reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

Dziulka płaczę ze śmiechu ... "chusteczka, rekawek, firanka" ;D:D Dobrze, że nie napisałaś dłoń mamy bo i takie sceny widziałam i miałam odruch wymiotny - notabene ten sam jak widzę chłopów co jedną dziurkę palcem zatykają, a drugą smarczą na trawnik brrr !!!

Jeżeli chodzi o wejście na profil i UDZIELA SIĘ W - to to nie działa ! Mi się wyświetla tylko ten wątek :(

Zoe - brodzikiem się nie przejmuj - szczerze to chyba nie widziałam aby któraś z moich koleżanek, noworodka w łazience kąpała, zawsze wybierały miejsca gdzie jest ciepło i wysoko. Stół w pokoju albo w kuchni najczęściej :)

reklama
ZOE ja w brodzik pod prysznic wstawilam wanienke a jak mniejsza byla to kupilam basenik pompowany:)

YASEMIN no baaaaaaa firanka to najlepsza jest przeciez:)

Dziulka w tel nie mam opcji udziela sie w..... no ale jakos znajde. jak nie to z kompa bede pisac moze rzadziej no ale bede:-D
z tym kapaniem to chyba do pokoju sie przeniose bo w salonie za duzy i wieksza zmiana temperatury.

reklama
Cc miałam. Ale w ogóle mnie źle zrozumiałyście, choć to prawdopodobnie moja wina, bo ja zawsze piszę bez ładu i składu :sorry2:. Ok, nieważne, nie chcę się kłócić i jestem pewna, że Wy też nie ;-). Jeśli chodzi o to kąpanie dziecka to nie potrzeba dużo przestrzeni - tylko, żeby wystarczyło na wanienkę i jakieś potrzebne rzeczy. W każdym razie, jak nie masz miejsca w łazience to zawsze można myć dziecko gdzie indziej, potwierdzam słowa dziewczyn :-D. Ja np. myłam Tosię i teraz myję Lou w takim malutkim pokoiku gościnnym, tam zawsze jest ciepło i wygodnie, mi się tam bardzo podoba, spałabym tam gdyby nie fakt, że jest na najniższym piętrze :dry:. Ale powracając do tematu to i tak z noworodkami nie jest najgorzej, bo chyba nikt nie kąpie ich codziennie (no ja przynajmniej się z takim czymś nie spotkałam, nie żebym nie dbała o higienę, po prostu myślę, że codziennie to dziecko myjką czy jakąś gąbką "przecierać", a jak myć w wanience to nie ma konieczności), także nie ma wielkiego problemu według mnie.:happy2:

Do góry