reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

czesc:-) aska a co Ty takiego robisz , ze chudniesz, bo ja chodzę na siłownie i ograniczyłam posiłki i wogole nic mi nie ubywa no może jedynie ciało zrobiło się jędrniejsze ale to mmnie nie satysfakcjonuje:wściekła/y: po porodzie zostawiłam te nieszczesne kilogramy,bo myslałam, że same spadna jak pracowałam ale słabiutko:zawstydzona/y:a jak przyjechałam tutaj to juz wogole-zrobiłam sie jeszcze wieksza:wściekła/y:pocieszam sie jedynie ,że na efekty trzeba jeszcz poczekac:-)
Marta ja z wózkiem miałam tak już dwa razy:-)
tak wogóle to nie moge się doczekac zeby juz sie wyprowadzic:tak:
pozdrawiam i milego dnia

reklama
hejka
byłam dzis w cuncilu i nie przyznali nam niestety housing benefit, twierdza ze mamy za duze zarobki.. tzn, tygodniowo powinnismy miec mniej niz 240f na nasza rodzinke, a razem z benefitami mamy sporo wiecej wiec nam sie nie nalezy.. :no:
trudno sie mówi.. ;-)
Dżoana07 ja sie tez nie moge doczekac nowej sąsiadki :tak: aaa i mialas mi ulice podac :-)
milego dzionka

hej kurcze Marta to nie pocieszyłas mnie z ta wiadomoscią, ze trzeba miec mniej niz 240ł my mamy zamiar jak tylko sie wprowadzimy na nową chatę składac wnioski tzn te benefity ale to jakos wydaje mi sie bez sensu kurcze w takim razie mało kto powinnien dostawac ten hausing:baffled: a tak wogole to ulica nazywa sie Chestnut Avenua i kod zaczyna się od dn2 i dalej niewiem:-) pozdrawiam pa

hej mamuśki

dawno mnie nie było ale nie mam czasu:-( same rozumiecie - mała nie chce za chiny ludowe leżec w łóżeczku, ręce mi już opadają:zawstydzona/y: tylko by na rękach chciała. tatuś już nie pozwala mi jej nosic bo sie rozpieści za bardzo - coś w tym jest bo ostatnio jak wrzeszczała w łózeczku to po 15 min przestała i usnęła:tak: musze byc twarda i nie dac sie teroryzowac małej bo tak sie nie da na dłuższą metę :-) pozatym po kąpieli o 19:30 zjada butle i nie śpi do północy zjada następną i zasypia koło 00:30 już sie zastanawiam czy wszystko ok bo sama już nie wiem.

może mi któraś z Was powiedziec jak to wygląda tu ze szczepieniami?? bo nikt mi nie mówił nic - mam iśc do poradni zapytac czy jak??:confused::confused: i czy podawac jakies witaminy w kropelkach bo tez polozna nic nie powiedziala:confused:

co do house benefitu - na decyzje teraz czeka sie 7 tyg ale jak wiadomo to sie wydluza:wściekła/y: wczesniej było 5 tyg teraz zmienili

buuuu ale paskudna pogoda - nic mi sie nie chce mam ochote sie zdrzemnac ... chyba wykorzystam chwile kiedy spi :-)

pozdrawiam serdecznie

a tu moja księżniczka jak ma dobry humor :

Załączniki

• 8888 015.jpg
    8888 015.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 29
  • 77777 014.jpg
    77777 014.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 55
  • 05 07 012.jpg
    05 07 012.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny pogoda sie pokrecila:-( wyszlismy spacerkiem do miasta i zawrocilismy bo taka chmura byla ze szok i dobrze zrobilismy bo wrabal niezly deszcz:szok::szok:
no to Martus faktycznie smutna sprawa, trzeba miec niskie dochody,my tto nawet nie staralismy sie o ten benefit :nerd: tak samo by wyszlo.
ja to mam biede sluchajcie moja dziewczyna mowi mi ze nie chce wakacji,po co one sa w szkole tak fajnie:-D malo ze nie placze.chociaz z drugiej strony ma racje bo w domu beda totalne nudy nigdzie w tym roku nie wyjezdzamy:-( oj jakos bede musiala organizowac tym moim bombelkom czas;-) milego dnia :happy2::happy2:

no to wesolo goldenko:tak: no dzieci to potrafia hehe kombinowac twoj babelek taz radzi sobie tak zeby bylo mu wygodnie hehe,no ale faktycznie z tym noszeniem na rekach to maz twoj ma racje ,szybko takie dzieciaczki sie przyzwyczajaja i potem bieda jak chcesz polozyc bo placze i konca nie widac ja wiem to po swich.
z tymi szczepieniami to jest chyba tak ze z GP.przysylaja ci kartke z wiadomoscia o szczepieniu i data ,tak jest bynajmniej u mnie,a to GP jest na Sprotbrough.powodzenia trzymaj sie dzielnie:wink::wink:

o kurcze to lipa z tymi benefitami to pewnie i my ich nie dostaniemy , a wtedy bedzie nie dobrze:-(
goldenko dla nas tez wysyłaja zawiadomienie do domku z data i rodzajem szczepien niewiem tylko czy nie musisz najpierw isc i zapisac dziecko do jakiegos lekarza no chyba ze szpital wysłal juz cos do poradni do której nalezysz-naprawde niewiem , bo tutaj nie rodziłam:no:tak tylko gdybam:-)

dzoana no to faktycznie bliziutko bedzie :-D
goldenko, śliczniuisa niunia, i mąż ma racje uwazaj z tym noszeniem na raczkach, bedzie problem pozniej :tak:
pogoda faktycznie pokrecona , dzis tez sie wybrałam i zmokłam na maxa.. :wściekła/y:
ide malego polozyc. pzdr

reklama
nie takiego nie robie z tym moim pseudo odchudzaniem troszke mniej jem i cwicze w domu. z tym housingiem to dziwne ze odmowili bo z tego co wiem to kolezanka ma wyzsze dochody a cos tam dostaja tego dofinansowania chyba ze sie cos pozmienialo

Do góry