reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

Witam :happy2:
piekna mamy pogode choc troszke ciezko, a moj Kamilek złapał wirusa i troszke goraczkowal w nocy i nad ranem,z noska leci, :-(ale mam dobra wode morska do psikania fajnie czysci noska i nawilza oczywiscie z polski MARIMER,na pewno ja znacie.:happy2:
W taka pogode to mało kto tu zaglada :-D .Do uslyszenia pozdrawiam:happy2:

reklama
Hej dziewczyny
faktycznie pustki tu ogromne ale co się dziwić pewnie wiekszośc zmienia kolor skóry na słoneczku,tylko pozazdrościc ja jedynie mogę w czerwonoskóry klan przystapić po zbytnim zbrataniu sie z dzisiejszą aurą.Pogoda jak dla mnie dobijająca nie ma czym oddychać ,nawet muchy jakby wolniej latały.A nam w tym miesiącu nie wypłacili rodzinnego na dzieci i cholera ich wie dlaczego.

CZEŚC DZIEWCZYNY:-) W KOŃCU ZMIENIŁA SIE POGODA I JEST CZYM ODDYCHAĆ:-D
NO WŁAŚNIE CO SIĘ DZIEJE Z WAMI DZIEWCZYNY, ŻE NIE DAJECIE ZNAKU ŻYCIA?

MAM DO WAS PYTANIE, Z RACJI TEGO, ŻE JADĘ NIEDŁUGO DO POLSKI,A MAM TAM SWOJĄ PRZYJACIÓŁKE, KTÓRA SIĘ WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁA,ŻE JEST W CIĄZY I DLATEGO POSTANOWIŁAM COŚ JEJ PODAROWAĆ TYLKO NIEWIEM CO:no:!! BO NA PREZENTY DLA DZIECKA TO CHYBA ZA WCZEŚNIE NO NIE? PORADZCIE MI PROSZĘ, BO MAM DYLEMAT,A BARDZO CHCIAŁABYM JEJ COŚ DAĆ:confused: CZEKAM NA PODPOWIEDZI:-)Z GÓRY DZIEKUJĘ PA

Witajcie :happy2:
Dżoana07 zgadzam sie z toba w zupelnosci ze przynajmniej jest czym oddychac,troszke przerwy od tych upalow sie przyda. trodno tak doradzic ci z tym prezentem dla przyjaciolki ja bym kupila jakas fajna orginalna bluzeczke ciazowa,bo w polsce nic ciekawego nie ma wiem to po sobie.ale moze ktos ma leprzy pomysl;-);-)
anetko ubiegasz sie o socjal hous? bo my tez wypelnilismy ten formularz na poczatku kwietnia na ich stronie no i po tygodniu czy dwoch przyszla wiadomosc od nich zeby wyslac lub przywiesc im ksero jakis tam danych osobowych,no i zaraz im wyslalismy ,no i od tamtej pory nic zadnej informacji nie mamy,nie wiem czy tak ma to wygladac czy trzeba poprostu jeszcze czekac.Powiedzmi czy u ciebie jest tak samo???? a moze ktoras z was moglaby jeszcze cos mi podpowiedziec???
pozdrawiam :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

czesc dziewczyny pogoda sie nam popsula ale rowniez nie narzekam za goraco bylo. ja rowniez kupilabym kolezance jakies ubranie zeby mogla ponosic w ciazy o w PL odziez typowo ciazowa jest bardzo droga nie ma duzego w wyboru i w ogole to musialam sie strasznie nakombinowac w co sie ubierac bo mialam duzy brzuch a bylo zimno

Witam i ja
A mi tam smutno ze niema juz ciepełka, nie lubie deszczu.. :-(

iwona ja skladalam o housing benefit, jakies trzy tygodnie temu i z tego co słyszalam czeka sie niby msc a w rzeczywistosci dłuzej, wiec sie nie przejmuj a jak cos zadzwon lub podjedz sie dowiedziec, z reguly jak sie upomnisz to pomaga ;-) ja tez tak zrobie za jakis tydzien.:tak:
Dżoana07 ja tez mysle ze moze bluzke jakaś, albo jakies kosmetyki do pielegnacji skóry dla kobiet w ciąży.

pozdrowionka

witam
a ja dzis pobutke mialam o 5.50 Kamil czasami nawet polezec nie da wstawac trzeba i juz jak on nie spi hehe.:tak::tak:
Martus masz racje trzeba moze tam sie udac to sie okaze co i jak,dzieki za rade:happy2::happy2::happy2:.
pozdrawiam i milego dnia zycze:tak::tak::tak:

czesc dziewczyny:-) dzięki za pomoc tak jak myslałam, ze ubranie bedzie najlepsze ide więc jutro na zakupy jeszcze niewiem gddzie ale pójde;-)
pozdrawiam

czesc dziewczyny co u was slychac?? cicho tak tutaj, zadna nie pisze. ja wlansie skonczylam cwiczyc bo przybylo mi pare kg ale nadal twardo nie pale a kilogramy trzeba zrzucic bo okropnie sie czuje z nimi 1.5 juz stracilam ale jeszcze 4 zostaly:-(

reklama
witam i ja
no cicho cicho ostatnio właśnie :confused:
asia gratuluje samozaparcia, ja sprzet do cwiczen kupiłam i cwiczyłam przez tydzien moze.. a teraz jakos nie chce mi sie.. ;-)
wogóle mam dzis kiepski dzien, dostałam list z councilu w sprawie housing benefiit i nic z niego nie rozumiem..:-( na poczatku pisza ze nie przyznali, chyba.. a potem sa jakies kwoty ile naliczyli.. :baffled: chyba jutro sie przejade niech mi wyjasnia..
do tego miałam isc do córki do szkoły do Pani a nie zostawił mi mąż wózka, został w aucie a to daleko i syn nie da rady dojsc.. ach.. :angry:
no i sie wyżaliłam.. :cool2:
pozdrawiam i miłego dzionka;-)

Do góry