reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
hej dziewczyny czytam co tu piszecie i mam pytanie bowiem nigdy nie miałam do czynienia z azs ale czy ta wysypka , to uczulenie może pojawic sie w kazdym wieku?

ok już wyczytałam :szok:kurcze może moja córka ma to azs ma już od paru dni jakieś własnie takie plamki a wizyte u lekarza mamy dopiero we wtorek. mam jednak nadzieję, że to nie to:tak:
życzę spokojnej nocki pa:-D

wlasnie dzsiiaj dostalam list z reveniu ze musze koniecznie miec insurance i dopiero wtedy dadza nam tax credit. wiec w poniedzialek bede dzwonila i sie umawiala.moj maluszek to naprawde biedaczek. w polsce robilam dla niego testy to wyszlo ze parwie na wszytsko uczulony a najbardziej na marchew i na orzechy. mam nadzieje ze z tego wyrosnie. a atopowe zapalneie skory mozna miec w kazdym wieku, moja przyjaciolka ma 30 lat i niedawno wykryli u niej AZS i mowi ze teraz wyobraza co musi przechodzic maly dzieciak jezeli zaczyna sie drapac.:no:

samulka jeżeli mogę byc pomocna to podam Ci numer bezpośrednio na umówienie się na national insurance number 0845 600 0643 bo ja wcześniej miałam tyle numerów i pod każdym dostawałam nowy aż w końcu trafiłam na ten właściwy :-)

mam nadzieje ze u mnie tez to szybko potrwa.ide w poniedzialek z malym do lekarza i zobaczymy co mi przepisze.a najlepsze jest to ze jak mialam wyjezdzac na wyspy to wzielam i u tlumaczy przysieglego przetlumaczylam cala historie choroby mojego krystianka i jak pokazalam to w irlandii u lekarza to powiedzieli ze oni nie biora tego pod uwage bo w polsce leczy sie inaczej niz w irlandii. wiecie jaka bylam wsciekla szok:wściekła/y:

reklama
Obawiam sie samulka ze tu powiedza Ci to samo:-( przynajmniej ja tak mialam:-( No ale moze trafi Ci sie jakis ludzki lekarz...tacy tez sie zdarzaja.

Do góry