reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

dowiedz sie czy landlord moze cie w razie w wyrzucic jesli nie bedziesz miala z czego zaplacic jestes w ciazy przeciez zloz podanie o mieszkanie socjalne samotne matki najszybciej dostaja <chociaz i tak bedziesz musiala troche czekac ale zawsze krocej poza tym placisz np 200 miesiecznie za domek a nie 500 znajomi placa 55 tygodniowo za 2 sypialnie za domek z councilu

reklama
na szczęscie z jezykiem nie mam żadnego problemu :) zadzwoniłam właśnie w sprawie income support facet mi powiedział że sie kwalifikuje i mam wydrukować jak najszybciej druk i wysłać do job centre bo nie moge zostać bez środków do życia troche mnie to podbudowało od jutra walcze dalej

Ja widzialam na naszej klasie bo tam poznalam ize mysle ze jutro iza sie odezwie na forum mi nie wypada pokazywac fotek jej syna a tym bardziej podawac jej danych zaraz jej napisze ze dziewczyny z forum chca zobaczyc malego moze jeszcze odczyta dzisiaj

reklama
Do góry