Izabell zgarniaj dzieci sprzed Tv ja też nie jestem za tym by Ninka oglądała za dużo Tv, bo tam nie zawsze każdy program dla dzieci jest mądry. Boże jak słucham jakie dzieci mają ludzie grzeczne, to mam nadzieję, że moja wyrośnie z tego bycia wredotą, ostatnio miałam z nią koszmar teraz pomału uspokaja się-odpukać i nie zapeszyć. Nie mogę powiedzieć, bo jak już się UDA ją uspać na noc, to śpi całą noc, tylko wyczuwam chwile kiedy trzeba dać butelkę, przez sen się naje i nie wstaje, chyba że zrobi kupkę. Wtedy jest dym...ale marzę o tym by dać jej jeść po kąpieli iby wstała dopiero rano, z rodziny męża jego brat cioteczny ma 2 i pól roku i jeszcze wstają dawać mu kasze w nocy, oszaleję, jak mnie to też czeka.
Adzia a to wiem gdzie to jest
całkiem dobrą ofertę Wam przedstawili
o tak
Haha to ładnie, jeszcze obowiązkowo za czasów gdy była zasadnicza służba wojskowa, rozumiem. Mój w zasadniczej był w Ostródzie. Później Orzysz, teraz ten Poznań a teść już obmyślił jakby tu znów mi w planach namieszać i wysyła Patryka po ukończeniu szkoły do pracy w Warszawie... Bo tam od razu awansuje na potrzeby jednostki o 12 stopni w górę, a ja z dzieckiem tu i znów rozłąka.
Suwaczki wklejasz w sygnaturę
)