reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

zaneta :-D:-D:-D wszystko juz bylo (pzeciez nie mielismy dziecka przez 3 dni ),bara bara ,szalwia i skoki na pilce :tak: i nic :dry:teraz bola mnie potwornie plecy wiec pozostaje mi chyba czekac ,a apetyt to mam ostatnio taki ze rosne jak balon :zawstydzona/y::sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
hej babki:-)
Ja nie mam dzis sil na nic:no: tak mnie wykonczyla wizyta w szpitalu:tak:
Ale dluuuuugo by opowiadac:szok: Jak zwykle balagan,opoznienia,inteligencja i poziom wiedzy tutejszego personelu...irytujace do bolu:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jezu skad Ci ludzie sie wylegli:confused::confused::baffled::baffled::baffled:
RENUSKa-a ja mysle ze Ty urodzisz Judytke wedlug swego terminu:tak::tak:czyli okolo tydzien pozniej;-) Ciekawa jestem jak wygladasz,jaki masz brzusio:confused: bo pamietam Cie tylko ok 5 mies chyba:confused:jak myslisz mala duza bedzie:confused:
ZANETA-kurcze to Cie chyba nastraszyla troche polozna:dry::dry:lepiej zeby mala jesz posiedziala:tak: Ale mi tak z Nati gadaly ze urodze na bank wczesniej bo krwawilam na poczatku i brzuch nisko byl od 7 mies ,a mala w kanale rodnym bar wczesnie- a ja w 42 urodzic nie moglam ,bo ona nie chciala wyjsc:szok::szok::tak:
RAGAZZA-my tez mamy srebrna,ja bralam tylko pod uwage srebrna lub wlasnie czarna,bo na biala to juz patrzec nie moglam:no::no:Polozylismy grafitowe kafle,ciemne mocno,i kuchenka srebrna jest i cale wyposazenie-wiec ta biala byla jak wol do karety:tak::szok::szok: Co do deliverki-to wiem ,ze tyle wlasnie to trwa,dlatego ja zrezygnowalam i zmusilam A zeby przywiozl ja sam..ale sie nadzwigal bidny:dry::dry::sorry2::szok:
TYNIA I WIKI-tez mam taki glupi problem z kontaktem u malej w pokoju:angry::angry::angry:
no nic kochane ,ja spadam spac,bo naprawde jestem dzis wykonczona na maxa:dry::dry:

Witam i ja pierwszy raz w tym Nowym Roku:-):-):-)
U mnie sylwester byl zabawny ze pierwszego ledwo wstalam z wyrka tak mnie plecy bolaly ale nie zaluje wybawilam sie :-p:-p:-p
Dzis bylam w szpitalu na glukozie strasznie nudno bylo siedziec chodz wyszlam sobie na godzinny spacer;-);-);-)
graziul-jak mi sie dobrze zdaje to chyba ty bylas przed 12 przy recepcji z coreczka:confused::confused::confused:

Nic uciekam bo moja dziunia ma dzis straszne fochy a co sie robi dla niej w jej swieto:dry::dry::dry:

ALEX NOW-tak bylam:tak: Przepraszam jesli Cie nie zauwazylam,ale mialam dzis masakryczny dzien:angry:
A na koniec jesz zapomnialam Wam napisac-zgubilam cala swoja dokumentacje ciazowa:szok:
Mowie Wam ,normaklnie wylam w domu:-:)-:)-( Wsz badania itp.
dzieki Bogu znalazla sie w szpitalu przy budce telefonicznej:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

WSZYSTKIEGO NAJ>>NAJ DLA AGI Z OKAZJI URODZINEK

Heloł:-)

Odezwało się kilka to i ja stanę do raportu:-D

Żaneta no to musisz na siebie uważać żeby malutka posiedziała jeszcze ze 4 tygodnie. Zdecydowaliście się juz na imię?? Nie wiem czy wcześniej już pisalam ale mi bardziej podoba się Martynka:tak:

Graziul cóż poradzisz na tą angielską służbę zdrowia:sorry2: Już niedługo będzie po wszystkim;-)

Alex wszystkiego naj dla Agi:-)

Ragazza ja mam lodówkę indesit. Tydzień bo wygaśnięciu rocznej gwarancji zepsuła się:sorry2: Akurat tak się złożyło, że w tym czasie zadzwonili do mojego z jakiejś firmy czy chcemy przedłużyć sobie gwarancję więc bez wahania wzięliśmy, udało nam się. Teraz na pralkę już od razu wzięłam ubezpieczenie. Poprzednia była indesit i rozpadła się po 4 latach.
Oby Wam lodówka służyła jak najdłużej:tak:

Renuska u mnie też nic nie pomagało. Seks, włażenie po schodach kilkadziesiąt razy a nawet kicanie w rozkroku na trampolinie. Urodziłam tydzień po terminie a i tak miałam wywoływany poród:baffled:

Dziendoberek:-)
Ja dzis zdecydowanie w lepszym humorze:cool:
Wyspalam sie ,bo mala spala cala noc ladnie i wstalysmy dopiero przed 9:tak::-)
Moj kwiatuszek ma tez dzis dobry humorek ,od rana sie do mamusi przytula i smieje..wiec to dziala jak miod na moje serce:happy::happy::happy:
Mamy troche sprzatanka ,bo wczoraj nic juz mi sie nie chcialo,a potem moze sie przejdziemy do sklepu:-)
Musze jesz dokupic termometr do wody i skarpeteczki bo zapomnialam:zawstydzona/y:
RENUSKA-widzisz jak to jest,Ty skaczesz ,bara-bujesz i cudujesz;-)zeby juz szybko poszlo, aja sie teraz oszczedzam ,zeby za szybko nie poszlo;-):-D:-D
SYLWIA-znam ten bol bo z mala tez robilam niemalze cuda i nic nie skutkowalo,dop 2 tyg po terminie i to z wielkim trudem.Uparciuch maly;-):-D To co -ostatni Twoj tydzien laby i spanka?:sorry::sorry:Bo na rano M bedzie chodzil?
Reszta kobietek -co z Wami??? nie macie nastroju na bb??:szok::szok:;-);-):-D:-D
Pozdrawiam

Hej:-)

Graziul oj tak, korzystam jak mogę. Wczoraj nawet w ramach delektowania się ostatnimi dniami "wolności" nie poszlam na play grupę:-p Dzisiaj ja z Olivią wstałam o 9.10 a Marcel o 9.30. Od poniedziałku o 8.40 będziemy musieli byc już w szkole:baffled: Ale co tam, przyzwyczaimy się byle tylko Marcel szybko zaakceptował przedszkole.
Natalka słodka:-D

dobry:-)
ja mialam znow zryta noc,maly wylazil ze swojego lozka chyba z 10 razy:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:i darl sie jakby go ktos rozrywal,az w koncu wyladaowal u nas,bo niestety ale ja nie mam sily na to zeby go targac ,a A jak go przenosi to zaraz on sie rozbudza,nie wiem jak on go trzyma:wściekła/y::wściekła/y:takze jak nie urok to sraczka i 3noc z rzedu zawalona:-(
sylwia-jeszcze sie nie zdecydowalismy,chyba poczekamy jak ja zobaczymy:-)ja tylko marze zeby wytrzymac do 30 bo wtedy mama przylatuje,a pozniej to juz niech wylazi:-D:-Dbez przesady to juz bedzie 37 tydzien,dzieci rodza sie w 35 i zdrowe sa,dostaja po 10 punktow.pawelka tez urodzilam 2 tyg wczesniej.a ja mam jakies swoje przeczucie,nie wiem dlaczego tak jest ze jednak jestem troszke dluzej w ciazy niz wykazalo usg..brzuch jeszcze mi nie opadl,ale z pawciem jakos tez nie zauwazylam roznicy,sikam doslownie co pol godziny!!no spij jak najdluzej,pare dnie jeszcze masz:-D:-D
graziul-ale masz fajnie ze sie wyspalas:-)ja tez musze dzisiaj ogarnac,bo wczoraj pomomo tego ze bylam w domu to nie zrobilam kompletnie nic:zawstydzona/y:nawet pranie w pralce lezalo 2 godziny bo nie chcialo mi sie powiesic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale dzisiaj pomalusku cos tam zrobie;-)dobrze ze znalazlas te papiery bo dopiero by sie narobilo:szok:
renuska-kurcze to nie wiem co poradzic jak nic nie pomaga:-Dmoze juz dzisiaj zachce jej sie wyjsc:-):-Dteraz to pisz nam codziennie co sie dzieje,a jak nie napiszesz to bedziemy wiedzialy ze jestes w szpitalu:tak:
alexnow-wspolczuje siedzenia w szpitalu,ja nie cierpie tego miejsca i poprostu modle sie zeby wszystko bylo ok z nami po porodzie zeby jak najszybciej uciekac do domu:-Da na glukoze ja sie nie zgodzilam,jakos nie wiedzialam takiej potrzeby:tak:
agnieszkauk-zapomnialam ci odpisac ze moje firanki jeszcze nie doszly!!!!!!!!!!!!!ale to moze przez ta poczte,bo dopiero wczoraj dostalam z pl kartke na swieta co byla wyslana tydzien przed wigilia.jak nie dostane do soboty to zadzwonie tam,ale babka miala mi przeslac potwierdzenie na maila i cos jej nie spieszno:wściekła/y::wściekła/y:
ide se kawe zrobic,ale tyle mam po niej energii ze looo,mozna by spac isc od razu:-D:-D

reklama
Do góry