reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
hej dziewczyny czytam co tu piszecie i mam pytanie bowiem nigdy nie miałam do czynienia z azs ale czy ta wysypka , to uczulenie może pojawic sie w kazdym wieku?

ok już wyczytałam :szok:kurcze może moja córka ma to azs ma już od paru dni jakieś własnie takie plamki a wizyte u lekarza mamy dopiero we wtorek. mam jednak nadzieję, że to nie to:tak:
życzę spokojnej nocki pa:-D

wlasnie dzsiiaj dostalam list z reveniu ze musze koniecznie miec insurance i dopiero wtedy dadza nam tax credit. wiec w poniedzialek bede dzwonila i sie umawiala.moj maluszek to naprawde biedaczek. w polsce robilam dla niego testy to wyszlo ze parwie na wszytsko uczulony a najbardziej na marchew i na orzechy. mam nadzieje ze z tego wyrosnie. a atopowe zapalneie skory mozna miec w kazdym wieku, moja przyjaciolka ma 30 lat i niedawno wykryli u niej AZS i mowi ze teraz wyobraza co musi przechodzic maly dzieciak jezeli zaczyna sie drapac.:no:

samulka jeżeli mogę byc pomocna to podam Ci numer bezpośrednio na umówienie się na national insurance number 0845 600 0643 bo ja wcześniej miałam tyle numerów i pod każdym dostawałam nowy aż w końcu trafiłam na ten właściwy :-)

mam nadzieje ze u mnie tez to szybko potrwa.ide w poniedzialek z malym do lekarza i zobaczymy co mi przepisze.a najlepsze jest to ze jak mialam wyjezdzac na wyspy to wzielam i u tlumaczy przysieglego przetlumaczylam cala historie choroby mojego krystianka i jak pokazalam to w irlandii u lekarza to powiedzieli ze oni nie biora tego pod uwage bo w polsce leczy sie inaczej niz w irlandii. wiecie jaka bylam wsciekla szok:wściekła/y:

reklama
Obawiam sie samulka ze tu powiedza Ci to samo:-( przynajmniej ja tak mialam:-( No ale moze trafi Ci sie jakis ludzki lekarz...tacy tez sie zdarzaja.

Do góry