reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

czesc:-) aska a co Ty takiego robisz , ze chudniesz, bo ja chodzę na siłownie i ograniczyłam posiłki i wogole nic mi nie ubywa no może jedynie ciało zrobiło się jędrniejsze ale to mmnie nie satysfakcjonuje:wściekła/y: po porodzie zostawiłam te nieszczesne kilogramy,bo myslałam, że same spadna jak pracowałam ale słabiutko:zawstydzona/y:a jak przyjechałam tutaj to juz wogole-zrobiłam sie jeszcze wieksza:wściekła/y:pocieszam sie jedynie ,że na efekty trzeba jeszcz poczekac:-)
Marta ja z wózkiem miałam tak już dwa razy:-)
tak wogóle to nie moge się doczekac zeby juz sie wyprowadzic:tak:
pozdrawiam i milego dnia

reklama
hejka
byłam dzis w cuncilu i nie przyznali nam niestety housing benefit, twierdza ze mamy za duze zarobki.. tzn, tygodniowo powinnismy miec mniej niz 240f na nasza rodzinke, a razem z benefitami mamy sporo wiecej wiec nam sie nie nalezy.. :no:
trudno sie mówi.. ;-)
Dżoana07 ja sie tez nie moge doczekac nowej sąsiadki :tak: aaa i mialas mi ulice podac :-)
milego dzionka

hej kurcze Marta to nie pocieszyłas mnie z ta wiadomoscią, ze trzeba miec mniej niz 240ł my mamy zamiar jak tylko sie wprowadzimy na nową chatę składac wnioski tzn te benefity ale to jakos wydaje mi sie bez sensu kurcze w takim razie mało kto powinnien dostawac ten hausing:baffled: a tak wogole to ulica nazywa sie Chestnut Avenua i kod zaczyna się od dn2 i dalej niewiem:-) pozdrawiam pa

hej mamuśki

dawno mnie nie było ale nie mam czasu:-( same rozumiecie - mała nie chce za chiny ludowe leżec w łóżeczku, ręce mi już opadają:zawstydzona/y: tylko by na rękach chciała. tatuś już nie pozwala mi jej nosic bo sie rozpieści za bardzo - coś w tym jest bo ostatnio jak wrzeszczała w łózeczku to po 15 min przestała i usnęła:tak: musze byc twarda i nie dac sie teroryzowac małej bo tak sie nie da na dłuższą metę :-) pozatym po kąpieli o 19:30 zjada butle i nie śpi do północy zjada następną i zasypia koło 00:30 już sie zastanawiam czy wszystko ok bo sama już nie wiem.

może mi któraś z Was powiedziec jak to wygląda tu ze szczepieniami?? bo nikt mi nie mówił nic - mam iśc do poradni zapytac czy jak??:confused::confused: i czy podawac jakies witaminy w kropelkach bo tez polozna nic nie powiedziala:confused:

co do house benefitu - na decyzje teraz czeka sie 7 tyg ale jak wiadomo to sie wydluza:wściekła/y: wczesniej było 5 tyg teraz zmienili

buuuu ale paskudna pogoda - nic mi sie nie chce mam ochote sie zdrzemnac ... chyba wykorzystam chwile kiedy spi :-)

pozdrawiam serdecznie

a tu moja księżniczka jak ma dobry humor :

Załączniki

• 8888 015.jpg
    8888 015.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 23
  • 77777 014.jpg
    77777 014.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 47
  • 05 07 012.jpg
    05 07 012.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny pogoda sie pokrecila:-( wyszlismy spacerkiem do miasta i zawrocilismy bo taka chmura byla ze szok i dobrze zrobilismy bo wrabal niezly deszcz:szok::szok:
no to Martus faktycznie smutna sprawa, trzeba miec niskie dochody,my tto nawet nie staralismy sie o ten benefit :nerd: tak samo by wyszlo.
ja to mam biede sluchajcie moja dziewczyna mowi mi ze nie chce wakacji,po co one sa w szkole tak fajnie:-D malo ze nie placze.chociaz z drugiej strony ma racje bo w domu beda totalne nudy nigdzie w tym roku nie wyjezdzamy:-( oj jakos bede musiala organizowac tym moim bombelkom czas;-) milego dnia :happy2::happy2:

no to wesolo goldenko:tak: no dzieci to potrafia hehe kombinowac twoj babelek taz radzi sobie tak zeby bylo mu wygodnie hehe,no ale faktycznie z tym noszeniem na rekach to maz twoj ma racje ,szybko takie dzieciaczki sie przyzwyczajaja i potem bieda jak chcesz polozyc bo placze i konca nie widac ja wiem to po swich.
z tymi szczepieniami to jest chyba tak ze z GP.przysylaja ci kartke z wiadomoscia o szczepieniu i data ,tak jest bynajmniej u mnie,a to GP jest na Sprotbrough.powodzenia trzymaj sie dzielnie:wink::wink:

o kurcze to lipa z tymi benefitami to pewnie i my ich nie dostaniemy , a wtedy bedzie nie dobrze:-(
goldenko dla nas tez wysyłaja zawiadomienie do domku z data i rodzajem szczepien niewiem tylko czy nie musisz najpierw isc i zapisac dziecko do jakiegos lekarza no chyba ze szpital wysłal juz cos do poradni do której nalezysz-naprawde niewiem , bo tutaj nie rodziłam:no:tak tylko gdybam:-)

dzoana no to faktycznie bliziutko bedzie :-D
goldenko, śliczniuisa niunia, i mąż ma racje uwazaj z tym noszeniem na raczkach, bedzie problem pozniej :tak:
pogoda faktycznie pokrecona , dzis tez sie wybrałam i zmokłam na maxa.. :wściekła/y:
ide malego polozyc. pzdr

reklama
nie takiego nie robie z tym moim pseudo odchudzaniem troszke mniej jem i cwicze w domu. z tym housingiem to dziwne ze odmowili bo z tego co wiem to kolezanka ma wyzsze dochody a cos tam dostaja tego dofinansowania chyba ze sie cos pozmienialo

Do góry