reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
czesc:-)
a tu jak zwykle puchy ;-)U nas dopiero wekend minął, mezusiowi zmiany zmienili i teraz w domku jest 3dni nd,pn, wt ma wolny:-D Ja walcze z ogródkiem, jak tylko nie pada, robie porzadki, wyrzuciłam wiekszosc kwiatów co były, nie podobały mi sie, kupiłam nowe cebulki i bede sadzic, mam nadzieje ze na wiosne bedzie pieknie;-)Dzis pogoda w miare narazie nie pada,moze sobie dokoncze :happy:
miłego dzionka zycze:-)

witam wszystkich tych ktorych nie ma hehe:-):-)
ale dzis fajniutka pogoda byla super:cool2:
szkola sie zaczela moja dziewczyna szczesliwa ,ze do szkoly.
widze ze nikomu nie chce sie pisac,piszcie troche dziewczyny bo nudy na naszm forum.
Asiu ty znalazlas mieszkanie we flacie,czy domek?
pa pa dobranoc.

HEJKA
no nudy nudy Iwonka, dlatego siedzena innym forum i tam sobie gadam:-p a dla zainteresowanych przesle link na priv.
Iwnonka fajnie ze malej sie podoba w szkole:-D moja córa tez poszła i zadowolona z nowego nauczyciela, mnie w tym roku czeka decyzja o wybraniu dalszej szkoły, juz mam stresa:eek:
Pozdrawiam;-)

czesc wszystkim.
ciezki dzis mialam dzien dobrze ze sie konczy i jeszcze bol glowy, okropny.szukalam dzis z mezem lodowke bo potrzebujemy i prale,ale na razie lodowke trudno cos znalezc chodzi nam o duza na ebay byly dwie z doncaster ale nie udalo sie kupic,w komisie okropne i drrrogie jak na uzywane,a w sklepie to sporo kosztuja i ni wiem jak to bedzie za tydzien sie preprowadzamy a lodowki ni ma:wściekła/y:
jeszcze wieczorem pytam moja corcie o to jak tam w szkole,a ona mi mowi ze dzieci z niej sie smieja bo chodzi w chlopskich butach i spodniach no myslalam ze mnie szlak trafi chodzi w takich samych nie w podobnych jak one mowie ze w podobnych bo z taka roznica ze jej sa zawsze czyte uprasowane a ich choc takie same to brudne i zapuszczone i jeszcze cholery dokuczaja dziecku normalnie az slabo sie robi,no ale ona nosi adidasy a one pantofle no i Pati sa niby ze chlopskie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:buty i spodnie musza miec czarne, a koszulki biale.Ech z tymi dzieciakami ale chyba podstroje ja niech jeszcze za te dwa tygodnie pogra im na nosie ;-)a potem bedzie inna szkola i inne pewnie klopoty:-(.
Marta my chyba we dwie normalnie na tych forach tylko jestesmy. dziewczyny zapracowane hehe.
dobranoc wszystkim.

iwonka
my kupowilismy używaą lodówkę i pralke w sklepie chyba "elektrolux" ,chyba, nie było bóg wie jak tanie ,bo za lodówke daliśmy 170 ale jest gwarancja na 3 m-ce jak się zaczęła rąbać lodowka to wymieniłąm na inną w tej samej cenie porzyjechali zabrali przywieźli inną, pralka też się psuła to ją wzięli i okazało się że coś tam było nie dokręcone.Natomiast brat mój kupił pralkę na ebay a lodówkę u polakó w dopncaster i jedno i drugie
po krótkim czasie szlak trafił, kasy mu nikit nie odda , gwarancji tez nie ma .Czasem warto dac więcej za cś co się chce mieć, bo to co tanie nie zawsze tanio wychodzi:-)
Martuś zdradź link gdzie surfujesz

reklama
hej dziewczyny:-) troche mnie nie było , bo szukałam pracy miałam juz nawet isc we wtorek ale zadzwonili i odwołali mam też isc jutro ale widzę, że beda problemy z dojazdem wiec niewiem co z tego wyjdzie mam nadzieje , że sie jakos uda, bo mam dosyc siedzenia w tym domu!!!!!
;-)pozdrawiam wszystkie papa:-)

Do góry