reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Jakie macie wózki? Siedzisko przodem czy tyłem do kierunku jazdy? Bo u nas siedzisko jest normalnie przodem do kierunku jazdy i mały mnie nie widzi, ciekawe czy jakby siedzisko było tak że by mnie widział, czy by mniej szalał w wózku... ;)

reklama
U mnie sanki tez sie tylko kurza:crazy:

ja mam spacerowke deltim dot. nie narzekam na nia jakos bardzo:happy2:

ja dzis dziewczynychoinke wyciagam... ciekawe jak Zuzia na nia zareaguje:szok:

My jak co roku jedziemy na wigilię i święta do rodziców, dlatego tym roku nie będziemy mieć jeszcze choinki u nas w mieszkaniu. Mały by ją chyba przewalił na siebie ;) W przyszłym roku gdy będzie mądrzejszy będzie choinka :happy:

Kaczucha jak Ci się mieszka na wyczerpach? My kiedyś mieszkaliśmy na Rędzińskiej :) Ale na Tysiącleciu jest nam wygodniej.

Ostatnia edycja:
asia, nie nie :D Ja tam zawsze wolałam młodszych i mój Robert ma 2 lata mniej w metryce, niż ja :D A studiuje zarządzanie i inżynierię produkcji na Polibudzie :) Sanki kupuje Tośce mój tata i też jestem ciekawa, czy w ogóle w nich usiedzi :D Wózek mamy wielki, z pompowanymi kołami i przodem do kierunku jazdy, podejrzewam, że gdyby Tośka miała się na mnie gapić na spacerze, to by zwariowała :D A tak to sobie ludzi zaczepia i samochody ogląda :)

kaczucha,
my w tym roku zrezygnowaliśmy z choinki :( Tylko rodzice na górze będą mieli... Strasznie mi smutno, bo uwielbiam zapach drzewka, ale właśnie bałam się, czy Młoda nie będzie zżerała igieł ;)

Pochwalę Wam się, że mój małżon wygrał w konkursie Bebiko "Sprawdź swoja wiedzę na temat żywienia maluszków" misia i mleczko :)

AAA... Dziewczynki, jak macie Facebooka, to tu są do wygrania gwarantowane ściereczki i szczoteczka Vileda https://www.facebook.com/kasia.bo.to.twoje.ciasto?sk=app_218296541575686

Odpowiedzi:
* Marchewkowiec - surowej
* Tarta ze śliwkami - cynamonem
* Placek z brzoskwiniami - 5
* Ciasto z owocami letnimi - miękkiej
* Ciasto cytrynowe - proszek do pieczenia

Ostatnia edycja:
Tu gdzie ja mieszkam to cisza i spokoj... lekkie zadupie takie no ale wyjacia za duzego nie mam:-);-)
a na tysiaclecie przeciez blisko mam, 10 minutek autem i jestem. jeszze odkad w koncu otworzyli most na makuszynskiego to juz w ogole i korki sie rozladowaly przy okazji

No właśnie, musimy się umówić na salę zabaw :D Ja nigdy nie byłam, więc jestem strasznie ciekawa :D Trzeba się zorganizować po nowym roku :D

reklama
Do góry