reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

Miśka SUPER! naprwdę super zrobione i nieżly -taki nostalgiczny podkładzik:-),będziecie mieli fajna pamiatkę naprawdę bardzo mi sie podoba!!!a i synka masz sliczniutkiego:-D
iwona ja rónież miałam się zapisac właśnie tam ale wiele razy słyszałąm o tym WC kiepskie opinie- niewiem jaka jest pradwa ale zrezygnowałąm w każdym bądz razie chodziła tam jakiś czas aska i pozniej nefretete ale jedno jest pewne;jest darmowe i raz w tygodniu:baffled:i chyba nawet można przyjsc z dziecmi. Jak byłam sie kiedys dowiadywac to akurat wszystkie miejsca były zajęte więc dałąm sobie spokój:baffled:

reklama
jest za darmo ale no wlasnie mialam takie ale ze moja corka plakala tam okropnie w przedszkolu a w zeszlym tyg poznalam na placu zabaw takiego goscia co przyszedl z corka i pytal o mojej niuni przedszkole jak tam jest itp czy chetnie zostaje powiedzialam mu ze jest super a on mowi wiesz bo chcialem moja corke zapisac zona chodzila do women centre kiedys na ang ale corka zawsze wychodzila z placzem i ktoregos razu powiedzila ze pani wlosy ciagnie a wiec wydaje mi sie ze kiepska jest tam opieka dzieci

heja wszystkim:happy2:
no to opinie chodza ostre,własciwie co jest dobre za darmo?????? nic.Jak płacisz kase to wszedzie glaszcza i nadskakuja och taki swiat.dzieki dziewczyny za info.odpuszcze chyba sobie jak bede troche bogatrza to pojde na jakis platny:-D
nie dawno wrocilam z dziecmi z placu zabaw,znalazlam jakis na Bentley dzieci troche sie pobujaly,zawsze to dla nich frajda,szkoda ze nie moge natrafic nigdy na jakas polska mame,mialabym i ja rozrywke hehe:tak::tak::tak:
pozdrawiam was;-)

Czesc dziewczyny
mam chwilke to wpadłam poczytać:-)
iwonka, jesli bierzecie Taxy, mozesz za darmo isc do collegu tu w Donku i tam za darmo jest angielski i tez czytalam ze jest opieka dla dzieci, my właśnie sie chcemy zapisac z moim, tylko jakos sie wybrac nie możemy.. :baffled:
misskaale super fotki, tylko pozazdroscic wakacji i odpoczynku :tak:
a u nas kiepsko z pogoda ostatnio, chyba po lecie juz w anglii..:-( dziewczyny kurujcie sie i nie dawajcie choróbskom, teraz jeszcze ta grypa tak straszą..:szok:
lece jakas kolacyjke zrobic. pozdrawiam

To ja jeszcze raz:happy2:
Martus podnioslas mnie na duchu, jesli tak jest to suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper jeszcze poczytamy z mezusiem te stronke, co i jak i trzeba sie zapisac.dziekuje za infor.Pozdrawiam was milego weekendu zycze:happy2::happy2::happy2:

jesli pobieracie working tax credit to jest za darmo a o tym ze malucha mozna zostawic to nie wiedzialam wlasnie mam z tym problem a tak bym sama sie zapisala

:-)czesc widzę, że wątek o nauce angielskiego znowu wrócił:tak:fajnie by było żeby z tym colegem to była prawda, bo ja rownież jestem chętna do nauki;-)pozdrawiam

hej dziewczyny:happy2:
pogoda nawet, nawet sloneczko nam sie pokazuje :-)
w tym tygodniu planuje z mezem wyskoczyc do tego colegu zobaczymy jak to wyglada,jak bede cos wiedziala to napisze wam :tak: no fajnie by bylo zeby sie tam zalapac na angielski,bo ciezko samej zmobilizowac sie do nauki,a jeszcze jak sa maluchy to juz calkiem klapa hehe:sorry2:
milego dnia zycze:-):-):-):-)

czesc dziewczyny:-) ja już prawie spakowałam wszystkie graty, bo jutro juz się wyprowadzamy:tak:jakoś nie mogę sie przyzwyczaic do tej mysli i nawet troszkę jest mi smutno:-(ale już niedługo jedziemy do Polski wiec może zapomne o tym na jakiś czas w każdym bądz razie muszę uporac sie ze wszystkim zanim wyjedziemy, bo nie lubie takiego bałaganu:tak: pozdrawiam pa

reklama
hejka
Dżoana07 odezwij sie jak sie ułożysz i bedziesz miała net,a jesli chcesz pomoge przy rozpakowywaniu, w koncu niedaleko bede miala nie.. ;-)
iwonka wiesz cos o tym collegu? wybraliscie sie, bo my jeszcze nie..:baffled:
pogoda nawet nawet, my tez niedlugo do Pl, a tam jedziemy z mamusia moja nad morze na tydzień:-D troszke odpoczniemy:tak:
pozdrawiam

Do góry