reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Witaj mamo Seweryna, z jakiej jesteś dzielnicy???

Dorotko, to nie idzie tak szybko. Czekam na termin szkoleń BHP i pierwszej pomocy. Po szkoleniach przyjadą meble i zabawki, i dopiero wtedy będę zapraszać rodziców do siebie. Póki co mam troje dzieciaczków w kolejce, ale wszystko będzie jasne jak się z nimi zobaczę i podpiszemy umowy.
Poprawiłam też ogłoszenie bo jedna pani zaczęła czytać, zobaczyła że fundacja- i przestała czytać bo "znowu kasę zbierają" Teraz wygląda to tak:
DZIENNY OPIEKUN DLA DZIECI
NABÓR DZIECI DO LAT 3 – JEŚLI JESTEŚ ZAPRACOWANYM RODZICEM- ZAPRASZAM!!!

C:\DOCUME~1\FREE\USTAWI~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.jpg

Opieka w warunkach domowych-pokój dostosowany do aktywności dzieci, wyposażony w atestowane meble i zabawki,
Zagwarantowanie dziecku właściwej opieki pielęgnacyjnej oraz edukacyjnej.
Mój dom znajduje się w Łojkach. Mogę zająć się maksymalnie dwójką dzieci do lat 3 (z terenu Częstochowy).
Cena za opiekę wynosi max.500zł/mies, 8-9h dziennie PN-PT. W cenę wliczone jest wyżywienie.
Nadgodziny i weekendy płatne dodatkowo.
DZIENNY OPIEKUN Beata :)
Więcej informacji i zapisy:
Tel.668 001 339

nie wiem dlaczego rysunku nie wczytuje..."na żywo"wygląda ładniej i jest formatu a4 w kolorze

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mamuski:) Jestem mama zbuntowanego dwulatka -Seweryna:) I wariuje powoli w domu...Perspektywy na prace zerowe, perspektywy na wyjscia sa ale ciągle cos...Mlody mi okropnie choruje:( A ja aby jakos troszke choc uciec od tego kieratu postanowilam zaistniec TU:) Przyjmniecie mnie???

Witamy

Troche mnie tu nie bylo,u nas po staremu,wczoraj mielismy male przyjecie urodzinowe Oliwki,dzis jedziemy kolo 20 lub pozniej bo to zalezy o ktorej M z pracy wroci,jedziemy do rybnika ,wracamy w niedziele wiezorem.U nas ogolnie wszystko dobrze,malo czasu,wiecznie cos biegam i zalatwiam,wiekcznie w biegu hihih.
Oliwka do zerowki chodzi choc ma katar i kaszel,ale osluchowo ona jest czysta i ogolnie zdrowa wiec mamy zrobic testy,dzis ide po termin na testy i dostaje leki takie inne na alergie .
Alanek od poniedzialku idzie doprzedszkola nr 2 kolo pkp,az jestem w szoku,na poczatku po godz 8 bede go prowadzila bo autobusem a wczesniej na 8 oliwke i odrazu od niej ze szkoly alanka do przedszkola i w pierwszy tydzien bedze go odbierala o 12 aby sie zaaklimatyzowal a juz pozniej bedzie tak tak od 8.30 do 14,jestem ciekawa jak on to przezyje bo on taki cycus jest i jak ja toprzezyje hihihih.

Milego dnia

mamaseweryna Witaj! Witajcie. Ja w końcu urodziłam 23 października synka :D jest taki kochany...... Jestem w pełni pochłonięta domem i dziećmi, starszy syn zaczyna być zazdrosny bo za mało czasu jemu poświęcam i mi strasznie się buntuje :/ czasem mam już dość ale muszę jakoś dawać rade..... przepraszam że tak rzadko zaglądam ale chyba się już przyzwyczaiłyście :D

Marta serdeczne gratulacje :)!! Ja z jednej strony chciałabym drugie dziecko, ale z drugiej jeszcze pewne sprawy muszą sie u mnie zakonczyc i dopiero cos pomyslimy,,,

reklama
Hej Dziewczyny! Co tam u Was słychać? Co tak tu cicho?

Beti, jak tam ruszyłaś już z tą opieką nad dzieciakami?

Jak tam Wasze dzieciaczki? Mój mały zdrowy, do przedszkola chodzi - uwielbia chodzić do przedszkola.

A ja ruszyłam w końcu z moim sklepikiem Puchacio.pl Zapraszam! Do wypożyczalni zapraszam również PUCHACIO.PL Wypożyczalnia sprzętu turystycznego dla dzieci

Nulini, gratuluję sukcesów w odchudzaniu!

Ostatnia edycja:
Do góry