reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Ełku lub okolic

no i wszędzie dobrze ale w domku najlepiej :)
Wróciliśmy z wczasów a nasz piesek wybył ;( bądź ktoś nam go ukradł.
córcia ciągle chodzi i woła Borysa a go ni widu ni słychu. A Gabi jest miłośniczką zwierząt więc zastanawiamy się nad przygarnięciem kociaczka. Ale nie wiem jak to będzie boję się żeby jej nie podrapał.
Kieyd byliśmy na wczasach Gabi miała kontakt z małym kociętem i było ok ale ciągle mam wątpliwości... co wy sądzicie?

reklama
emimonkey ja bym kociaka nie wzięła :no: ja ogolenie kotów nie lubię dla mnie to są dziwne zwierzęta takie puste, a pies i zupełnie co innego my wzięliśmy emi ja była szczeniakiem a Kacper miał 8 miesięcy i była to super decyzja bo pies fakt linieje i brudzi ale ile radocha była i nadal jest, teraz to najlepsze przytulanka Nikoli. a wracając do kotów to tez bym się bała ze podrapie wiec ja zdecydowanie bym nie wzięła w miejsce kota można kupić małego pieska :tak: który w przyszłości będzie lepszym kompanem niż kot

emimonkey mało powiedziane ja z domu się nie ruszam palca ma połamanego wypadek w domu i tak siedzimy we trojkę się kisząc
I jak tam sprzedaż ruszyło sie coś czy sezmo ogórkowy tak dał popalic ze cisza

Dzięki marta0307 za zaproszenie na pewno będę do Was zaglądać :tak:.

Dziewczyny z Ełku jeżeli tu zaglądacie to napiszcie coś zostawcie jakiś ślad po sobie zobaczymy ile nas jest może jednak uda nam się stworzyć coś własnego

Hej ! Ja jestem z Grajewa . Do Ełku mamy blisko :) Jeździmy tam z córcią do sali zabaw "Zacisze" i nie tylko oczywiście ;-)

reklama
Do góry