reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
o takie cos i aska chodziło z tym ze ja nie chce dac dużo za cos takiego,może by carbut odwiedzić a nie chce mi się jak dibli:))
pogoda do bani zimno jak cholera ja dzisiaj rano włączyłam kominek żeby chociaż powietrze złamać w domu, poważnie zastanaiam sie nad otwrcirem sezonu grzewczego ale chyba troche za wcześnie

cisza i pusto,gdzie wy wszystkie jesteście?halo!!
mam pytanko,jak to jest z tym przedszkolem dla malucha, tzn od kiedy może iśc, mój mały teraz konczy 2 latka i zastanawiam sie jak to jest z tym przedszkolem na 2 godziny dziennie.dziewczyny doradźcie cos w sprawie jakiegos colegu, musze zacząć się wreszcie coś uczyc a nie bardzo wiem jak to rozwiazać z uwagi na małego.

hej aneta jak konczy teraz 2 latka to musisz poczekac jeszcze rok jak skonczy 3 i wtedy mozesz na darmowe 2 .5 godz zapisac a zacznie w styczniu wiec masz jeszcze duzo czasu

czesc dziewczyny:-) zaczelam prace w czwartek, dzis mam wolne i jestem styrana :-(ciężko mam z dojazdami , a raczej nie mam za bardzo dojazdu nikt z moich godzin nie dojeżdza z Doncaster,zastanawiam się czy nie zrezygnowac ,bo codziennie rano mam ciężką trase do pokonania:-(chyba, że skombinuje skąds kase to kupilabym auto ale narazie to raczej niemozliwe:wściekła/y:zawsze pod górke:wściekła/y:no nic pozdrawiam trzymajcie się pa:-D

reklama
Do góry