reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Dzięki Dziewczynki za miłe słowa :D
Tośka nie waży nawet 10kg i od dłuższego czasu utrzymuje tą wagę, mimo tego, że luuubi jeść. Po prostu jest tak aktywna :)
Dziewczyny, jak się spotkamy gdzieś wszystkie razem, to zobaczycie, jak szybko nie-chodzące maluszki będą chciały dorównać tym chodzącym! Kiedyś była u mnie znajoma ze swoim starszym od Tośki o niespełna rok synkiem i Młoda szału dostawała, że Oluś chodzi, a ona tylko raczkuje. Strasznie chciała go gonić :D

Dziewczyny, jak się spotkamy gdzieś wszystkie razem, to zobaczycie, jak szybko nie-chodzące maluszki będą chciały dorównać tym chodzącym! Kiedyś była u mnie znajoma ze swoim starszym od Tośki o niespełna rok synkiem i Młoda szału dostawała, że Oluś chodzi, a ona tylko raczkuje. Strasznie chciała go gonić :D

U mnie właśnie w rodzinie nie ma dzieci w wieku Zuzi... Więc mam nadzieję, że kiedyś będzie możliwe takowe spotkanie. Oczywiście zanim Zuzia zacznie mi chodzić :-p

kaczucha, u mnie w rodzinie w ogóle nie ma dzieci :D Rodzice są jedynakami, a siostra mojego męża najmłodszą córkę ma w wieku 6 lat :) Więc Młoda też się nie ma z kim bawić, niestety :)

Jakie macie plany na dziś? Mój mały teraz ucina sobie drzemkę, a później ok. 11-12.00 jak co dzień, wybieramy się na spacerek i jakieś drobne zakupy spożywcze po drodze. Najczęściej idziemy się przejść na promenadę i tam też kupuje pieczywo i inne rzeczy.
Już nie mogę się wiosny doczekać... Zimno dziś :(

U mnie w rodzinie też nie ma za bardzo takich małych dzieciaczków. Mojej kuzynce urodził się synek 2 miesiące temu, więc jak podrośnie, to Kubuś będzie miał kolegę.

Ostatnia edycja:
U nas plany takie, jak co dzień... Dzisiaj niestety mąż ma zajęcia na uczelni, później praca, więc nie będzie go z nami. Młoda o 10 idzie spać na godzinkę, później coś zjemy i o 12.30 idziemy na spacerek :)
Mroźno dziś, ale to dobrze, te wszystkie paskudne wirusy i bakterie wyginą i będzie spokój :) Ja to się śniegu doczekać nie mogę, już bym chciała z Młodą na sanki pójść, a tu wiosna za oknem. Bardzo nie lubię tego rozstrojenia pogody :(
Moja najlepsza koleżanka ze studiów urodziła 10 października, ale ona mieszka w Lelowie, więc okazji do spotkań nie będzie zbyt wiele :(

reklama
Nulini Twój mąż jest w Twoim wieku? Co studiuje? Na której uczelni?

My jeszcze sanek nie mamy, nie wiem czy młody by wysiedział, i czy będziemy kupować w tym roku.

Do góry