reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Tez nigdy nie bylam w takim miejscu z zuzia wiec z che ia sie wybiore:-)
a poza tym na kawke i ciasteczko tez jestem chetna. tylko po nowym roku na diete przechodze to z ciastkiem moze byc gorzej;-)

reklama
Oto zdjęcia mojego Kubusia z Miki Klubu :tak:

44ef1e5e0e5fdf17.jpg
[/URL][/IMG]
f23f24f47d4a8a7bmed.jpg
[/URL][/IMG]
7dc41af91ef645ecmed.jpg
[/URL][/IMG]
ae51b8c23ae981b3.jpg
[/URL][/IMG]
821a42df5bd15295.jpg
[/URL][/IMG]

Ja proponuje Miki Klub bo fajnie i spokojnie :)
Hula Kula jest zbyt hałaśliwa i raczej atrakcje przystosowane dla większych dzieci.
Cyrk Malucha, mały lokal, dość sporo dzieci większych, więc maluchy trzeba bardzo pilnować, poza tym porozrzucane jest dużo drobnych zabawek (małych klocków), które dzieci mogę połknąć... Nie byłoby czasu pogadać ani nie ma tam gdzie usiąść.
Magiczna kraina, podobno jest tam dość głośno i nie nadaje się dla dzieci nie chodzących.

Proponuje Miki Klub :) Chyba że zdąże przetestować jeszcze Zygzaka, to Wam powiem jak tam jest.

reklama
Do góry