reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Ełku lub okolic

Witajcie! Ja z moimi dziewczynami też muszę wybrać się do jakiejś sali zabaw:tak:, ale zawsze nam nie po drodze. Może jak wyzdrowieją to się zmobilizuje...:rolleyes: Teraz obie biorą antybiotyk. Byłam z nimi wczoraj w przychodni, umęczyłam się w tej kolejce :no:. Niby lekarka przyjmowała tylko dzieci, lub dorosłych jak byli dawno zarejestrowani a i tak 2,5 godz czekania. Mam nadzieje, że ja nic nie podłapałam tam.

reklama
Izabell- dzięki , wypróbuje wszystkie :) mamy karnet do zacisza ale widze że tęcza jest jeszcze tańsza, ciekawe czy fajniejsza
adzia- zdrówka dla Was !

Co u Was słychać?
Ja w przychodni złapałam chyba grype i czuję się fatalnie. Zosia już zdrowa a Hanie jeszcze trzyma, dodatkowo od antybiotyku zrobiło jej się paskudne odparzenie i musieliśmy skrócić podawanie. Ehh uroki macierzyństwa :tak:

witam!
wreszcie mamy taka pogode ze zadne figloraje i temu pochodne nie sa nam juz potrzebne :)
Caly dzien na placu zabaw i dzidzia spokojna wykapana idzie spac i radosna chwila na odpoczynek dla nas :)
Wie ktos moze jak w elku i czy wogole bedzie obchodzony dzien dziecka?

Hej
Gdzie wszystkie mamy się podziały co???

emimonkey ja niewiem czy w tym roku coś bedzie ale zawsze caritas cos organizuja na placu jpII wspólnie z biedronką jakieś paczki rozdaja ale wiadomo że swoje odstac trzeba.

Cześć dziewczyny będzie w tym roku na dzień dziecka to samo co w poprzednich latach czyli festyn na placu JPII. Będą jakieś zabawy, konkursy, paczki a jacyś przebierańcy też chyba chodzą rozdają cukierki no i buźki dzieciom też można pomalować.

Hej ja tez jestem z Elku i niebawem urodzi sie moja 1 pociecha,mam nadzieje ze wiecej bedzie sie dzialo na tym watku!!!!

reklama
Do góry