reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ełku lub okolic

Witajcie! Ja z moimi dziewczynami też muszę wybrać się do jakiejś sali zabaw:tak:, ale zawsze nam nie po drodze. Może jak wyzdrowieją to się zmobilizuje...:rolleyes: Teraz obie biorą antybiotyk. Byłam z nimi wczoraj w przychodni, umęczyłam się w tej kolejce :no:. Niby lekarka przyjmowała tylko dzieci, lub dorosłych jak byli dawno zarejestrowani a i tak 2,5 godz czekania. Mam nadzieje, że ja nic nie podłapałam tam.

reklama
Izabell- dzięki , wypróbuje wszystkie :) mamy karnet do zacisza ale widze że tęcza jest jeszcze tańsza, ciekawe czy fajniejsza
adzia- zdrówka dla Was !

Co u Was słychać?
Ja w przychodni złapałam chyba grype i czuję się fatalnie. Zosia już zdrowa a Hanie jeszcze trzyma, dodatkowo od antybiotyku zrobiło jej się paskudne odparzenie i musieliśmy skrócić podawanie. Ehh uroki macierzyństwa :tak:

witam!
wreszcie mamy taka pogode ze zadne figloraje i temu pochodne nie sa nam juz potrzebne :)
Caly dzien na placu zabaw i dzidzia spokojna wykapana idzie spac i radosna chwila na odpoczynek dla nas :)
Wie ktos moze jak w elku i czy wogole bedzie obchodzony dzien dziecka?

Hej
Gdzie wszystkie mamy się podziały co???

emimonkey ja niewiem czy w tym roku coś bedzie ale zawsze caritas cos organizuja na placu jpII wspólnie z biedronką jakieś paczki rozdaja ale wiadomo że swoje odstac trzeba.

Cześć dziewczyny będzie w tym roku na dzień dziecka to samo co w poprzednich latach czyli festyn na placu JPII. Będą jakieś zabawy, konkursy, paczki a jacyś przebierańcy też chyba chodzą rozdają cukierki no i buźki dzieciom też można pomalować.

Hej ja tez jestem z Elku i niebawem urodzi sie moja 1 pociecha,mam nadzieje ze wiecej bedzie sie dzialo na tym watku!!!!

reklama
Do góry