reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

hejka dziewczyny!!
ja z dziciakami walcze jeszcze z wirusem hehe ale damy rade;-)
teraz tydzin wolnego Pati ma wiec bedziemy sie kurowac.
goldenko twoja corunia rosnie jak na drozdzach,sliczna jest.Wspolczuje wam naprawde nie wesolo macie,ale nie zgodze sie z tym ze wszedzie tak jest uciekajcie z tamtad przeciesz macie dziecko po co je narazac na niebezpieczenstwo lub stres,zobacz wiele z nas mieszka w roznych miejscach ale nie slyszalam o czyms takim tu w Doncaster.pomyslcie o tym,powodzenia:-)
pozdrawiam.:blink:

reklama
czesc dziewczyny Goldenko masz przecudnego skarbeczka w domku:tak: jedno co Ci napisze to zmiatajcie mieszkać gdzies indziej-Ja również nie spotkałąm się z jakimikolwiek objawami agresji ze strony anglików więc może faktycznie pomyślcie o Doncaster:-)
kiepska mamy pogode ale najważniejsze, ze nie pada:tak:pozdrawiam papa

Tak tak Goldenko a najlefiej to do Adwick!!!!!
No dobra niech będzie do Woodlands,może wtedy będzie łatwiej nam się sfotkać,chyba że znowu wfadniemy na siebie w sklefie:-):-):-):-)

hejka
No pogoda nieciekawa ale wazne ze ciepło w miare dzis:tak:
Goldenko fajnie ze sie odezwałas, i faktycznie pomysl o przeprowadzce, bo ja mieszkałam i w Soth Elmsall i teraz w Doncaster i nie było takich rzeczy:szok: sliczna ta Twoja malutka:-)
zdrówka zycze i miłego dnia, pozdrawiam;-)

Goldenko
czy zgłaszaliście sprawe na policje?Nam niedawno wybito szybe koscią i zgłosilismy na policję, oczywiście wykrycie kto i dlaczego było nie możliwe ale policja sprawę założyła i jak przyjechali to ;pytali czy nie było innych spraw tego typu , ktore świadczyly by o przejawach rasizmu wobec nas.Powiedzieli że kazda tego typu sprawę mamy zglaszać,nie powiem żebyśmy mieli jakieś problemy prawdopodobnie były to jaieś gówniarze z sasiedztwa ale zobaczyli kilka razy policje pod domem i póki co jest spokój, acha w maju np ukradli nam dwa rowery z pod domu i sprawa tez na policję i na drugi dzień, rowery znalazly sie pod domem.Ja powiedziałam mojemu że po to jest policja żeby interweniowała a gówniarze widzieli że sie nie damy.Nie piszesz czy tymi jajkami to starsi czy młodsi rzucali,bo koleżance ostatnio jakieś gówniary twrdymi gruszkami rzucały po patio więc ona do rodziców postraszyła policja i spokój ,nawet się nie zbliżaja.A tak poza tym to może faktycznie pomyśl o zmianie adresu:-)

Cześć dziewczyny.

MAm małe fytanko,muszę wybrać się do dentysty a nigdy wcześniej nie byłam( tutaj oczywiście;-) ( wiem że do roku fo urodzeniu dziecka ofieka dentystyczna jest za darmo więc chciałabym to wykorzystać a zostało mi niewiele czasu.
Chodzi o to że nie wiem gdzie się mam zgłosić czy zasady frzyjmowania są te same co do frzychodni czyli w rejonie w którym się mieszka.:confused:
Fomóżcie.

Miłego weckandu I Waszym rodzinkom:-):-):-):-):-)

Zeby iśc do dentysty musisz być najpierw do takiego zapisana , czyli wybierasz go tam gdzie przychodnie, jak na dzień dzisiejszy to nie wiem jak jest ale my od lutego czekamy na wolne miejsca w jakieś przychodni , proponowano nam np .w Mexboro i innych miejscowościach za Doncaster,ale to za daleko i bardziej nas urządza abysmy wszyscy byli w jednej przychodni.Mam koleżankę która jest tu stomatologiem i wiem od niej że zapisanie się do dentysty graniczy z cudem.Moze ci się uda skoro chcesz sama się zapisać my z naszą piątka nadal czekamy na cud wolnego miejsca w przychodni:-)

Dziewczyny a ja mam w domu jakiegos wirusa,mój mąż od tygodnia kaszlał jakby płuca miał wypluć od dwuch dni jakaś tam temperetaura, więc dawałam mu 4x dziennie po dwie tabletki paracetamolu a ten dziś cała noc 40 stopni ,kaszel wymioty gorączka nie chce spadać już nie wiem co robić...gorzej jak z dzieckiem ,tylko że jak to jakiś wirus to mi dzieci potem polecą.:no:

Hejka
Anetko leki na grype, gripex itp. albo lekarz, mi to wyglada na grype niestety z taka temperaturą, albo zapalenie płuc wtedy tez wysoko sie goraczkuje i sa wymioty:-( zdrówka zycze i pozdrawiam

reklama
Anetko wsfułczuje nie ma chyba nic gorszego niż chorego merzczyzny w domu.Mojego też zaczyna coś fowolewać,czasem sobie kaszlnie i ubolewa że męczy się tak okrofnie hehehe.

Miłej niedzielki,fogode mamy niech to:-:)-:)-( to może humorki będą lefsze

Do góry