakupione muszę skracać:sorry2:.Jak macie jakieś namiary,to bardzo proszę o info bo do tej pory kupowałam gacie zawsze przed czyjąś podróżą do Polski,żeby mi mógł zabrać do krawcowej,skrócić i przywieźć:huh:
Przejdę się chyba z młodym do Pennysa bo kapcie zmasakrował i upomina się o nowe,miłego dzionka,pa..

witajcie dziewczynki wiec dolecialam po nie ziemskich przezyciach:tak::szok:bylam na lotnisku 1.5 godzinki wczesniej czekamy do odprawy a tu nagle mowia ewakuacja bo jest bomba na lotnisku heeeeee no i zaczyna sie 2 godzinki opoznienia psy ,policja straż:szok:ale na szczescie falszywy alarm.....pozniej tak trzepali jak sie odprawialam ze szok wszystko kg,podreczne i wogole....ale to nie koniec dolatujemy do cork a tu nie lepiej kontrola taka ze szokkkkkkkkk :no::angry::szok:to samo wszystkie bagaze...ale juz jestem szczesliwie dolecialam :-):szok::confused:pozdrawiam was dziewczynki jade na zakupy do galway......a potem nauka jazdy autem:szok:takze uwaga pirat na drodze:-);-):tak:

julia28 tak się bałaś nadprogramowych kilogramów w torbie i problemów przy odprawie,a nawet przez głowę Ci nie przeszło,że takie atrakcje Cię czekają:shocked2::-D:yes:
No,powiem Ci,że niezłe przeboje miałaś na lotnisku,przy tym 1 kilo więcej to pikuś..pan Pikuś:sorry2:Ale najważniejsze,że już po wszystkim i szczęśliwie dołączyłaś do mieszkańców Zielonej Wyspy:-)Witam na irlandzkiej ziemi,deszczowej,wietrznej,itp.,itd.,A co?!Czemu masz mieć lepiej od nas i prażyć się na polskim słoneczku:happy::happy2:;-)

Julia ale mialas przezycia:szok:
No tak jak ktos rzucil haslo ze bomba no to musieli wszystkich posprawdzac,ale zeby jeszcze w Cork was trzepali:baffled:.

Anineczka ja tez zrozumialam o co Ci chodzilo,Wolfia chyba zaspana byla i nie mogla zakumac:-D.

Wolfia ja tez jezdze to Carlow na zakupy:tak:
Jutro bedziemy a Wy?

Agusik to moze Ty dzisiaj zrob swojemu kochanemu jakiegos schaboszczaka do tego bigosu zeby sie bardziej cieszyl a potem nawijaj makaron na uszy:-D
Po takim obiedzie napewno nie odmowi;-).

U mnie tragedia Szym budzil sie dzis 5razy w nocy z czego 2razy jadl i 3razy pil wode.
Jak mial 4m przesypial cale nocki.no czasami zdarzylo mu sie obudzic i 2 na jedzenie ale dalej spal do 7 czy nawet 7:30,a od 1,5m budzi sie tak czesto jak noworodek:baffled:.
Rano jestem jak zombie-mam nadzieje ze sie to skonczy wreszcie!!!

Malego wystawilam w wozku na dwor i spi a ja zamiast skladac pranie to siedze na necie,ale juz spadam bo zaraz pewnie sie obudzi i bedzie glodny-chociaz z tym to tez nigdy nic nie wiadomo:-p.

Wazony byl w tamten poniedzialek i jeszcze nawet magicznych 7kg nie przekroczyl:-:)-:)-(

reklama
Witam sie w sloneczny dzionek.co do torcikow w zeszlym roku tez chcialam cos oryginalnego i zrobilam mojemy synciowi torta kwdratowego i pokrylam go tym rolling icing.Dodalm pare ozdobek z cukru typu swinki, samochodziki i takie tam i tort byl cacy.Ladnie to wygladalo ale jakos minie smakowal.Poza tym nie wiem ale u mnie dzieciaki jakos ie za specjalnie torty jedza, a to same maluchy wiec w tym roku kupilam gotowca (potem cykne fotke) a dla staruszkow zrobie torta owocowego takiego dobrze nasaczanego alkoholem t0 specjlnosc tesciowej - chociaz tyle dobrego hehe.

Do góry