reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

No niestety zycie jest bardzo kruche,strasznie to smutne i dolujace takie wydarzenia,takie wypadki :-(.

BEATKO jak wy i my będziemy zdrowi to musowo was odwiedzimy czy chcesz tego czy nie hihihihi:-D:-D:-D.

My nadal chorzy,tzn oliwka już lepiej,pojde dziś do lekarza zapytam czy do szkoły może jutro ona pojsc,alanek gorzej,cos mi się wydaje ze antybiotyk :crazy:.Nawet ja kaszle i kardlo boli i katar,Kurcze jak nas wzielo to już 2 tygodnie nas meczy

reklama
Ach jaki smutny temat jest tu poruszony , ale szanujmy każdą chwilę w swoim życiu !

My byliśmy chorzy tzn ja młody lekko przeziębiony nawet u lekarza z nim nie byłam .

Do przedszkola go juz zapisałam i niestety sprawy się obróciły troszkę .

Marta trzymaj się
Dorotko zdrowia i dla wszystkkich chorowitków :)

Ja porządkuje sprawy i od przyszłego tygodnia się juz powili będę ogarniać i pakować .
Działalności nie zawieszam na szczęśćie siostra mi pomoże troche:)w przyjmowaniu i wydawania towaru :)

Widzę dziewczyny- ruszyłyście z działalnością :)
Ja także ruszam- jak znajdę 2 chętnych to już od 15 listopada, oto moje ogłoszenie:

OPIEKA NAD DZIEĆMI

FUNDACJA "DRUGI DOMEK" OGŁASZA NABÓR DZIECI DO LAT 3:
DOFINANSOWANIE Z MINISTRIALNEGO PROJEKTU "MALUCH"
JEŚLI JESTEŚ ZAPRACOWANYM RODZICEM- ZAPRASZAM!!!

-opieka nad dziećmi do lat 3 w warunkach domowych (pokój dostosowany do aktywności dzieci, wyposażony w atestowane meble i zabawki),
-prowadzenie zajęć opiekuńczo-wychowawczych i edukacyjnych, uwzględniających rozwój psychomotoryczny dziecka,
-zagwarantowanie dziecku właściwej opieki pielęgnacyjnej oraz edukacyjnej

Mój dom znajduje się w Łojkach. Mogę zająć się maksymalnie dwójką dzieci do lat 3(z terenu Częstochowy).
Cena za opiekę wynosi ok.500zł/mies, 8-9h dziennie PN-PT. W cenę wliczone jest wyżywienie. Nadgodziny i weekendy płatne dodatkowo.
DZIENNY OPIEKUN Beata :)
Tel.668 001 339

Widzę ze dziewczyny wzielyscie sie za swoje biznesy :-).
Super ,życzę powodzenia :-).
Beti i jak znalazłas chętne dzieci ? Interes sie rozkręca ?

My już zdrowi :-), ale długo to trwało :-).

U mojej mamy piesek który był moim psem tylko został z mama później ,rozchorowal sie strasznie,cierpiał strasznie przez tydzień ,niestety przegrał walkę i zdechl :-(, mimo ze to tylko pos wszyscy bardzo to przeżywaliśmy :-(.

Dziewczyny, założyłam wypożyczalnie sprzętu turystycznego dla dzieci i zapraszam na moją stronę internetową:

Wypożyczalnia sprzętu turystycznego dla dzieci PUCHACIO.PL

Zachęcam do wypożyczania nosidełek i innego sprzętu dla dzieci :)

Asia, masz na to wzięcie w Częstochowie??? :szok::szok::szok:
Bo szczerze - chętnie, naprawdę bardzo chętnie wypożyczyłabym fotelik do roweru czy przyczepkę rowerową, ale kaucja 500-600zł??? Mimo, że to opłata zwrotna, to W ŻYCIU nie byłoby mnie na to stać przy zarobkach w naszym mieście :szok::szok::szok: Toż to połowa pensji!
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif

Asiu ja sie nie znam ale ja akurat zgadzam sie z Nulini ze jak dla mnie i pewnie nie tylko dla mnie taka kaucja jest wysoka i pewnie jakiś procent ludzi nie skorzysta właśnie ze względu na taka kaucję,takie jest moje zdanie ,ale powtarzam ze ja sie nie znam .
Asiu ja Ci życzę aby interes sie super rozkrecil :-). Jak Kubuś w przedszkolu ?

NULINI JAK u Ciebie w pracy ?

BEATKO A Twój interes jak tam ?

U nas ok ,oliwka w szkole,chodzę z nimi na dodatkowe zajęcia ,ogólnie jest ok ,pomału szykujemy sie do urodzin oliwki :-).

Witam mamuski:) Jestem mama zbuntowanego dwulatka -Seweryna:) I wariuje powoli w domu...Perspektywy na prace zerowe, perspektywy na wyjscia sa ale ciągle cos...Mlody mi okropnie choruje:( A ja aby jakos troszke choc uciec od tego kieratu postanowilam zaistniec TU:) Przyjmniecie mnie???

reklama
Do góry