reklama
C
claudia4you
Gość
oby więcej takich spotkań
wybiera się któraś z Was na święto 3 braci??
szkoda,że pogoda nie bardzo...
wybiera się któraś z Was na święto 3 braci??
szkoda,że pogoda nie bardzo...
iwa2
Zaciekawiona BB
Witajcie !
Ja byłam dwa dni na święcie Mały trochę pooglądał a tak to jak zawsze Pozdrawiam
Ja byłam dwa dni na święcie Mały trochę pooglądał a tak to jak zawsze Pozdrawiam
C
claudia4you
Gość
hej
nam się zaczyna ząbkolandia
małemu wyszedł ząbek wczoraj, widać małą kropkę i stukot pod łyżeczką słychać
tylko teraz ile to potrwa...
ile taki ząbek wychodzi??
nam się zaczyna ząbkolandia
małemu wyszedł ząbek wczoraj, widać małą kropkę i stukot pod łyżeczką słychać
tylko teraz ile to potrwa...
ile taki ząbek wychodzi??
Widać, że Michałek produkcję ząbków rozpoczął na dobre
Kubie najwięcej na raz to 4 zęby wychodziły, niezła masakra ale przynajmniej za jednym zamachem i cierpieniem cztery zęby pojawiły się w buziaku.
My jesteśmy na wczasach u Dziadków, odpoczywamy sobie. Kuba ma tu 3 psiaki i ogromny ogród do biegania więc uśmiech mu z buzi nie schodzi
pozdrawiam serdecznie :*
Kubie najwięcej na raz to 4 zęby wychodziły, niezła masakra ale przynajmniej za jednym zamachem i cierpieniem cztery zęby pojawiły się w buziaku.
My jesteśmy na wczasach u Dziadków, odpoczywamy sobie. Kuba ma tu 3 psiaki i ogromny ogród do biegania więc uśmiech mu z buzi nie schodzi
pozdrawiam serdecznie :*
C
claudia4you
Gość
tak zęby idą, długa droga zanim to się skończy
Szkoda , że tu tak pusto jest :-(
http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/tak-sie-smieje-w-wiosenne-dni/zobacz/?item=3168
prosimy o głosik
Szkoda , że tu tak pusto jest :-(
http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/tak-sie-smieje-w-wiosenne-dni/zobacz/?item=3168
prosimy o głosik
C
claudia4you
Gość
no ja zaglądam codziennie do Was w nadziei że ktoś się odezwał
phoenix jak tam przeprowadzka??
wszystko gotowe?
phoenix jak tam przeprowadzka??
wszystko gotowe?
No przeprowadzka dopieta na ostatni guzik - prawie ;-) My już w Cieszynie mieszkamy, ale mieszkanie w Krakowie nadal stoi "puste" - tyle, że jeszcze trochę rzeczy zostało. Jakoś w lipcu mamy zamiar całą reszte przewieźć, ale póki co się nam nie chce A tu na razie internetu brak, i chyba do sierpnia nie będzie, więc raz na czas pozwalam sobie na podłączenie się do czyjegoś łącza ;-)
reklama
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
Witam kochane dziewczyny. Miała bym do Was ogromna prośbę. Czy wiecie coś na temat szpitala w Pszczynie? jak tam sie rodzi jaka jest opieka, co trezba ze soba miec??? i jak to wygląda teraz ( od czasu jak został szpital sprywatyzowany)??? Rodziła któras tam niedawno??? Bardzo prosze o jakies informacje. ( Prosze o odpowiedz na priv). :-) Informacje potrzebuje dla siostry!!!