reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

czesc wam!
Dzis mam tak kiepski dzien ze poezja,normalnie szlak mnie trafia mam juz dosyc szukania tych chat,nie nawidze tego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zrezygnowalismy z tej chaty,kazdy ostrzegal ze balby,wiedzialam ze to niebezpieczna dzielnica ale ten dom urzeł i podworko duze wygladala ta czesc na spokojniejsza,ale dwie pozytywne opinie tylko uslyszalam o tym ze tam jest ok.od ciebie Asiu i znajomej:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Ty Asiu nie bedziesz miala pewnie problemu bo tam duzo jest ofert i nie drogie powodzenia.
Jeszcze jutro mamy obejzec jedna na bentlej zobaczymy ech:-(
Pozdrawiam wszystkich.

reklama
hejka
iwonka, znajdziecie cos w koncu zycze cierpliwosci i szczescia, my tez długo szukalismy az w koncu trafil sie ten jeden co na nas czekał;-) a szukacie tez prywatnie czy przez agencje tylko?
pozdrawiam

Witajcie !
Ja potrzebuję ładnej pogody i słoneczka bo pranie suszę drugi dzień a jeszcze dużo prania czeka...zwariować mozna z pogodą.

hejka
ale tu cisza??:baffled:
Dżoana07 moj mezus pracuje w Next, a czemu pytasz?? I co z nasza kawką:zawstydzona/y:
Jejku ta pogoda mnie wykonczy, dzis zimno jak chloera, mam nadzieje tylko ze pranie wyschnie.
iwonka do fryzjerki ide na nastepny tydzien bo moj teraz pracuje w wolne.. ale nie zmienilam ide do swojej, a jak poszukiwania mieszkanka?

heja wszystkim!!!
mieszkanie znalezlismy na INTAKE,w koncu bo juz myslalam ze bedzie zle ale jakos wybrnelismy,po 15stym wrzesnia bedziemy sie wprowadzac,bo jeszcze w srodku musza niektore rzeczy poprawic ale nam sie nie spieszy bo mamy tu umowe do 24wrzesnia:happy2:
Martus a ile twoja fryzjerka bierze za sciecie i jak scina ???bo moze bym sie kiedys w koncu wybrala do fryza:-)
pozdrawiam milej nocki.

iwonka to super, ciesze sie ze wam sie udało, i bedziesz niedaleko mnie;-)
a fryzjerka nie mam pojecia ile bierze za sciecie, spytam jak chcesz i za tydzien ci powiem, bedzie córke scinac, bo ja to robie balejaż i ciecie i kolo 28f za wszystko brała..:-)

wiatm rowniez znalazlam mieszkanie jest jeszcze w remoncie ale bedzie gotowe ok 15-20 wrzesnia ja mam do konca wrzesnia umowe wiec jest ok

reklama
witam wszystkich:happy2:
Marta zapytaj jak mozesz moze kiedy sie wybiore,bo by sie przydalo.Marta ty mieszkasz w tych okolicach tam sa dwie szkoly Primary school moze doradzilabys do ktorej zapisac moja mała,moze ktoras jest lepsza?dzieki:happy2:
Asiu ty to jak blyskawica raz dwa i juz masz mieszkanko, super na balby znalazłas??
pozdrawiam:happy2:

Do góry