reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
To jest taki sam jak ci wyslalam link identyczny mysle ze on az taki tani ni bedzie bo kupiony byl niecaly rok temu w stanie dobrym jest a kosztowal prawie 50 funtow bo byl nowy ale zapytac moge

wejdz na bike & ride-ons i bedziesz miala taka dziewczynke co siedzi na rowerku obok jest rowerek z bajki tomek i przyjaciele jak klikniesz na ta dziewczynke to pozniej ci sie wyswietla rowerki i on jest zaraz na drugiej stronie pierwszy

reklama
hejka
moj robi w next w doncaster i nie slyszalam by tam przyjmowali, a zreszta nie poszla bym tam bo tam ciezko bardzo..:baffled: bardziej do South Elmsall biora..;-)
Anetka carbout bedzie chyba najlepszym wyjsciem jak chcesz za grosze kupic ten rowerek,na ebauy sprzedaja drozej;-)Co do ogrzewania to ja mam ustawione na 19 stopni i jak spada tepmeratura samo mi sie wlacza, a ostatnio z rana w domku bylo ponizej 19, brrr...:-(
pzdr;-)

Do góry