reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

witajcie kochane :-):-):-)

dzisiaj wstałam w dobrym humorze:tak: póki co stres odszedł na bok teraz mam w końcu chwile wytchnienia :tak:

Dżoana musze sobie poradzić nie dam sie tak łatwo spławić hehe. Szkoda że zostałam z tym sama. Rodziców nie mam wogólepraktycznie żadnej rodziny i to już od 10 lat ale dotychczas dawałam rade tylko brakuje mi kogoś komu sie moge wypłakac w rękaw:-(
Najbardziej tęsknie za moim byłym ech... sam musiał wyjechać żeby znaleźć lepszą prace (pracowalismy razem w next) postanowilismy sie rozstac na jakiś czas ale myśle że wrocimy do siebie w końcu moja córcia ma tatusia tylko okoliczności nie pozwolą jej zobaczyć go zbyt szybko no nic koniec smutów zabieram sie za sprzątanie bo mi sie chałupka zapuściła odrobinke a energie musze gdzies rozładować :-):-):-)

Bardzo sie ciesze że chociaż tutaj moge znaleźć otuchę :tak: Dziękuję Wam za to bardzo :biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama

hej goldenka no to faktycznie nie masz lekko na szczescie niedługo będziesz miała na kogo przelać swoją całą miłość:tak:szkoda, że nie mieszkasz bliŻej byłaby możliwośc spotkania;-)
a co tam z ta naszą izusią się dzieje?nadal czekamy na zdjęcia:laugh2:
misska a jak tam w Polsce?czy tu już jestes w hiszpani?

Ostatnia edycja:
:tak:oj goldenka dobrze ze jestes przebojowa bo wiele spraw dzieki temu zatatwisz po swojej mysli:tak: Ale jezeli jest szansa zebyscie mieszkali razem z ojcem malutkiej to zrob wszystko zeby tak bylo...bo ciezko jest samej z dzieckiem bez wzgledu na to jak dzielna jestes kobieta. Moj Maciek mial taka prace ze ja siedzialam z dzieckiem sama a on byl w domu co drugi weekend:-( dawalam sobie rade bo musialam, ale nawet jak ma sie kto dzieckiem przez 10min dziennie zajac to jest to ogromna ulga, nie mowiac o tym ze po porodzie na pewno bedziesz potrzebowac pomocy. No tak czy siak mam nadzieje ze jakos Ci sie ulozy i dzidzia wynagrodzi Ci te wszystkie obecne smutki:-D:tak:
Dzoana a ja w polsce ...siedze sobie w wawie i leniu****e, dziadki zajmuja sie malym wiec mam tu jak w raju:tak: do hiszpanii lece dopiero na poczatku maja- ale juz nie moge sie doczekac...stesknilam sie za slonkiem i plaza:tak: no a po powrocie pewnie czeka mnie kolejna przeprowadzka...ehh juz mam troche dosyc:wściekła/y:

Dzisiaj same dobre wiadomości :-):-):-) income support dostane 60 funtów wiec nie ma zle no i miła pani w jobcentre wyliczyla ile dostane housing benefitu cale 125 funtow tygodniowo :tak::tak::tak: same plusy no i jeszcze maternity allowance dostane to juz wogole super. mojej córci niczego nie zabraknie. teraz jeszcze zostało mi do załatwienia sure start maternity grant i to juz chyba wszystko.

martwi mnie tylko jedno chyba powoli odchodzi mi czop co wróży zbliżającemu sie porodowi a przeciez ja mam jeszcze duzo czasu do konca maja ech ... 1 kwietnia ide do poloznej to jej musze powiedziec o tym i ze brzuch mi twardnieje i potem ustepuje. bede duzo lezec zeby mała jeszcze chciała troche posiedziec w brzuszku :happy2:

Dżoana a co do spotkania to jest mozliwość bo ja mieszkam w south kirkby i pociągiem do Doncaster mam 20 minut

Ostatnia edycja:
czesc Wam. ja dopiero tuttaj przyjechalam i jestem mama 14 miesiecznego synka moze wy wiecie czy tutaj jest jakis alergolog i najlepiej do jakiej przychodni zapisac malego bo od urodzenia ma AZS czyli atopowe zapalenie skory i alergie namleko i jestem w kropce z tego co wiem to jest ich pare!

wiem ze znajomi jezdza z corka do sheffield na odczulanie i do lekarza tez. poza tym witam nowa kolezanke

witam nowa kolezanke :-)
super goldenko, ze masz same dobre wiadomości:tak:co do spotkania to musimy poczekać az lepiej się poczujesz i poprawi sie nam pogoda;-)

reklama
Goldenka super wiesci:tak::-D
Samulka witaj:tak: Co do przychodni to zapisz do najblizszej ,bo i tak w zadnej nie ma specjalistow tylko GP. Co do AZS to wspolczuje , bo ja przez 3-4 miesiace latalam co 2 tyg do lekarzy a oni tylko rozne masci a w koncu sterydy mi przepisali dla dziecka:wściekła/y: W polsce okazalo sie ze maly uczulony na bialko mleka krowiego i ma srednie AZS ...wrocilam do anglii i mowie im ze dziecko uczulone- to przepisali mi mleko sojowe bo tak sie u nich robii:wściekła/y: No wiec poprosilam i co jakis czas przychodzila do mnie paczka z Bebilonem Pepti- teraz maly ma skore sliczna. I nie moge im darowac ze przez ich ignorancje maluszek meczyl sie przez 4 miesiace z wysypka:wściekła/y::-(

Do góry