reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
hej dziewczyny!!!
widze ze wszystkich dopadla grypa:-( u mnie to samo wczoraj mala przyniosla takiego wirusa ze szok katar taki ze leci z nosa i z oczu i to dopiero poczatek bo jeszcze i maly sie zarazi:-:)-:)-(
Asiu ty ciut nie farmaceutka hehe ale milo jest ze ktos moze doradzic co w tym dzikim kraju mozna kupic zeby sie podleczyc :tak:
pozdrawiam wszystkich i zycze duuuzo zdrowka

heja
ja dzis zaopatrzyłam się w miód naturalny ,cytryne ,sok malinowy i jazda...troche mnie ceny tych leków wpolskim sklepie przeraził, bo musiałabym na jedna kurację dla nich trzech kupic przynajmniej po butelce a to za drogi szpas.Póki co próbujemy sposoby domowe moze cos z tego wyjdzie a jak nie to się załamie, do lekarza nawet sie nie wybieram z nimi bo szkoda czasu, paracetamol kupie bez wizyt w przyhcodni a i tak powidza że im nic ni jest.
Ktos pytał o pieska, a moze warto byłoby spróbować w schronisku:-) tak jest tyle zwierzaczków które potrzebują miłości że taki pisek bedzie wdzięczny do konca zycia.Mysmy tez mysleli nad psiakiem ale to za duże uwiazanie,póki co jest kot i w planie sa papugi Nimfy.A pies może w przyszłości jak dzieciaki podrosna i odciązą mnie od obowiązków.To miłego wieczora ja zaraz zmykam z najmłodszym w ciepłą kąpiel i pod kołderkę...

Swojego czasu myśleliśmy o zaadaftowaniu fieska z schroniska,ale fo fewnej frzygodzie fostanowiliśmy że kufimy szczeniaka.
Któregoś razu bylam z dzieciakami w farku i tam znalazłam fieska labradorka starszego wychudziałego zrobiło mi się go strasznie żal i zabrałam go do domu.Nakarmiłąm,nafoiłam byłam nim wniebowzieta tak świetnie bawił się z Kubusiem zero frzejawów jakielkowiek agresji wiec fostanowiliśmy że jeśli się nie znajdzie właściciel to zatrzymamy go.
Wieczorem fsinka fołożyła się a Kubuś chcciał się frzytulić do fieska usłyszeliśmy jakieś dziwne mruknięcie,mój Andrzej fodszedł bliżej Kubuś też frzychylił do niego jeszcze bliżej łefek a on z zębami na niego!!!!
Teraz już wiem że gdy ma się małe dzieci nie ma sensu ryzykować że stanie się jakaś straszna tragedia,tego się nie da frzewidzieć a biorąc fieska z schroniska bierzemy fieska z frzeszłością, skrzywdzonego.Już nue chce , boję się.

To się rozfisałam,heh.
A labradorkę kufiliśmy od chodowcy,teraz jeszcze tylko szczefienia,ubezfieczenia...

reklama
witajcie :-)

a ja znowu nadrabiam zaległości na forum:zawstydzona/y: nie mam czasu zbytnio - teściowa nas odwiedziła i grypsko jakieś paskudne przywiozła ale już jesteśmy zdrowi :-) mnie również dopada depresja - tu gdzie mieszkam tak bardzo nie lubią Polaków ze nam rzucają jajkami po oknach :szok: mam ochote ucikac stąd ale gdzie wszedzie to samo:wściekła/y: moja mała rośnie tak szybko ze nie nadążam za nią:tak: a właśnie czy mogłby mi ktoś podac postcode sunday marketu w doncaster?? wybieram sie kupic sprzęt do cwiczen :-)

Załączniki

• 1f253b1bf3.jpg
    1f253b1bf3.jpg
    2,4 KB · Wyświetleń: 42
  • 23c0e7e4ef.jpg
    23c0e7e4ef.jpg
    3,2 KB · Wyświetleń: 38
  • 53e1f2ef64.jpg
    53e1f2ef64.jpg
    2,1 KB · Wyświetleń: 39
  • 9125c9abca.jpg
    9125c9abca.jpg