reklama
goldenka25
Zaangażowana w BB
samulka ja narazie czekam na income support maternity allowance i housing/council tax benefit. nie wiem ile poczekam ale zapewne tak jak wy bo wyjątkiem nie jestem
Izusia bardzo się ciesze że wracasz do nas :-) a Davidek śliczny
Izusia bardzo się ciesze że wracasz do nas :-) a Davidek śliczny
wlasnie dzsiiaj dostalam list z reveniu ze musze koniecznie miec insurance i dopiero wtedy dadza nam tax credit. wiec w poniedzialek bede dzwonila i sie umawiala.moj maluszek to naprawde biedaczek. w polsce robilam dla niego testy to wyszlo ze parwie na wszytsko uczulony a najbardziej na marchew i na orzechy. mam nadzieje ze z tego wyrosnie. a atopowe zapalneie skory mozna miec w kazdym wieku, moja przyjaciolka ma 30 lat i niedawno wykryli u niej AZS i mowi ze teraz wyobraza co musi przechodzic maly dzieciak jezeli zaczyna sie drapac.
goldenka25
Zaangażowana w BB
samulka jeżeli mogę byc pomocna to podam Ci numer bezpośrednio na umówienie się na national insurance number 0845 600 0643 bo ja wcześniej miałam tyle numerów i pod każdym dostawałam nowy aż w końcu trafiłam na ten właściwy :-)
goldenka25
Zaangażowana w BB
to zależy ile mają wniosków na insurance. ja jak zadzwoniłam to dostałam termin 6 dni od rozmowy z nimi więc może nie będzie źle. list z numerem insurance dostałam po tygodniu od spotkania a karta przyszła po miesiącu.
mam nadzieje ze u mnie tez to szybko potrwa.ide w poniedzialek z malym do lekarza i zobaczymy co mi przepisze.a najlepsze jest to ze jak mialam wyjezdzac na wyspy to wzielam i u tlumaczy przysieglego przetlumaczylam cala historie choroby mojego krystianka i jak pokazalam to w irlandii u lekarza to powiedzieli ze oni nie biora tego pod uwage bo w polsce leczy sie inaczej niz w irlandii. wiecie jaka bylam wsciekla szok
reklama