reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-)
Ja dzis w nocy myslalam ,ze zeschne na wior:szok::szok:
Nie zakrecilam kaloryfera w sypialni,a okno zamknelam calkiem bo wydawalo mi sie ze bedzie bardzo mrozna nocka:tak: No i na skutek tego mialam taka susze..wszedzie w nosie ,w buzi,,pic mi sie okropnie chcialo ...ale nie wstalam-len:tak::baffled::szok:
W dodatku jakies glupie i meczace sny:dry:
A rano obudzily mnie skorcze:shocked2::shocked2: Na szczescie pojedyncze i ustalo:tak::happy2::happy2:
Leje jak z cebra ,wiec dzis pewnie tez nigdzie nie wyruszymy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
SYLWIA-tak,Juz pisalam wlasnie ,ze Renuski troche wiekszy i duzo nizej:tak:
DORIS-co z Toba???
AGNIESZKA UK-czyzby dziadek wyjechal i zabral Ci laptopa??:-p;-);-);-):-D:-D:-D
MONIA-Jeju ,Sarcia juz 3 mies ma:shocked2: Dopiero niedawno wydaje mi sie ze mialas suwaczek 30 ktorys tydzien:shocked2::shocked2::tak:
Zmykam sie ogarnac itp;-):tak:

reklama
hejka
no musze sie wreszcie zmobilizowac i cos napisac-w koncu wypadaloby:zawstydzona/y:
moj dziadek wrocil do pl w niedziele, a od pon ja zavczelam sprzatanie po swiatecznym jedzeniu, sprzatnelam pokoj dziadka i tak zlecial mi pon. we wtorek dokanczalismy remont livingu i kuchni:-) w kuchni mam taka zolta zarowe:-) i jestem bardzo zadowolona-taka jak chcialam:tak:. caly czas cos sie u nas dzieje:tak: kupilam nikoli play doh i siedzimy i sie bawimy-super zabawa dla calej familii :-)

hej babeczki
troche sie nie odzywalam wiec trzeba sie w koncu zmobilizowac. moja Neluska chora juz drugi dzien wiec chodze niewyspana bo w nocy co pol godziny jest mama pic:wściekła/y:po nowym roku mialam jakies okropne bole brzucha na tyle silne ze nie moglam sama sie poruszac. nie pojechalam nawet do szpitala bo balam sie ze mnie zatrzymaja a nie mialabym nawet z kim Kornelci zostawic bo Ł teraz wolnego nie dostanie:no: w poniedzialek mam chyba juz ostatni skan i juz nastawilam sie bojowo ze nie wyjde z tamtad dopoki nie pomierza dzidzi i nie powiedza mi jakiej jest plci.poza tym czekam juz 3 tydzien na dekoder z polski na stronie poczty angielskiej moja paczka jest ciagle na lotnisku a na emaile odpisuja tylko ze nadrabiaja z przed swiat zaleglosci wiec powinnam czekac.jak tak dalej pojdzie to moze na wielkanoc sie doczekam...
renuska,graziul super macie brzuszki
zaneta moze ty tez pokazesz swoj brzusio :confused:chcialabym porownac do mojego bo ty chyba masz termin najbardziej zblizony do mojego.a tak swoja droga to ja tez podejrzewam ze zle mi wyliczyli termin bo cos za duzy mam ten bebenek

Ostatnia edycja:
czesc a ja odzywam sie dopiero teraz bo dzis ledwo co sie ruszam tak mnie boli krzyz dopiero teraz obiadek zrobilam normalnie nie moge siedziec musze sciagnac pilke ze strychu to bedzie mi sie lepiej siedzialo
swietne macie te brzuszki kochaniutkie
oki juz nie usiedze legne zaraz na lozko i poczytam sobie kasiazke moze troche uleze

Czesc :-)
Ja jakos ostatnio nie mam na nic czasu:shocked2:Caly czas cos jest w domu do roboty ,no i David jest taki osatnio absorbujacy ,a jak sam sie soba zajmie na chwile to broi niesamowicie:sorry2:Juz sie nie moge doczekac kiedy pojdzie do reception:confused:
A zreszta chyba znowu jest chory:no:placze ze go gardlo boli:angry:Podejrzewam ze ma przyrosniety 3 migdal ,bo ma wszystkie objawy:no:w poniedzialek idziemy z Nim do lekarza w tej sprawie:tak:ciekawe jakie podejscie beda mieli do tego:baffled:
No i Kuba zaczyna swoja puskowke:angry:wczoraj do mnie z takim tekstem wyskoczyl-jak dorosne to pozalujesz:szok::szok:normalnie az mnie zamurowalo:szok:malolat jeden:angry::wściekła/y:

RENUSKA,GRAZIUL-bardzo fajne i zgrabne macie te brzuszki:-):tak:

AGAAM-jak tam Twoja Mala??

Ale mnie zdenerwowalyscie z tym spaniem:angry:;-):-pja od srody pobudka rano,no i potrzebny jest budzik ,bo bez tego spoznienie napewno by bylo:-D:-D

Hej.

Graziul lepiej sobie poleż żeby te skórcze nie rozkręciły się. Zresztą musisz korzystać póki masz tylko jedno dziecko do pilnowania:-D Może póść natalce bajki i poleżcie razem;-)

Dorota też jestem ciekawa co lekarz tutaj powie na to?? Znając życie to powiedzą, że wyrośnie z tego. Może i wyrośnie ale czasami dzieci przez to aż niedosłyszą:szok:
A Kuba - hehehe - odbija sobie za 9 lat bycia baaardzo grzecznym;-)

Agaam udało Ci się coś wskórać u lekarza??

Monia dzięki za zaproszenie na nk:-)

AgnieszkaUK dzoadek laptopa jeszcze sobie nie sprawił? Moja mama kupila swojej siostrze na 60-te urodziny właśnie laptopa. Ciocia nigdy nie miala nic wspólnego z komputerem a tym bardziej internetem a ostatnio dostałam zaproszenie na nk od Niej:-D

U nas w rodzinie wczoraj urodził się Marcinek, 4kg:tak: Możecie nam gratulowac bo właśnie zostałyśmy z Dorotą ciocio - babciami:szok::-D

Czesc Wszystkim:-)

U mnie szpital na calego moj lezy w lozku z bardzo wysoka goraczka a niunka kaszle jak stary gruzlik:no:
Dzieki dziewczynki za troske:tak:
Wczoraj poszlismy do lekarza i okazalo sie ze Mala ma jakas infekcje niby antybiotyku nie dostala ale syropek na zlagodzenie kaszlu wiec mam nadzieje ze za kilka dni przejdzie bo jiuz nie daje rady:no:

Sylwiam na szczescie chociaz ten syropek przepisali ale powiedziala ze jezeli nie przejdzie to mam wrocic i zobaczymy co dalej:confused: Gratulacje Ciocio-babciu:-D Ale Marcinek duzy sie urodzil 4kg łłoo matko:szok:
Doris Twoj Kubus takie teksty nie wierze, przeciez to aniol a nie chlopiec:tak: a swoja droga kiedys musi pokazac rozki:-p nie moze byc wiecznie grzeczny:-p:-p A co do Davidka to tez jestem ciekawa co powiedza:confused: Gratulacje Ciociu-babciu:-D Doris ja tez poszlam do lekarza wczoraj z moim P:-D i chyba sie udalo bo chociaz syrop dostalismy:-D
Renuska Graziul ale macie fajne brzuszki:tak: taki malutkie zgrabniutkie:tak: az Wam zazdroszcze:zawstydzona/y:

Dobra Laski wybaczcie ale musze isc zajrzec do mojego meza czy jeszcze zyje bo w nocy to poprostu nie moglam kolo niego lezec taki byl goracy, do tego jeszcze rozpychajaca sie niunka i wyladowalam w nogach:szok::-D Dzisiejsza noc byla jak dla mnie tragiczna:wściekła/y:
Paaa

reklama
hello:-)
Moje robaczki na basenie a ja troche sprzatam,mam chwile zeby panele w spokoju pomyc;-) Zaraz wskocze pod prysznic bo w pizamie jesz sie szwedam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dzis mimo tego ze spalam w nocy niezle,to rano masakra:szok: Oporzadzilam mala i normalnie kimalam na sofie do 11.30:szok::szok: Ale cisnienie jest chyba fatalne:tak:
AGAAM-jeju to wspolczuje Ci -bo jak facet chory to koszmar:szok::szok:no..bynajmniej u mnie tak jest;-):-D ZDROWKA dla WAs:happy:
SYLWIA<DORIS-ciocio -babcie...hmmm wiem co to znaczy ,ale tak sobie probuje to przedstawic u Was:eek::eek: Kto urodzil ta dzidzie? Oczywiscie serdeczne gratki:happy: Marcinek spory dzidzius:tak:
ANIA,kASIA-co z WAMI?????:eek:
zmykam ,bo mnie wieczor zastanie w pizamie:-D:-D:-D:-D

Do góry