reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

witam ja wrocilam niedawno z zakupow udalo nam sie lodowke kupic z zamrazarka mala od znajomych i kupilam mojej malej lozko w refurnischu ale nowe nieuzywane jeszcze zapakowane i udalo sie tez troche potargowac takze jestem zadowolona

reklama
Hej dziewczyny.
Frzefraszam że się nie odzywam,ale mam trzy światy same rozumiecie.Jak już wszystko ogarne to będe częściej fisać<staram się Was regularnie czytać.

Goldenko wsfółczuje sytuacji w jakiej się znalazłaś ale ja również wierze w to że wszystko dobrze się skończy,a z tego co czytam to widzę że jest już lefiej niżli gorzej,także trzymam kciuki za Ciebie.

Fotki mojego Dawidka wrzuciłam.

Fozdrawiam:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dzieki za podpowiedzi.to tak zrobie. w polsce mialam masc ADVANTAN ale tuttaj jej nie ma sa tylko zastrzyki a dla takiego maluszka nie bede dawala sterydow w zastrzyku. :no:mam nadzieje ze dadza mi cos i przestanie go swedziec i bedzie spal spokojnie

stosuje bo nic innego nie pomaga. mialam ten krem i nic caly czas smaruje mu olilatum i jest lepiej ale to nie to to uzywam jako balsam.

to pewnie i ja poczekam. benefit skaladalm w grudniu wtedy kiedy przyjechalam na wyspy i tez nic. pewnie wyrownaja mi to wszytsko razem

reklama
Kurcze Samulka biedny maluszek:-( no ja lekarzem nie jestem, ale jak bylam mala to tez mialam straszna alergie skorna i czesto te sterydy robily wiecej szkody niz pozytku. Sprobuj wiec moze Doublebase - mojemu zamiast pomoc zaszkodzil ale opinie o tym sa super- wiec moze akurat u Was pomoze. Duzo zdrowka dla malenstwa:tak:

Do góry