Beti_Pola
Fanka BB :)
Witaj mamo Seweryna, z jakiej jesteś dzielnicy???
Dorotko, to nie idzie tak szybko. Czekam na termin szkoleń BHP i pierwszej pomocy. Po szkoleniach przyjadą meble i zabawki, i dopiero wtedy będę zapraszać rodziców do siebie. Póki co mam troje dzieciaczków w kolejce, ale wszystko będzie jasne jak się z nimi zobaczę i podpiszemy umowy.
Poprawiłam też ogłoszenie bo jedna pani zaczęła czytać, zobaczyła że fundacja- i przestała czytać bo "znowu kasę zbierają" Teraz wygląda to tak:
nie wiem dlaczego rysunku nie wczytuje..."na żywo"wygląda ładniej i jest formatu a4 w kolorze
Dorotko, to nie idzie tak szybko. Czekam na termin szkoleń BHP i pierwszej pomocy. Po szkoleniach przyjadą meble i zabawki, i dopiero wtedy będę zapraszać rodziców do siebie. Póki co mam troje dzieciaczków w kolejce, ale wszystko będzie jasne jak się z nimi zobaczę i podpiszemy umowy.
Poprawiłam też ogłoszenie bo jedna pani zaczęła czytać, zobaczyła że fundacja- i przestała czytać bo "znowu kasę zbierają" Teraz wygląda to tak:
DZIENNY OPIEKUN DLA DZIECI
NABÓR DZIECI DO LAT 3 – JEŚLI JESTEŚ ZAPRACOWANYM RODZICEM- ZAPRASZAM!!!
Opieka w warunkach domowych-pokój dostosowany do aktywności dzieci, wyposażony w atestowane meble i zabawki,
Zagwarantowanie dziecku właściwej opieki pielęgnacyjnej oraz edukacyjnej.
Mój dom znajduje się w Łojkach. Mogę zająć się maksymalnie dwójką dzieci do lat 3 (z terenu Częstochowy).
Cena za opiekę wynosi max.500zł/mies, 8-9h dziennie PN-PT. W cenę wliczone jest wyżywienie.
Nadgodziny i weekendy płatne dodatkowo.
DZIENNY OPIEKUN Beata
Więcej informacji i zapisy:
Tel.668 001 339
Ostatnia edycja: