reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

Hejka dziewczyny:happy2:
pogoda jest do bani ,a juz myslalam ze bedzie cieplutko i fajne a tu klapa:baffled::baffled::baffled:
Martus jeszcze nie bylam ale na bank bede,bo mi na tym zalezy mezus mowi ze w tym tygodniu nie da rady ale ja juz przypilnuje tego zeby tam jak najszybciej sie dostac,napisze wam co i jak.na pewno:happy2:
Dżoana bedzie dobrze ,zawsze tak jest ze sie nie wie czy to nowe bedzie dobre,ale sie przyzwyczisz tym bardziej ze Martusie bedziesz miala kolo siebie juz ci zazdroszcze :happy2:powodzenia:tak::tak::tak:
pozdrawiam milej nocki:-)

reklama
hej laseczki:-)
juz prawie sie umeblowalam ze wszyskim, a do tego dzis zaczelam prace;-) jestem padnieta jak nie wiem co:szok:
Alex jak to Alex... coraz bardziej rozrabia... jest caly poobijany bo nie moge za nim nadazyc:sorry2:
jutro rozwine temat, a dzis tylko witam sie z wami po dlugiej nieobecnosci
pozdrowionka z huddersfield:-)

czesc dziewczyny:-) ja już po przeprowadzce, w sumie już wszystko poukładałam tzn tak na początek żeby wiedzieć przynajmniej co gdzie leży:tak: teraz chwila odpoczynku i ponowne pakowanie tym razem do wyjazdu:-) niewiem jak wy ale strasznie przyzwyczajam się do starych miejsc dlatego strasznie ciężko znoszę te przeprowadzkę-mam nadzieję, że jakoś się uporam z moimi słąbościami i niedługo dojdę do siebie:zawstydzona/y: pozdrawiam pa

witam dziewczyny co u was slychac u mnie ok , corka dzis zakonczyla przedszkole i do 14 wrzesnia ma wolne, obdarowala calusami wszystkie panie i wreczyla kwiatki az mi sie lezka w oku zakrecila i im tez. nefretete witaj po dlugiej przerwie jak sie miszka w innym miescie??? gdzie pracujesz i co zrobilas z maluszkiem w tym czasie macie nianie czy sie z mezem zamieniacie ??? dzoana szybko sie przyzwyczaisz do nowego domu dla mnie to tez bylo na poczatku trudne czulam sie jakbym byla w innym miescie na poczatku

hejka
przeprowadzki są fajne ale jak sie zmienia na lepsze, ja tak miałam wiec sie cieszyłam :-D My zakonczenie roku mamy jutro w szkole, juz czekoladki dla Pan zakupione;-) Mnie ostatnio strasznie połamało, od jakiegos czasu boli mnie kark,przewaznie w nocy budzi mnie ból i nad ranem az sztywnieje mi szyja i miesnie, nie mam pojecia co to jest, na tabletach jade i czakam na wyjazd do Pl by sie zbadac..:-(

nefretete101 fajnie ze juz poukładało ci sie, i właśnie pisz jaka to praca i jak sobie radzicie?
Dżoana07 przyzwyczaisz sie napewno,tu fajna dzielnica a teraz jeszce urlopik wypoczniesz, bedzie dobrze:blink:
pozdrawiam

hej dziewczyny:-( skręciłam kostke:wściekła/y:poslizgnęłam się i już, a wakacje za pasem jestem zła jak osa:angry:na dodatek pogoda mnie dobija i trzeba skonczyc się spakowac , a weż i weż jak trzeba biegac po schodach:zawstydzona/y: mam tylko nadzieję, że przejdzie mi trochę tem ból-pozdrawiam pa:tak:

hej:happy:
ale pusto widac ze wakacje sie zaczely ,choc pogoda nie dopisuje poczatek wakacji a tu leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mozna sie wkurzyc!!!
Dżoanko wspolczuje ci ale pech!!!musisz jednak byc dzielna moze mąz ci pomoze w pakowaniu,zycze szybkiego powrotu do zdrowia i milego udanego wypoczynku:tak::tak:
pozdrawiam wszyskich ktorych nie ma hehe (wakacje lato)!!!

Witajcie
my od wczoraj w Polsce,podróż była bardzo męcząca bo i kawałek drogi jest ale warto było dzieciaki szczęśliwe,chociaż tu taki upał że zwariować mozna, żywcem nie ma czym oddychać.TE dwa tygodnie szybko zlecą i zostaną wspomnienia więc trzeba na nie zapzracować ,zacznę od dzisiejszego festymu gdzie uczczę nieubłagalny czas i 33 urodziny:rofl2:

witam:happy:
Anetko dobrze ze szczesliwie dojechaliscie i cieszycie sie z pobytu z rodzina.Jesli sa twoje urodzinki to wszystkiego naj naj naj lepszego ci zycze i nie martw sie ze to 33 bo ja i tak od ciebie jestem starsza o rok,ale wazne na ile sie czujemy lat a nie mamy:tak::tak::tak:
Tu pogoda nie rozpieszcza jest zimno i pada deszcz wiec ciesz sie sloneczkiem:-)pozdrawiam i zycze przemilego i przeudanego pobytu w polsce :-):-):-)

reklama
czesc dziewczyny ale mamy dzis beznadziejna pogode a mielismy plany z mezem zeby gdzies pojechac z corka :( ja tez jade za 3 tyg samochodem do Pl tak nie lubie tej podrozy juz 2 razy tak bylismy najgorsze to ze mamy daleko do domu od niemieckiej granicy a te nasze polskie drogi to masakra zajmuje nam caly dzien dojazd do domu od granicy

Do góry