reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc Widze sie sie troszke ruszylo to i ja tez sie rusze:-p

U nas stara bieda tzn nic ciekawego sie nie dzieje:tak: Dzis byla u nas kolezanka z synkiem wiec dzieciaki sie pobawily a my poplotkowalysmy troszke:-)
Teraz Vicky oglada bajki a ja pisze a w miedzy czasie robie obiadek:tak:

Alex spoznione ale najserdeczniejsze zyczenia dla Agi, wszystkiego naj:tak:
Sylwiam nie zazdroszcze zblizajacego sie poniedzialku:sorry: nie dosc ze trzeba bedzie sie przestawic to jeszcze nie wiadomo jak Marcelowi sie spodoba oby szybko sie przyzwyczail:tak::tak:
Renuska ahhh te czekanie jestt najgorsze, wspolczuje:tak: Trzymaj sie:tak:
Zaneta a Ty faktycznie oszczedzaj sie Malutka niech jeszcze sie nie spieszy:no: Korzystaj poki mozesz bo pozniej to juz tak latwo nie bedzie:tak:
Graziul ale masz dobrze ze sie wyspalas ja tak jak nie moge na niunke narzekac to przez ostatnie dni przez pol nocy spi z nami a jak jest z nami w lozku to ja nie potrafie z nia spac a ona to juz wogole kreci sie wierci jak nie wiem co:wściekła/y: do tego oczywiscie zanim zasnie u nas to trwa jakies 2 godz:szok: ehhh Ale wybaczam jej poki jest chora pozniej trzeba ja przywrocic do normalnosci:tak:

No nic uciekam bo mi sie miesko spali:tak: do spisania Paaaaa

reklama
agaam-za pozno,juz wyprasowana i pieknie sie prezentuje w oknie:-)nie moglam wytrzymac,ale robilam to z przerwami:tak:on jakby powiesil to wygladaloby jak jakas szmata a nie firanka:-D:-D:-D

Witam kobitki!

Ja dzisiaj mam lenia, bo w Polsce maja wolne dzis to i ja sobie wolne zrobilam. :-D Ogladam Kogel Mogel na TVN, aLenka spi. Przedtem poszlysmy tylko do Sainsburego, bo przypomnialo mi sie, ze nie mam paru rzeczy, a paelle dzisiaj bede robic, bo wlasnie paelliere mi kurier przywiozl. :-):-) Ale sie ciesze. :-)

Zanetabd7 - ja tez w ciazy wieszalam firanki i dwa dni przed porodem mylam okna bo chcialam przyspieszyc akcje, bo juz mialam isc na wywolanie.

Renuska - mnie to strasznie wkurzalo to czekanie - kiedy sie zacznie. I probowalam roznych rzeczy na przyspieszenia i nic. Ale potem zaczelam robic takie glebokie przysiady, bo polozna mi podwpowiedziala i faktycznie pomoglo - na drugi dzien mi sie akcja rozpoczela. Poza tym mialam dwa masaze szyjki - masakra. I nic nie pomogly. Tobie nie proponowali?

sylwia.m - no to niezle, czyli ten indesit to wcale nie jest taka dobra marka, a ja zawsze myslalam, ze dobra. Wachalam sie miedzy indesitem i Zanussi, ale koles w sklepie mowil, ze indesit lepszy. Hotpointa mielismy teraz, i nie bylam zadowolona. teraz to juz nie wiem. Mam nadzieje, ze zepsuje sie jak jeszcze ubezpieczenie bedzie dzialalo.

Graziul - a Twoja coreczka cieszy sie, ze bedzie miala rodzenstwo? Moze dlatego taka tulasna sie zrobila, bo boi sie jak to potem bedzie.:-D

Dobra ide ogladac Kogel mogel II. :-D

Nabralam troche sil ,ale nie moge sie skoncentrowac na napisaniu czegos sensownego :-(.Ostatnio Dominik zrobil sie taki spioch :szok: i dzis spalismy do 10 :zawstydzona/y:,generalnie to od jakis 2 tyg. wstajemy po 10 :zawstydzona/y:,a pozniej jestem jakas taka rozbita .
Alexnow -wszystkiego najlepszego dla cory !!:tak:
zaneta -to sie chyba naczekalas na te firanki .Ja tez bym nie wytrzymala wiec u mnie z wieszaniem jestes usprawiedliwiona ;-):tak:
graziul -mala troche przez ta moja grype stracila na wadze ,ale nie za duzo wiec kluska sie pewnie urodzi ,i nastapila mala zmiana :ostatnio jak czekalam (znowu :wściekła/y:)godzine na wizyte z polozna to ni z gruchy ni z pietruchy przyszlo mi do glowy imie michalina ,ale tylko wypowiedzialam to imie i bylam niemalze zabita wzrokiem ,i zmienilam na Jaśminke ,jakos tak mi sie bardziej spodobalo :sorry:.A zdj.brzucha zaraz postaram sie wkleic ,zdj.robione 2 tyg temu wiec wydaje mi sie ze aktualne ;-).
No i zaraz zwariuje ,g.dzwoni do mnie co godzine ze swoim niezmiennym zestawem pytan :wściekła/y:,jak sie czujesz? czy cos ruszylo? bola cie plecy?.......i wymyslil sobie ze jutro idziemy pieszo na zakupy :crazy: bo moze potrzebuje wiecej ruchu-bez komentarza . 100_3948.jpg

RENUSKA-super zdjecie-Ty cala to nic chyba nie przytylas:szok::szok:Tylko brzuszek:tak:
To co bedzie Jasminka??:-)
ZANETA-szalona jestes:szok: ale ja tez bym powiesila te firany:tak: tez jestem w goracej wodzie kapana i tez uwazam ze sama najlepiej zrobie:-p:tak:
RAGAZZA-szczerze mowiac Nati jest chyba jesz za mala zeby dokladnie wiedziec co ja czeka za te kilka dni:tak: Owszem wie ,ze mam baby w brzuszku itp ,caluje go i przytula ale chyba do konca sobie sprawy nie zdaje:no:
Ide obiadek podgrzac dla mezusia
To i ja dodam moj malutki brzuszek;-);-):-D A taki sie wielki zapowiadal-hhehhee. RENUSKA-W porownaniu do Ciebie to mam go jesz wysoko!!

Załączniki

• brzuszek 37 tydzien i 1 dzien 001.jpg
    brzuszek 37 tydzien i 1 dzien 001.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Ragazza my kupując lodówkę też myśleliśmy że to dobra firma bo pralka działała nam bez zarzutu ale jak już padła całkiem to poczytałam fora z opiniami i zdecydowana większość narzekała na indesit. Ale wiesz, od każdej reguły zdarza się wyjątek więc może nasze lodówki będą wieczne;-):-D

Żaneta Dziecko może urodzić się zdrowe w 35tc ale jest duże ryzyko różnych chorób wcześniaczych. Może nie umiec jeszcze samodzielnie oddychać. Jakby nie patrzeć to wcześniak. 37tc to chyba taka w miarę bezpeiczna granica - według mnie. Chociaż Doroty Kuba urodził się w 37 i leżał tydzień w inkubatorze na naświetlaniach.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki.

U nas nic nowego. Sara codziennie zapewnia nam wiele miłych chwil. Mała cwaniara chce ciągle siedzieć, nawet w kąpieli. Poza tym wieczorem musimy jej włączać bajki i wtedy ładnie zasypia. Przesypia nam całe noce.
18.01. mamy kolejne szczepienie. Mam nadzieję, że tak jak po poprzednim pójdzie spać i nie zagorączkuje.

Dziewczynki super macie brzuchy:) Ja też niedawno jeszcze taki miałam, a tu już Sara ma 3 miesiące. Ale ten czas leci.

No nic zmykam na wieczór filmowy:)

Papa

reklama
Do góry