reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

hej
my z mala bylysmy dzis na spacerku,ale zmarzlam:tak::szok:Moze dlatego ze wyskoczylam w wiosennej skorze:tak::-(
Rozrabiara jesz nie spi,bo wstala dzis po 10 rano:szok::szok:
Kurde troche mnie martwi to jej przestawianie sie,bo zdecydowanie wole jak chodzi o swej stalej porze ok 20:tak:
Tymbardziej ze maly juz bedzie niebawem i tak by mi bylo na reke..no ale coz:baffled::baffled::dry:
RAGAZZA-co do lodowki to sluszna decyzja:tak: Tez mialam kiedys kilka razy problem z zalana kuchnia i to cholerne rozmrazanie:angry::angry::angry: W swieta kupilismy hotpoint-a ta co sie sama rozmraza i powiem WAm ze sie ciesze jak dziecko:happy::happy::happy:bo to duze odciazenie,jak nie bede musiala pamietac o rozmrazaniu;-)(ale czlowiek wygodnysie stal:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)
w tym tygodniuczekaja mnie same przyjemne wizyty:dry: wtorek u poloznej ,badania krwi i wymaz z nosa:baffled:a w srode szpital konsultacja:dry:trza to trza:tak:;-)
spadam paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:happy:

reklama
Co tak mało piszecie kobietki!!!!!!!!! no widzę ze moda na kupno lodówek ja też kupiłam :-D:-D:-D:-D:crazy: No kobietki pewnie wybawione po sylwestrze :happy: no my sie nie pobawili ale za rok może bendzie lepiej !!!!:dry: ja też coś nie spałam w nocy natalia wstała i nie spało 3 godziny usneła o 5 zresztą ostatnio coś taka marudna:confused::-:)-:)-( . Lece spać bo juz czas pa mamusie!!!

Czesc pierwszy raz w 2011 roku:-):-)
Nam sylwester uplynal wesolo:tak:i szybko:tak:zawsze ten czas bez dzieci leci nieublaganie szybko:sorry::shocked2:
Ja zdjec nie mam wiec nie wkleje:-p:-p

Rety a tu zaraz koniec feri jest:-:)-(i trzeba bedzie wstawac wczesnie:shocked2:a tak fajnie spalo sie do 9 tej:-Dchyba pierwsze takie ferie ze Dawid tak dlugo spal:tak:
A ja mam caly czas wrazenie ze dzisiaj jest wtorek:dry:

Czesc:-)
U nas nuda nuda i jeszcze raz nuda,nic sie nie chce:no: Do tego Mala sie przeziebila ma straszny kaszel w nocy to spac nie moglam przez ten jej kaszel:no: Mam nadzieje ze to tylko chwilowe i ze zaraz jej przejdzie bo ostatnim czasem duzo choruje:-(
Co wiecej hmmm moj ma jeszcze dzis wolne wiec lezakujemy;-)

Doris koniec dobrego czas wrocic do normalnosci:-p Ale nie dziwie ci sie ze nie chce Cii sie wstawac bo ja przez ostatnie kilka dni z lozka zwalam sie ok 11, 12:szok::-D a to wszystko sprawka mojego mezulka:tak: Pewnie od jutra wszystko sie zmieni:sorry2:
Graziul my wczoraj bylismy na malym spacerku bo nie chcielismy z ninuka zbyt dlugo chodzic ale tez zmarzlismy:tak: A co do lodowki my tez mamy hotpoint'a:tak:
Ragazza moim zdaniem dobrze zrobiliscie macie taka jaka chcieliscie no i pozniej mozecie ja zabrac ze soba wszedzie:tak:

Ok Laski uciekam sie czyms zajac bo niedlugo przyrosne do kanapy:-D
Milego dnia zycze:tak:

czesc ja witam sie dopiero teraz bo niedawno wrocilam dopiero od 13tej wybralam sie na piechote do morissona z wiki bo ostatnio nie chce wczesnie chodzic spac tylko o 12 wnocy oczywiscie i wstaje kolo poludnia a ja bym chciala zP troche posuiedzuec wieczorem a nie zeby wiki mi przychodzila jeszcze o 11 i mowila mama jestem glodna takze reguly sie zmienily i id jutra szkola mam nadzieje ze pojdzie dzis spas kolo21 bo na nogach jest caly dzien
agaam zdrowka dla małej niech zdrowieje
doris koniec laby czas wrocic do normalnosci:-p:-p:-p;-);-);-)
renuska czyzbys juz tuliła mała oby tak :tak::tak::tak::tak:
oki spadam gotowac obiadek i jeszcze prasowanko czeka na mnie dzisaj ale raz dwa i bedzie zrobione:tak::tak::-D:-D

Hej dziewczyny

Rano napisalam ogromnego posta i gdzies zniknal. :wściekła/y:Wkurzylam sie na maksa i dopiero zdecydowalam sie napisac znowu. Nerwy juz mi troche puscily.:-D

Kurde lodowke mi dopiero w poniedz przywioza, a zze starej cieknie tak, ze szok. Nie moge jej wylaczyc, bo mam pelno miesa z tej rzezni i musze tak wytrzymac te pare dni i modlic sie zeby calkiem nie stanela.

Zaczelam dzisiaj spowrotem diete South Beach bo przez swieta 2kg przytylam, a nie chce sie doprowadzic spowrotem do 80kg.:szok: Wiec jestem na salacie, jajkach i kurczaku. :-D

Graziul - my kupilismy Indesit bo byla teraz Sale w Comecie i zamiast 399, zpalcililismy 299 i tez jest tak jak wasza frost free, wiec sie ciesze. Dokupilismy ubezpieczenie na nia, bo juz raz widzialam jak nasz landlord wybulil 90F za samo 'przybycie' fachowca, a do tego jeszcze czesci i w ogole. Ten koles wtedy powiedzial, ze lodowka i pralka to dwa jedyne sprzety na ktore oplaca sie kupic product protection, bo uzywa sie ich praktycznie non stop i zepsuja sie na bank. A jaki kolor macie? Ja chcialam czarna, ale byly duzo drozsze, wiec jednak srebrna.

Agaam - no wlasnie ciesze sie ze bedzie nasza, bo mamy w planach kiedys chate kupic i nie chce pozniej miec zgryza co najpierw, pralka, lodowka, czy jakies meble. Na raz ciezko sie tak z kasy wysypac.

Emilka13 - chyba wszystkie forumowe dzieci troche daly nam czadu przez swieta wiec sie nie martw. Moja Lenka pomalu wraca do rzeczywistosci, bo ostatnio robila co chciala, nie spala w dzien i ogolnie mnie tak wymordowala ze masakra. :wściekła/y: Ale ja jej teraz wszystko ladnie z powrotem poukladam!:-D

Ostatnia edycja:
hejka:-)dawno mnie nie bylo,ale juz nadrabiam.jakos nie mam checi do pisania,zbieram sie ze 4 razy i nic:zawstydzona/y:ja w nocy przezylam koszmar,myslalam juz ze zaraz bede dzwonic do szpitala,tak mnie bolaly plecy ze nie moglam sie ruszyc,takie same bole krzyzowe mialam przy porodzie z Pawciem.dzisiaj to samo,chodze i jecze z bolu,bo przeciez nie poloze sie i nie bede lezala jak kloda,bo niuniek sie nie zajmie sam soba,a A nie moze teraz wolnego miec.ogolnie maluska to w brzuchu robi takie rewolucje ze :szok:.az nie moge uwierzyc,Pawelek byl spokojniejszy,a ona w nocy zamiast spac to daje ostro czadu:-D:-D
ragazza-mi tez sie marzy lodowka duza,ale nie mam gdzie wsawic,o tutaj mamy miejsce na mala lodowke i zamrazarke,wiec jakos musze przezyc.my juz na szczescie mamy wszystko nasze,bo jak sie wprowadzilismy to nic tu nie bylo.i powoli czlowiek sie meblowal;-)a ze zdjec to nie wyglada jakbys wazyla wiecej jak 58!!wiec nie przesadzaj z ta dieta;-)
renuska-jak tam juz po wszystkim???dawaj tu szybko znaka!!
agaam-wspolczuje kaszlu,moj od 3 tyg ma katar i jutro zapisuje go do lekarza bo przeciez ile czasu beda mu te gile wisialy??
graziul-jak tam po wizycie u poloznej??ja mam jutro i ciekawe czy teraz bede miala brzuch wystarczajaca duzy:-D
dobra bo moi poszli sie kapac i wlasnie wychodza,wiec trza malego ubrac,do juterka laski.:-)

czesc wszystkim co tu taka cisza nie ma nikogo gdzie sie pochowalyscie:confused::confused::confused::confused:
agaam zdrowka dla Viki:tak::tak:
zaneta i co ci powiedziala polozna :confused::confused::confused:
oki spadam obiad gotowac i ogarnac dół troche wczoraj mi sie uwidzialo i zrobiłam przemeblowanie wiki niestety ma tylko jeden kontakt w pokoju

hej hej w 2011:-D
Nie odzywalam sie bo pozyczylismy dziecko na 3 dni i byly to 3 najsmutniejsze i najnudniejsze dni odkad Dominik sie urodzil :tak:.Pozniej musialam sie nim nacieszyc ,bo naprawde ogromnie sie za nim stesknilam .W miedzy czasie mielismy drugi falszywy alarm :angry: ja nie wiem czy to moje dziecko w ogole chce wyjsc na swiat .Pisac co tam u Was :tak:

reklama
hejka
ale tu nuda,co sie dzieje:baffled::baffled::baffled:
ja bylam u poloznej i stwierdzila ze mala jest juz bardzo nisko,nastepna wizyte wyznaczyla za 3 tyg jezeli wytrzymam do tego czasu,tak to okreslila:szok:wiec teraz zwalniam tempo i musze wytrzymac chociaz ze 3 tyg jeszcze.ogolnie wczoraj w nocy olal mnie brzuch a wieczorem mialam skurcze,ale to te przepowiadajace.
renuska-a ja myslalam ze ty juz po:-)no cos jej sie nie spieszy na swiat.dawaj seksa ze 3 razy dziennie i pojdzie szybko:-D:-D
nawet nie ma komu odpisac:szok::szok::szok:

Do góry