reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
hej dziewczyny!!!
widze ze wszystkich dopadla grypa:-( u mnie to samo wczoraj mala przyniosla takiego wirusa ze szok katar taki ze leci z nosa i z oczu i to dopiero poczatek bo jeszcze i maly sie zarazi:-:)-:)-(
Asiu ty ciut nie farmaceutka hehe ale milo jest ze ktos moze doradzic co w tym dzikim kraju mozna kupic zeby sie podleczyc :tak:
pozdrawiam wszystkich i zycze duuuzo zdrowka

heja
ja dzis zaopatrzyłam się w miód naturalny ,cytryne ,sok malinowy i jazda...troche mnie ceny tych leków wpolskim sklepie przeraził, bo musiałabym na jedna kurację dla nich trzech kupic przynajmniej po butelce a to za drogi szpas.Póki co próbujemy sposoby domowe moze cos z tego wyjdzie a jak nie to się załamie, do lekarza nawet sie nie wybieram z nimi bo szkoda czasu, paracetamol kupie bez wizyt w przyhcodni a i tak powidza że im nic ni jest.
Ktos pytał o pieska, a moze warto byłoby spróbować w schronisku:-) tak jest tyle zwierzaczków które potrzebują miłości że taki pisek bedzie wdzięczny do konca zycia.Mysmy tez mysleli nad psiakiem ale to za duże uwiazanie,póki co jest kot i w planie sa papugi Nimfy.A pies może w przyszłości jak dzieciaki podrosna i odciązą mnie od obowiązków.To miłego wieczora ja zaraz zmykam z najmłodszym w ciepłą kąpiel i pod kołderkę...

Swojego czasu myśleliśmy o zaadaftowaniu fieska z schroniska,ale fo fewnej frzygodzie fostanowiliśmy że kufimy szczeniaka.
Któregoś razu bylam z dzieciakami w farku i tam znalazłam fieska labradorka starszego wychudziałego zrobiło mi się go strasznie żal i zabrałam go do domu.Nakarmiłąm,nafoiłam byłam nim wniebowzieta tak świetnie bawił się z Kubusiem zero frzejawów jakielkowiek agresji wiec fostanowiliśmy że jeśli się nie znajdzie właściciel to zatrzymamy go.
Wieczorem fsinka fołożyła się a Kubuś chcciał się frzytulić do fieska usłyszeliśmy jakieś dziwne mruknięcie,mój Andrzej fodszedł bliżej Kubuś też frzychylił do niego jeszcze bliżej łefek a on z zębami na niego!!!!
Teraz już wiem że gdy ma się małe dzieci nie ma sensu ryzykować że stanie się jakaś straszna tragedia,tego się nie da frzewidzieć a biorąc fieska z schroniska bierzemy fieska z frzeszłością, skrzywdzonego.Już nue chce , boję się.

To się rozfisałam,heh.
A labradorkę kufiliśmy od chodowcy,teraz jeszcze tylko szczefienia,ubezfieczenia...

reklama
witajcie :-)

a ja znowu nadrabiam zaległości na forum:zawstydzona/y: nie mam czasu zbytnio - teściowa nas odwiedziła i grypsko jakieś paskudne przywiozła ale już jesteśmy zdrowi :-) mnie również dopada depresja - tu gdzie mieszkam tak bardzo nie lubią Polaków ze nam rzucają jajkami po oknach :szok: mam ochote ucikac stąd ale gdzie wszedzie to samo:wściekła/y: moja mała rośnie tak szybko ze nie nadążam za nią:tak: a właśnie czy mogłby mi ktoś podac postcode sunday marketu w doncaster?? wybieram sie kupic sprzęt do cwiczen :-)

Załączniki

• 1f253b1bf3.jpg
    1f253b1bf3.jpg
    2,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 23c0e7e4ef.jpg
    23c0e7e4ef.jpg
    3,2 KB · Wyświetleń: 36
  • 53e1f2ef64.jpg
    53e1f2ef64.jpg
    2,1 KB · Wyświetleń: 36
  • 9125c9abca.jpg
    9125c9abca.jpg