reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

Kurcze czuję, że będę chora:wściekła/y:wczoraj złapał nas na spacerku nieżly deszczyk,a dziś, bo byłam już z małą na boisku to tak mnie przewiało, że czuję,ze na dobre mi ten spacerek nie wyjdzie:no: na dodatek naczytałam się o tej świńskiej grypie i chodzę zeschizowana żeby przypadkiem nie zarazic się tym :baffled:

aska to najwidoczniej masz dobra przemianę, bo ja naprawdę ostro cwiczę , nie oszukuję w diecie i nie widac efektow :-(tylko, że u mnie w rodzinie wiele osób ma nadwagę więc napewno to dziedziczne-tylko,że ja nie chce być otyła!!!!i będę robiła wszystko by nie dopuścic do tego:tak:

faktycznie Marta będziemy miały do siebie rzut beretem;-)
pozdrawiam i miłego dnia:-)

reklama
hejka
ale pogoda.. buuuuuu :-:)wściekła/y:
dzoana ja tez wczoraj zmokłam, i nie dziwie sie ze cie przewiałao dzis strasznie wieje, mnie jeszcze czeka wyjscie do lekarza na kontrol.. :-( kuruj sie, witaminke C, i nie wychodz narazie, a z ta grypa to faktycznie strach..:szok: ja sie na maxa boje, juz pandemie oglosili,i twierdza ze kazdy to moze zalapac jak zwykla grype.. :baffled:
asia, no wlasnie niewiem oco chodzi z tym benefitem, trudno widocznie patrza na kazda sprawe inaczej niewiem, za msc sprubujemy jeszcze raz ;-)
pzdr

Dziewczyny,jak mnie głowa dzisiaj boli to poprostu szok,mam ograniczone myslenie i funkcjonowanie ogółem do granic możliwości.Nawet podwójny nurofen nie pomógl.A my za tydzień do mPolski ,szkoda ze na krótko,tymnbardziej ze mam tate po świezym zawale i chciałabym zostac dluzej ale sie nie da.No trzymajcie się cieplutko i nie dajcie sie żadnym choróbskom:-)

witam! ale pogoda :baffled:trudno gdzis wyjsc bo ciagle pada:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
ja tez dzis nie najlepiej sie czuje taki dzien do bani:-:)-(
nie dziwie sie ze dzis tu pusto pozdrawiam:blink:

czesc dziewczyny zachorowalam na maksa cala noc mialam temperature po lekach schodzila tylko do 38 i gardlo mnie boli mam angine ropna dobrze ze antybiotyk mam z pl to biore i juz mi troszeczke lepiej

czesc dziewczyny dawno tuttaj nie zagladalam bo chodzilam z malym po lekarzach dalej z tymi alergiami ale w koncu skierowali nas na testy alergiczine i to polowa sukcesu. Goldenko nie mialam okazji Tobie pogratulowac urodzenia slicznej coreczki mojej imienniczki:-) dobre imie wybralas :happy:. fajnei Wam ja tez bym chciala byc w doncaster bo tutaj w newry gdzie jestem to nikogo nie ma na forum:no:. wiec pozdrawiam Was dziewczyny.

Hej dziewczynki:-D tak tylko sobie zagladam, zobaczyc jak sobie radzicie;-) Przede wszystkim Goldenka MEEEEEEEGA GRATULACJE dla Ciebie i Twojego faceta...:tak:macie sliczna coreczke:-Dniech rosnie zdrowo i zawsze bedzie usmiechnieta:-D
Ja juz w Zakopanem...mieszkanko urzadzone tymczasowo. Teraz tylko jak juz sie poukladamy trzeba pomyslec o budowie domku-no ale to czasy odlegle-niestety:-( Napewno jest mi tu ciezej pod wzgledem materialnym, ale poza tym jest super:tak:Mam tu rodzine, przyjaciol, swieze powietrze, ogromny ogrod , gory -jest dobrze:-) Oczywiscie -czego sie po sobie nie spodziewalam tesknie troszke za Anglia a najbardziej w sumie za shopingiem;-)
Pozdrowionka:-D

czesc dziewczyny:-)ale zbieg okoliczości właśnie ostatnio myślałam o Was i o Tobie samulko jak Ci się tam układa i o Tobie Miska jak sie udała wycieczka? fajnie, że jesteś w Polsce zastanawiam się kiedy wraz z rodzina jA wróce?napewno szybko to nie nastapi chyba, że jak bede teraz na wakacjach w Polsce i zagram w lotka i wygram to wtedy szybko bym to wszystko rzuciła także dziewczyny trzymajcie kciuki ihihh to i dla Was coś odpale;-)
nefretete urządziłaś się już?
aska życzę zdrówka-widzę, że szybko łapią ciebie choroby co?
ja zaczynałam chorowac ale mnie nic nie bierze przynajmniej na razie az któregos razu złamie mnie na cacy;-) pozdrawiam i dobrej nocy pa

A dziekuje Dzoana wycieczka udana...maly sie super bawil na plazy, ja opalona i z energia na kilka nastepnych tygodni:tak: tu kilka fotek...
[video=youtube;TT6fUbUzo4E]http://www.youtube.com/watch?v=TT6fUbUzo4E[/video]
no i Maciek tez gra w totka z nadzieja na wygrana i wtedy chata stanela by w mgnieniu oka;-) ale poki co tylko 8 zl czasem ma, a to nawet za kupon sie nie zwraca:-:)wściekła/y:

reklama
witam!
aj Asiu wspułczuje ci miec angine to tak jakby miec zyletki w gardle okropnie musi cie bolec gardlo dobrze ze masz leki,zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
samulko wspolczuje rowniez ,leczyc tu ,a jeszcze alergie :szok: .moj synek jak sie urodzil to w 2dwa miesiace dostal jakiejs alergij na twarzy wygladala okropnie,poszlam do lekarza to wzruszyl ramionami i powiedzial ze nie wie od czego to moze byc i powiedzial zebym kupila krem nawilrzajacy i tyle. ja sie boje do nich chodzic bo trace nerwy,a dzieci i tak sa nie wyleczone ,zawsze jakos tam przechodzi i zawsze jest te jakos.....:-:)-( ale mam nadzieje ze w twoim przypadku jest znacznie lepiej powodzenia i duuuuuuuuuzo zdrowka.
Dziewczyny ja mam dio was pytanie moze ktoras chodzi albo chodzila na kurs angielskiego w WOMEN'S CENTRE, jak to dziala i czy na prawde jest za darmo???? bo ja bym z checia zalapala sie na nauke angielskiego:tak: ale platne kursy sa dosc drogie:baffled::baffled::baffled:
pozdrawiam wszyskich:happy2:

Do góry