reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Kurcze czuję, że będę chora:wściekła/y:wczoraj złapał nas na spacerku nieżly deszczyk,a dziś, bo byłam już z małą na boisku to tak mnie przewiało, że czuję,ze na dobre mi ten spacerek nie wyjdzie:no: na dodatek naczytałam się o tej świńskiej grypie i chodzę zeschizowana żeby przypadkiem nie zarazic się tym :baffled:

aska to najwidoczniej masz dobra przemianę, bo ja naprawdę ostro cwiczę , nie oszukuję w diecie i nie widac efektow :-(tylko, że u mnie w rodzinie wiele osób ma nadwagę więc napewno to dziedziczne-tylko,że ja nie chce być otyła!!!!i będę robiła wszystko by nie dopuścic do tego:tak:

faktycznie Marta będziemy miały do siebie rzut beretem;-)
pozdrawiam i miłego dnia:-)

reklama
hejka
ale pogoda.. buuuuuu :-:)wściekła/y:
dzoana ja tez wczoraj zmokłam, i nie dziwie sie ze cie przewiałao dzis strasznie wieje, mnie jeszcze czeka wyjscie do lekarza na kontrol.. :-( kuruj sie, witaminke C, i nie wychodz narazie, a z ta grypa to faktycznie strach..:szok: ja sie na maxa boje, juz pandemie oglosili,i twierdza ze kazdy to moze zalapac jak zwykla grype.. :baffled:
asia, no wlasnie niewiem oco chodzi z tym benefitem, trudno widocznie patrza na kazda sprawe inaczej niewiem, za msc sprubujemy jeszcze raz ;-)
pzdr

Dziewczyny,jak mnie głowa dzisiaj boli to poprostu szok,mam ograniczone myslenie i funkcjonowanie ogółem do granic możliwości.Nawet podwójny nurofen nie pomógl.A my za tydzień do mPolski ,szkoda ze na krótko,tymnbardziej ze mam tate po świezym zawale i chciałabym zostac dluzej ale sie nie da.No trzymajcie się cieplutko i nie dajcie sie żadnym choróbskom:-)

witam! ale pogoda :baffled:trudno gdzis wyjsc bo ciagle pada:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
ja tez dzis nie najlepiej sie czuje taki dzien do bani:-:)-(
nie dziwie sie ze dzis tu pusto pozdrawiam:blink:

czesc dziewczyny zachorowalam na maksa cala noc mialam temperature po lekach schodzila tylko do 38 i gardlo mnie boli mam angine ropna dobrze ze antybiotyk mam z pl to biore i juz mi troszeczke lepiej

czesc dziewczyny dawno tuttaj nie zagladalam bo chodzilam z malym po lekarzach dalej z tymi alergiami ale w koncu skierowali nas na testy alergiczine i to polowa sukcesu. Goldenko nie mialam okazji Tobie pogratulowac urodzenia slicznej coreczki mojej imienniczki:-) dobre imie wybralas :happy:. fajnei Wam ja tez bym chciala byc w doncaster bo tutaj w newry gdzie jestem to nikogo nie ma na forum:no:. wiec pozdrawiam Was dziewczyny.

Hej dziewczynki:-D tak tylko sobie zagladam, zobaczyc jak sobie radzicie;-) Przede wszystkim Goldenka MEEEEEEEGA GRATULACJE dla Ciebie i Twojego faceta...:tak:macie sliczna coreczke:-Dniech rosnie zdrowo i zawsze bedzie usmiechnieta:-D
Ja juz w Zakopanem...mieszkanko urzadzone tymczasowo. Teraz tylko jak juz sie poukladamy trzeba pomyslec o budowie domku-no ale to czasy odlegle-niestety:-( Napewno jest mi tu ciezej pod wzgledem materialnym, ale poza tym jest super:tak:Mam tu rodzine, przyjaciol, swieze powietrze, ogromny ogrod , gory -jest dobrze:-) Oczywiscie -czego sie po sobie nie spodziewalam tesknie troszke za Anglia a najbardziej w sumie za shopingiem;-)
Pozdrowionka:-D

czesc dziewczyny:-)ale zbieg okoliczości właśnie ostatnio myślałam o Was i o Tobie samulko jak Ci się tam układa i o Tobie Miska jak sie udała wycieczka? fajnie, że jesteś w Polsce zastanawiam się kiedy wraz z rodzina jA wróce?napewno szybko to nie nastapi chyba, że jak bede teraz na wakacjach w Polsce i zagram w lotka i wygram to wtedy szybko bym to wszystko rzuciła także dziewczyny trzymajcie kciuki ihihh to i dla Was coś odpale;-)
nefretete urządziłaś się już?
aska życzę zdrówka-widzę, że szybko łapią ciebie choroby co?
ja zaczynałam chorowac ale mnie nic nie bierze przynajmniej na razie az któregos razu złamie mnie na cacy;-) pozdrawiam i dobrej nocy pa

A dziekuje Dzoana wycieczka udana...maly sie super bawil na plazy, ja opalona i z energia na kilka nastepnych tygodni:tak: tu kilka fotek...
[video=youtube;TT6fUbUzo4E]http://www.youtube.com/watch?v=TT6fUbUzo4E[/video]
no i Maciek tez gra w totka z nadzieja na wygrana i wtedy chata stanela by w mgnieniu oka;-) ale poki co tylko 8 zl czasem ma, a to nawet za kupon sie nie zwraca:-:)wściekła/y:

reklama
witam!
aj Asiu wspułczuje ci miec angine to tak jakby miec zyletki w gardle okropnie musi cie bolec gardlo dobrze ze masz leki,zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
samulko wspolczuje rowniez ,leczyc tu ,a jeszcze alergie :szok: .moj synek jak sie urodzil to w 2dwa miesiace dostal jakiejs alergij na twarzy wygladala okropnie,poszlam do lekarza to wzruszyl ramionami i powiedzial ze nie wie od czego to moze byc i powiedzial zebym kupila krem nawilrzajacy i tyle. ja sie boje do nich chodzic bo trace nerwy,a dzieci i tak sa nie wyleczone ,zawsze jakos tam przechodzi i zawsze jest te jakos.....:-:)-( ale mam nadzieje ze w twoim przypadku jest znacznie lepiej powodzenia i duuuuuuuuuzo zdrowka.
Dziewczyny ja mam dio was pytanie moze ktoras chodzi albo chodzila na kurs angielskiego w WOMEN'S CENTRE, jak to dziala i czy na prawde jest za darmo???? bo ja bym z checia zalapala sie na nauke angielskiego:tak: ale platne kursy sa dosc drogie:baffled::baffled::baffled:
pozdrawiam wszyskich:happy2:

Do góry