reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

czesc wam!
Dzis mam tak kiepski dzien ze poezja,normalnie szlak mnie trafia mam juz dosyc szukania tych chat,nie nawidze tego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zrezygnowalismy z tej chaty,kazdy ostrzegal ze balby,wiedzialam ze to niebezpieczna dzielnica ale ten dom urzeł i podworko duze wygladala ta czesc na spokojniejsza,ale dwie pozytywne opinie tylko uslyszalam o tym ze tam jest ok.od ciebie Asiu i znajomej:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Ty Asiu nie bedziesz miala pewnie problemu bo tam duzo jest ofert i nie drogie powodzenia.
Jeszcze jutro mamy obejzec jedna na bentlej zobaczymy ech:-(
Pozdrawiam wszystkich.

reklama
hejka
iwonka, znajdziecie cos w koncu zycze cierpliwosci i szczescia, my tez długo szukalismy az w koncu trafil sie ten jeden co na nas czekał;-) a szukacie tez prywatnie czy przez agencje tylko?
pozdrawiam

Witajcie !
Ja potrzebuję ładnej pogody i słoneczka bo pranie suszę drugi dzień a jeszcze dużo prania czeka...zwariować mozna z pogodą.

hejka
ale tu cisza??:baffled:
Dżoana07 moj mezus pracuje w Next, a czemu pytasz?? I co z nasza kawką:zawstydzona/y:
Jejku ta pogoda mnie wykonczy, dzis zimno jak chloera, mam nadzieje tylko ze pranie wyschnie.
iwonka do fryzjerki ide na nastepny tydzien bo moj teraz pracuje w wolne.. ale nie zmienilam ide do swojej, a jak poszukiwania mieszkanka?

heja wszystkim!!!
mieszkanie znalezlismy na INTAKE,w koncu bo juz myslalam ze bedzie zle ale jakos wybrnelismy,po 15stym wrzesnia bedziemy sie wprowadzac,bo jeszcze w srodku musza niektore rzeczy poprawic ale nam sie nie spieszy bo mamy tu umowe do 24wrzesnia:happy2:
Martus a ile twoja fryzjerka bierze za sciecie i jak scina ???bo moze bym sie kiedys w koncu wybrala do fryza:-)
pozdrawiam milej nocki.

iwonka to super, ciesze sie ze wam sie udało, i bedziesz niedaleko mnie;-)
a fryzjerka nie mam pojecia ile bierze za sciecie, spytam jak chcesz i za tydzien ci powiem, bedzie córke scinac, bo ja to robie balejaż i ciecie i kolo 28f za wszystko brała..:-)

wiatm rowniez znalazlam mieszkanie jest jeszcze w remoncie ale bedzie gotowe ok 15-20 wrzesnia ja mam do konca wrzesnia umowe wiec jest ok

reklama
witam wszystkich:happy2:
Marta zapytaj jak mozesz moze kiedy sie wybiore,bo by sie przydalo.Marta ty mieszkasz w tych okolicach tam sa dwie szkoly Primary school moze doradzilabys do ktorej zapisac moja mała,moze ktoras jest lepsza?dzieki:happy2:
Asiu ty to jak blyskawica raz dwa i juz masz mieszkanko, super na balby znalazłas??
pozdrawiam:happy2:

Do góry