reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ełku lub okolic

no i wszędzie dobrze ale w domku najlepiej :)
Wróciliśmy z wczasów a nasz piesek wybył ;( bądź ktoś nam go ukradł.
córcia ciągle chodzi i woła Borysa a go ni widu ni słychu. A Gabi jest miłośniczką zwierząt więc zastanawiamy się nad przygarnięciem kociaczka. Ale nie wiem jak to będzie boję się żeby jej nie podrapał.
Kieyd byliśmy na wczasach Gabi miała kontakt z małym kociętem i było ok ale ciągle mam wątpliwości... co wy sądzicie?

reklama
emimonkey ja bym kociaka nie wzięła :no: ja ogolenie kotów nie lubię dla mnie to są dziwne zwierzęta takie puste, a pies i zupełnie co innego my wzięliśmy emi ja była szczeniakiem a Kacper miał 8 miesięcy i była to super decyzja bo pies fakt linieje i brudzi ale ile radocha była i nadal jest, teraz to najlepsze przytulanka Nikoli. a wracając do kotów to tez bym się bała ze podrapie wiec ja zdecydowanie bym nie wzięła w miejsce kota można kupić małego pieska :tak: który w przyszłości będzie lepszym kompanem niż kot

emimonkey mało powiedziane ja z domu się nie ruszam palca ma połamanego wypadek w domu i tak siedzimy we trojkę się kisząc
I jak tam sprzedaż ruszyło sie coś czy sezmo ogórkowy tak dał popalic ze cisza

Dzięki marta0307 za zaproszenie na pewno będę do Was zaglądać :tak:.

Dziewczyny z Ełku jeżeli tu zaglądacie to napiszcie coś zostawcie jakiś ślad po sobie zobaczymy ile nas jest może jednak uda nam się stworzyć coś własnego

Hej ! Ja jestem z Grajewa . Do Ełku mamy blisko :) Jeździmy tam z córcią do sali zabaw "Zacisze" i nie tylko oczywiście ;-)

reklama
Do góry