reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

hej
Faktycznie pogoda do nie ciekawa choc zimno nie jest.
Asiu daj spokoj strach sie bac co sie dzieje,moja byla przeziebiona ze 4 tyg.temu ale tylko katar potem kaszel goraczki nie bylo tylko kaszel zostal do tej pory.tu zawsze cieszko mi ja wyleczyc z kaszlu nie wiem czemu:-( Ale masz racje trzeba strasznie uwazac i obserwowac te szkraby male,tym bardziej ze tu tak lecza ze szkoda slow:wściekła/y:

reklama
witam
Ja tam jestem ostrozna ale z tymi ich diagnozami.. Na wszystko mówia juz Swine flu, jesli niewiedza co to..
Gdyby to była grypa nie przechodziła by i nie wracała co chwile..
Zeby tylko kolezanka niedała sie namówic na te Tamiflu, czytałam ze szkodzi dzieciom:szok: Uwazam ze domowe sposoby najlepsze, przedewszystkim przetrzymanie dziecka w domu i porzadna kuracja wit C. a na kaszel polecam syrop z cebuli:tak:
pozdrawiam

czesc dziewczyny co u Was?? ja po sobotnich zakupach jestem w trakcie sprzatania. mozecie napisac jak w przedszkolach wyglada zabawa halloween bo idziemy z corka w czwartek pierwszy raz przebranie kupilismy juz

Dziewczyny
a ja mam w domu izbę chorych,polecieli wszyscy trzej, tyle ze nie wiem czy to jakieś przeziębienie czy inna cholera.W piatek rzynieśli kartki że w szkole jest jakiś wirus"klepnięty w policzek":eek: i ze objawy to jakby przeziebienie i teraz nie wiem,moze miałyście już do czynienia z czymś takim?I polećcie mi jakies dobre sposoby domowe na katar dla nich:)

aneta moja jak jest przeziebiona kaszel katar to tak 3 razy dziennie wapno, wit c w jej przypadku to jest rutinacea od 3 r zycia do tego kupuje echinasal lub pyrosal i do nosa daje sterimar lub tetrisal i jak mam to krople otrivin lub nasivin wszystko do kupienia w polskim sklepie na noc nacieram wikiem dla dzieci nazywa sie karvol do kupienia w ang aptece a dla starszych dzieci to vicvaporub taki jak dla doroslych nacieram plecy klatke piersiowa i stopy pomaga w stu procentach

O kurcze widzę że faktycznie sezon chorobowy rozfoczęty:-:)-(
nie ma chyba nic gorszego niż chore dzieciaczki.

Dziewczyny a ja mam fytanie z całkiem innej beczki, myślimy o kufnie fieska ale komfletnie nie wiemy jak się do tego zabrać.
Fomóżcie

reklama
Do góry