reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

hej
Faktycznie pogoda do nie ciekawa choc zimno nie jest.
Asiu daj spokoj strach sie bac co sie dzieje,moja byla przeziebiona ze 4 tyg.temu ale tylko katar potem kaszel goraczki nie bylo tylko kaszel zostal do tej pory.tu zawsze cieszko mi ja wyleczyc z kaszlu nie wiem czemu:-( Ale masz racje trzeba strasznie uwazac i obserwowac te szkraby male,tym bardziej ze tu tak lecza ze szkoda slow:wściekła/y:

reklama
witam
Ja tam jestem ostrozna ale z tymi ich diagnozami.. Na wszystko mówia juz Swine flu, jesli niewiedza co to..
Gdyby to była grypa nie przechodziła by i nie wracała co chwile..
Zeby tylko kolezanka niedała sie namówic na te Tamiflu, czytałam ze szkodzi dzieciom:szok: Uwazam ze domowe sposoby najlepsze, przedewszystkim przetrzymanie dziecka w domu i porzadna kuracja wit C. a na kaszel polecam syrop z cebuli:tak:
pozdrawiam

czesc dziewczyny co u Was?? ja po sobotnich zakupach jestem w trakcie sprzatania. mozecie napisac jak w przedszkolach wyglada zabawa halloween bo idziemy z corka w czwartek pierwszy raz przebranie kupilismy juz

Dziewczyny
a ja mam w domu izbę chorych,polecieli wszyscy trzej, tyle ze nie wiem czy to jakieś przeziębienie czy inna cholera.W piatek rzynieśli kartki że w szkole jest jakiś wirus"klepnięty w policzek":eek: i ze objawy to jakby przeziebienie i teraz nie wiem,moze miałyście już do czynienia z czymś takim?I polećcie mi jakies dobre sposoby domowe na katar dla nich:)

aneta moja jak jest przeziebiona kaszel katar to tak 3 razy dziennie wapno, wit c w jej przypadku to jest rutinacea od 3 r zycia do tego kupuje echinasal lub pyrosal i do nosa daje sterimar lub tetrisal i jak mam to krople otrivin lub nasivin wszystko do kupienia w polskim sklepie na noc nacieram wikiem dla dzieci nazywa sie karvol do kupienia w ang aptece a dla starszych dzieci to vicvaporub taki jak dla doroslych nacieram plecy klatke piersiowa i stopy pomaga w stu procentach

O kurcze widzę że faktycznie sezon chorobowy rozfoczęty:-:)-(
nie ma chyba nic gorszego niż chore dzieciaczki.

Dziewczyny a ja mam fytanie z całkiem innej beczki, myślimy o kufnie fieska ale komfletnie nie wiemy jak się do tego zabrać.
Fomóżcie

reklama
Do góry