Witajcie! Ja z moimi dziewczynami też muszę wybrać się do jakiejś sali zabaw, ale zawsze nam nie po drodze. Może jak wyzdrowieją to się zmobilizuje... Teraz obie biorą antybiotyk. Byłam z nimi wczoraj w przychodni, umęczyłam się w tej kolejce . Niby lekarka przyjmowała tylko dzieci, lub dorosłych jak byli dawno zarejestrowani a i tak 2,5 godz czekania. Mam nadzieje, że ja nic nie podłapałam tam.
reklama
Co u Was słychać?
Ja w przychodni złapałam chyba grype i czuję się fatalnie. Zosia już zdrowa a Hanie jeszcze trzyma, dodatkowo od antybiotyku zrobiło jej się paskudne odparzenie i musieliśmy skrócić podawanie. Ehh uroki macierzyństwa
Ja w przychodni złapałam chyba grype i czuję się fatalnie. Zosia już zdrowa a Hanie jeszcze trzyma, dodatkowo od antybiotyku zrobiło jej się paskudne odparzenie i musieliśmy skrócić podawanie. Ehh uroki macierzyństwa
emimonkey
Zaciekawiona BB
witam!
wreszcie mamy taka pogode ze zadne figloraje i temu pochodne nie sa nam juz potrzebne
Caly dzien na placu zabaw i dzidzia spokojna wykapana idzie spac i radosna chwila na odpoczynek dla nas
Wie ktos moze jak w elku i czy wogole bedzie obchodzony dzien dziecka?
wreszcie mamy taka pogode ze zadne figloraje i temu pochodne nie sa nam juz potrzebne
Caly dzien na placu zabaw i dzidzia spokojna wykapana idzie spac i radosna chwila na odpoczynek dla nas
Wie ktos moze jak w elku i czy wogole bedzie obchodzony dzien dziecka?
Witajcie.
Dziewczyny może wpadłybyście na ogólny wątek MAZURSKICH MAM?
Tam są mamy z rożnych okolic. A im nas więcej tym raźniej
https://www.babyboom.pl/forum/mazury-f196/mazurskie-mamy-48442/index859.html
Dziewczyny może wpadłybyście na ogólny wątek MAZURSKICH MAM?
Tam są mamy z rożnych okolic. A im nas więcej tym raźniej
https://www.babyboom.pl/forum/mazury-f196/mazurskie-mamy-48442/index859.html
Cześć dziewczyny będzie w tym roku na dzień dziecka to samo co w poprzednich latach czyli festyn na placu JPII. Będą jakieś zabawy, konkursy, paczki a jacyś przebierańcy też chyba chodzą rozdają cukierki no i buźki dzieciom też można pomalować.
reklama