reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
ASIA-A pokaż nam jakieś zdjęcia Twojej Karolinki :)
na razie wklejam tylko foty bo mała chce rysować... postaram się odpisać wieczorem...
DSCN1314.jpgDSCN1327.jpgDSCN0822.jpgDSCN1277.jpgDSCN1162.jpg

Nulini, to super że Tosia już chodzi :) Mój zaczął późno raczkować bo miał niecałe 10 miesięcy, od ponad 2 miesięcy chodzi też przy meblach i z pchaczem i narazie na tyle ;)
Byłam dzisiaj w Galerii, kupiłam małemu kombinezon w Smyku. Bardzo mnie zmęczył ten wypad... Szczerze mówiąc to nie lubię galerii, te światła, głośna muzyka... :cool:

BetiPola, wtaj! Pokaż nam swoją Poleńkę i opowiedz coś o niej.

ASIA-A, fajną masz córunię, widać że dobrze się bawi :)
Nie byłam jeszcze w Magicznej Krainie z małym, znajoma mówiła mi że jest tak głośna. Obawiam się że mały by się mógł bać... Narazie wolę Miki Klub w Plejadzie. Jak mały zacznie chodzić to pomyślimy też o innych miejscach.

Ostatnia edycja:
asia, ja pracowałam w galerii przez pół roku od otwarcia i na samą myśl o tym, że mam tam jechać na zakupy, dostaję DRESZCZY!!! NIENAWIDZĘ naszej galerii, syf jakich mało. Dawniej jeździłam do Silesii albo Manufaktury, teraz nas niestety na to nie stać, ale nadal na większe zakupy wolę jechać do Katowic. Co dziwne - wcześniej przez pół roku pracowałam w New Yorkerze w Auchanie i jakoś nie mam takiego wstrętu do tamtego marketu :) Szkoda, że niektóre sklepy są tylko w tej parszywej galerii...

Nulini, mnie galeria strasznie męczy, mały nie potrafi tam długo wytrzymać i zaczyna beczeć :eek: Mnie oczy bolą po powrocie chyba od tych świateł, i zdecydowanie za głośno tam jest, aż mi głowa pęka :eek: Na szczęście rzadko tam chodzę. My czasem na większe zakupy jedziemy do Fashion Outlet do Sosnowca. A tak ogólnie to kupujemy małemu ciuchy najczęściej w Tesco.

Ja też lubię kupować ciuszki w Tesco, w ogóle lubię jeździć do Tesco. Do Auchana też. Reala nie znoszę, bo tam jest zawsze ciemno od ludzi, a ja tłumów unikam jak ognia. W galerii doprowadza mnie jeszcze do szału to, że w niektórych sklepach tak SMRODZĄ perfumami, że się obok przejść nie da. To samo robią w CCC, puszczają jakiś zapach, co niby ma klientów przyciągać, a w rzeczywistości każdy stamtąd ucieka, bo się nie da wytrzymać.
Jak pracowałam w New Yorkerze, to po 12-sto godzinnej zmianie miałam murowany ból głowy właśnie przez te światła. I zawsze zwracałam uwagę "mądrym" mamusiom, które przychodziły do sklepu z noworodkami i miały opuszczoną budkę gondoli. Dorosłych razi takie oślepiające światło, a co dopiero Maleństwo...

Heh ale glupia baba ze mnie... Napisałam jednego posta na pierwszej stronie i zapomnialam totalnie o forum :crazy:

a widzę, że tu dziewczyny dyskutujecie, a ja z checią dolączę do "aktywnych"

ja mam 25 lat, też siedzę z dzieckiem w domu i szukam pracy, więc dokładnie wiem na czym stoimy :-) Mieszkam na Wyczerpach, więc w sumie nie mamy daleko do siebie :-)
Moja córa jest bardzo żywiołowa, raczkuje jak szalona i dopiero zaczyna stawać, ale ona wszystko później zaczynała robić, bo poprostu maly leniuszek z niej jest i woli jak mama/tata pomoze ;-)

też cierpię na brak koleżanek niestety... więc mam nadzięję, że poznamy się lepiej, bo miło by bylo porozmawiać z kimś kto wie co to dziecko, bo jednak większość moich znajomych bezdzietna... Zresztą Zuzia nawet w rodzinie najstarsza a ona poprostu szaleje jak widzi dzieci, zwlaszcza w swoim wieku :-D

Proszę bardzo- oto moja dziecina najukochańsza,ma 14 mies. Zaczęła chodzić 2tyg przed roczkiem, a od dwóch tygodni regularnie i chętnie siada na nocniku :) jestem z niej dumna, mój portfel również ;)

Załączniki

• jemy 034.jpg
    jemy 034.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry