reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

hejka
no cos sie tu ruszyło w koncu:-D
Dzoana fajnie ze sie odezwałas, na kawke widze dalej nie masz ochoty, ale co tam nie bede sie wpraszac:-p
Co do kupna to tez uwazam ze lepiej czasami wydac wiecej i byc pewnym gwarancji i jakosci a nie wtopic..;-)
iwona nie przejmuj sie dziecmi, zawsze sie cos znajdzie;-)
pzdr

reklama
hej wszystkim:happy:
no to prawda w koncu cos sie dzieje u nas na stronce hehe.
Anetko bylismy w tym sklepie co mowisz ale nie bylo nic ciekawego moze cos sie jeszcze trafi zobaczymy.
w szkole na razie sytuacja opanowana :tak::tak:
Dżoanko moze sie uda jakos zorganizowac dojazdy oby tylko praca byla pewna to sie ulozy.
Izusia ty tez pracujesz???ze taka zabiegana jestes:tak::tak::tak:
dobranoc

czesc dziewczyny az sie zdziwiłam jak zobaczyłam aż tyle wpisów. u mnie przeprowadzka dopiero za 3 m-ce miał byc flat ale jednak bierzemy dom od tego samego landlorda, w piatek idziemy oglądac chociaz jest w remoncie teraz to chce chociaz zobaczyc rozmiar pokoi kuchnie łazienke itp.

Hejka
Frzeczytałam że któraś z dziewczyn szuka domku do wynajęcia,fare dni temu zwolnił się domek obok Nas ,mieszkam w Adwick koło Woodlands.
Dziś mam urodzinki,nie lubię tego dnia, jeszcze wczoraj fokłuciłam się z moim i teraz już wogule mam dość,niech ten dzień już się skończy!

hej dziewczyny:happy2:
Asiu i masz racje co dom to dom i wiecej miejsca i kawalek podworka,daj spokuj flaty to ciasnota a jeszcze bedziesz miala po remoncie to wogole lux powodzenia :happy::happy:

izusia wszystkiego najnaj lepszego ci zycze,a z mezem jeszcze dzis dojdziecie do porozumienia zobaczysz jaki bedzie mily hehe trzymaj sie:happy:

Dziewczyny mam do was prosbe moze wie ktoras jaki jest numer lokalu szkoly polskiej bo slaboznam miasto a na ich stronie jest tylko ulica i kod,?????????dzieki serdeczne .Kupilismy lodowe w sklepie urzywanych rzeczy ten sklep jest kolo biblioteki maja tam gwarancje na 6miesiecy no molalutku jakos to idzie.To moilego dnia zycze:happy:

zadzwon i sie zapytaj o numer lokalu moja nie chodzi jeszcze do polskiej szkoły wiem ze zapisy sa do 26 wrzesnia i sa miejsca a jutro jest pierwsze spotkanie

Dziewczyny może któraś z was ma do sprzedania w dobrym stanie rowerek dla 2 latka taki z uchwytem do pchania, patrzę na ebayu ale z regóły trzerba jechac po odbiór osoiście a to żadne kalkulacje dybac 30 np mil.

reklama
daj aneta link z ebaya jaki to ma byc mniej wiecej rowerek do pchania bo moja kolezanka ma ale nie wiem czy o taki chodzi czy juz o taki dwukolowy z bocznymi kolkami czy o taki 3 kolowy z raczka do pchania

Do góry