reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

hejka
Pogoda zmienna i dzieciaczki łapia przeziebienia, chociaz nie ma co narzekac i tak mamy piekna jesien:-D
iwonka i jak jutro? macie czas? ja chyba małego zaprowadze na 9, wiec jak cos mozemy sie zgadac;-)

reklama
hej:-):-):-)
Marta to moze ja bede czekala kolo głownego wejscia kolo bramy ja bede z malym i mam niebiesko-czarny wozek jak zaprowadzisz swego babla to przyjdz ja ciebie chyba poznam hehe;-);-);-)
papa:-)

hej
Marta czemu nie blo cie:-:)-( ja zaprowadzilam mala i poszlam pod glowne wejscie to bylo gdzies za 4min 9ta i czekalam na ciebie gdzies do 7dem po ale widze ze zywego ducha nie ma wiec poszlam ej :-:)-:)-(.jak bylas troche wczesniej to bylo trzeba zaczekac na mnie.szkoda ze tak wyszlo :sorry::sorry:
Reszta dziewczyn chba spi nikogo tu nie ma nikt sie nie udziela :-(
Pogoda zrobila sie super cieplutko,a w polsce slyszalam ze sniegi maja padac ostro.
trzymajcie sie papa.

hej dziewczyny widze ze do spotkania nie doszło rozminelyscie sie :( ja jak przyjechalam to tez sie tak umowilam z taka dziewczyna obecnie jestesmy dobrymi kolezankami ja czekalam na nia ona na mnie i sie nie spotkalysmy nie mialysmy do siebie num tel ale pozniej jakos sie spotkalysmy juz nie pamietam jak

hehehehhe Asiu nie uwierzysz, ale zesmy sie zgadały tylko kazda czekała pod inna szkoła:-D:-D:-D:-D:-D tak sie dogadałysmy.. hahahaha
no ale juz mamy swoje numery i adresy wiec bedzie ok:tak:;-)
pozdrawiam

hej :-)
dzis to mialysmy z Marta wesolo normalnie tak sie ugadac na kawke to nieliczni potrafia hehe ale wypijemy ja na pewno juz teraz to sie d
ogadamy co nie Marta:-D:-D
Asiu widze ze i ty podobnie szukalas sie nie zle hehe.
trzymajcie sie :-)

reklama
hej no i pogoda sie zepsuła pada :crazy: ja w domu siedze z moja chce zeby sie całkiem wyleczyla juz jest prawie zdrowa, ale do przedszkola puszczcze ja w poniedziałek. dziewczyny obserwujcie swoje dzieci kolezanki corka byla dlugo przeziebiona nie wielkiego kaszel katar raz na pare dni temp chwile chora chwile zdrowa trwalo to 3 tyg teraz zaczal sie 4 tydz wiec juz sie wkurzyla i zadzwonila po raz kolejny do przychodni no bo ile dziecko moze byc przeziebione diagnoza: SWINE FLU !!! w szoku była

Do góry