reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
dziewczyny to sie w głowie nie miesci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja naprawde nie mam nic do Anglików ale zostałam bezczelnie potraktowana. miałam spotkanie na godzine 14. spotkanie mialo trwac godzine czasu a prawnik poswiecil mi raptem 15 minut nie dal mi skonczyc a wogole to ja go wiecej nauczylam niz on mnie. co chwile mowil cytuje"oo to nie wiedzialem a tego tez nie wiedzialem" itp itd pokazywalam mu akty prawne rozne a on oczy wybałuszał tylko i wolal rece umyc mowiac ze mieli prawo mnie zwolnic. do d*** z taka pomocom. odradzam citizens advice biuro:no::no::no: nie stac mnie na normalnego prawnika a w tym biurze to sami wolontariusze siedza a nie uprawnione osoby masakra mówie Wam. Sama bede walczyc z pracodawcą nie potrzebuje adwokata :-):-):-)

widze ze tu jest tak ze wszystkim nic nie wiedza kazdy pyta 5 innych osob kolezanka miala taka sytuacje w banku pracownik pracownika pytal co ma robic i nikt nie mial zielonego pojecia jednym slowem beznadzieja!!!!! dasz rade sama widze ze jestes zaradna i na pewno uda ci sie z nimi wygrac

aska0901 dziękuje za miłe słowa:tak: musze walczyć bo ja tu przyjechałam do pracy hehehe chciałam tylko pracować do końca kwietnia żeby na macierzyński przejść a co im szkodziło mnie zostawic w pracy skoro oni by mi nie płacili macierzyńskiego bo nie przepracowałam u nich 26 tygodni. to co mogłam załatwiłam dzisiaj teraz czekam na odzew w sprawie benefitów ale to pewnie potrwa. rozmawiałam z koleżankami i niektóre czekają wciąż mimo że niektóre dokumenty złożyły 2 miesiące temu:szok: teraz będe odpoczywać bo do porodu już nie zostało dużo czasu:-)

goldenka przejdz sie do women centre tam tez podobno maja pomoc prawnikow. jesli bys chciala szukac pracy to jest agencja reed dla samotnych rodzicow i moze tam mozesz sie spytac o jakas pomoc;-) nic wiecej w danym momencie nie przechodzi mi do glowy:sorry2:

czesc dziewczyny ja jestem wlasnie w trakcie sprzatania moje dziecko sobie spi jeszcze slodko drugie ma dopiero przyjsc. musze wyjsc na poczte ale tak tam wieje dzis ze nie chce mi sie w ogole wychodzic

czes dziewczyny:-D faktycznie pogoda jest kiepska, aż nie chce się wychodzić:no:

trzymam kciuki goldenka za Ciebie ale widzę, że napewno dasz radę, bo z tego co piszesz jesteś bardzo odważna :tak:napewno będzie dobrze:tak:

a jak tam u Ciebie nefretete wyzdrowiałas już z małym do końca?

coś izusia nie odzywa się napewno ma teraz urwanie głowy z trzema ''facetami''w domu;-) pozdrawiam :-)

reklama
witam sie i ja
pogoda sie zpierdzieliła:wściekła/y: mam nadzieje, że weekend bedzie ładny... to i jakis spacerek z rodzinka by sie uskuteczniło;-):tak:
jutro ide z Alexem do hv zeby mi go zwazyli i mam nadzieje ze bedzie ladnie to jakis park by sie zaliczyło:sorry2:

jeszcze do konca chyba nie wyzdrowiałam bo kaszelek jeszcze jest. wybralam juz wszystkie antybiotyki,a teraz biore tylko witaminki i saszetki na grype:baffled: Alex ma katar ale to chyba przez to ze ida mu zęby. nie ma goraczki wiec jest oki;-)

dziewczyny powstawiajcie sobie suwaczki;-):tak::-)

Do góry