reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Czesc Widze sie sie troszke ruszylo to i ja tez sie rusze:-p

U nas stara bieda tzn nic ciekawego sie nie dzieje:tak: Dzis byla u nas kolezanka z synkiem wiec dzieciaki sie pobawily a my poplotkowalysmy troszke:-)
Teraz Vicky oglada bajki a ja pisze a w miedzy czasie robie obiadek:tak:

Alex spoznione ale najserdeczniejsze zyczenia dla Agi, wszystkiego naj:tak:
Sylwiam nie zazdroszcze zblizajacego sie poniedzialku:sorry: nie dosc ze trzeba bedzie sie przestawic to jeszcze nie wiadomo jak Marcelowi sie spodoba oby szybko sie przyzwyczail:tak::tak:
Renuska ahhh te czekanie jestt najgorsze, wspolczuje:tak: Trzymaj sie:tak:
Zaneta a Ty faktycznie oszczedzaj sie Malutka niech jeszcze sie nie spieszy:no: Korzystaj poki mozesz bo pozniej to juz tak latwo nie bedzie:tak:
Graziul ale masz dobrze ze sie wyspalas ja tak jak nie moge na niunke narzekac to przez ostatnie dni przez pol nocy spi z nami a jak jest z nami w lozku to ja nie potrafie z nia spac a ona to juz wogole kreci sie wierci jak nie wiem co:wściekła/y: do tego oczywiscie zanim zasnie u nas to trwa jakies 2 godz:szok: ehhh Ale wybaczam jej poki jest chora pozniej trzeba ja przywrocic do normalnosci:tak:

No nic uciekam bo mi sie miesko spali:tak: do spisania Paaaaa

reklama
agaam-za pozno,juz wyprasowana i pieknie sie prezentuje w oknie:-)nie moglam wytrzymac,ale robilam to z przerwami:tak:on jakby powiesil to wygladaloby jak jakas szmata a nie firanka:-D:-D:-D

Witam kobitki!

Ja dzisiaj mam lenia, bo w Polsce maja wolne dzis to i ja sobie wolne zrobilam. :-D Ogladam Kogel Mogel na TVN, aLenka spi. Przedtem poszlysmy tylko do Sainsburego, bo przypomnialo mi sie, ze nie mam paru rzeczy, a paelle dzisiaj bede robic, bo wlasnie paelliere mi kurier przywiozl. :-):-) Ale sie ciesze. :-)

Zanetabd7 - ja tez w ciazy wieszalam firanki i dwa dni przed porodem mylam okna bo chcialam przyspieszyc akcje, bo juz mialam isc na wywolanie.

Renuska - mnie to strasznie wkurzalo to czekanie - kiedy sie zacznie. I probowalam roznych rzeczy na przyspieszenia i nic. Ale potem zaczelam robic takie glebokie przysiady, bo polozna mi podwpowiedziala i faktycznie pomoglo - na drugi dzien mi sie akcja rozpoczela. Poza tym mialam dwa masaze szyjki - masakra. I nic nie pomogly. Tobie nie proponowali?

sylwia.m - no to niezle, czyli ten indesit to wcale nie jest taka dobra marka, a ja zawsze myslalam, ze dobra. Wachalam sie miedzy indesitem i Zanussi, ale koles w sklepie mowil, ze indesit lepszy. Hotpointa mielismy teraz, i nie bylam zadowolona. teraz to juz nie wiem. Mam nadzieje, ze zepsuje sie jak jeszcze ubezpieczenie bedzie dzialalo.

Graziul - a Twoja coreczka cieszy sie, ze bedzie miala rodzenstwo? Moze dlatego taka tulasna sie zrobila, bo boi sie jak to potem bedzie.:-D

Dobra ide ogladac Kogel mogel II. :-D

Nabralam troche sil ,ale nie moge sie skoncentrowac na napisaniu czegos sensownego :-(.Ostatnio Dominik zrobil sie taki spioch :szok: i dzis spalismy do 10 :zawstydzona/y:,generalnie to od jakis 2 tyg. wstajemy po 10 :zawstydzona/y:,a pozniej jestem jakas taka rozbita .
Alexnow -wszystkiego najlepszego dla cory !!:tak:
zaneta -to sie chyba naczekalas na te firanki .Ja tez bym nie wytrzymala wiec u mnie z wieszaniem jestes usprawiedliwiona ;-):tak:
graziul -mala troche przez ta moja grype stracila na wadze ,ale nie za duzo wiec kluska sie pewnie urodzi ,i nastapila mala zmiana :ostatnio jak czekalam (znowu :wściekła/y:)godzine na wizyte z polozna to ni z gruchy ni z pietruchy przyszlo mi do glowy imie michalina ,ale tylko wypowiedzialam to imie i bylam niemalze zabita wzrokiem ,i zmienilam na Jaśminke ,jakos tak mi sie bardziej spodobalo :sorry:.A zdj.brzucha zaraz postaram sie wkleic ,zdj.robione 2 tyg temu wiec wydaje mi sie ze aktualne ;-).
No i zaraz zwariuje ,g.dzwoni do mnie co godzine ze swoim niezmiennym zestawem pytan :wściekła/y:,jak sie czujesz? czy cos ruszylo? bola cie plecy?.......i wymyslil sobie ze jutro idziemy pieszo na zakupy :crazy: bo moze potrzebuje wiecej ruchu-bez komentarza . 100_3948.jpg

RENUSKA-super zdjecie-Ty cala to nic chyba nie przytylas:szok::szok:Tylko brzuszek:tak:
To co bedzie Jasminka??:-)
ZANETA-szalona jestes:szok: ale ja tez bym powiesila te firany:tak: tez jestem w goracej wodzie kapana i tez uwazam ze sama najlepiej zrobie:-p:tak:
RAGAZZA-szczerze mowiac Nati jest chyba jesz za mala zeby dokladnie wiedziec co ja czeka za te kilka dni:tak: Owszem wie ,ze mam baby w brzuszku itp ,caluje go i przytula ale chyba do konca sobie sprawy nie zdaje:no:
Ide obiadek podgrzac dla mezusia
To i ja dodam moj malutki brzuszek;-);-):-D A taki sie wielki zapowiadal-hhehhee. RENUSKA-W porownaniu do Ciebie to mam go jesz wysoko!!

Załączniki

• brzuszek 37 tydzien i 1 dzien 001.jpg
    brzuszek 37 tydzien i 1 dzien 001.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Ragazza my kupując lodówkę też myśleliśmy że to dobra firma bo pralka działała nam bez zarzutu ale jak już padła całkiem to poczytałam fora z opiniami i zdecydowana większość narzekała na indesit. Ale wiesz, od każdej reguły zdarza się wyjątek więc może nasze lodówki będą wieczne;-):-D

Żaneta Dziecko może urodzić się zdrowe w 35tc ale jest duże ryzyko różnych chorób wcześniaczych. Może nie umiec jeszcze samodzielnie oddychać. Jakby nie patrzeć to wcześniak. 37tc to chyba taka w miarę bezpeiczna granica - według mnie. Chociaż Doroty Kuba urodził się w 37 i leżał tydzień w inkubatorze na naświetlaniach.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki.

U nas nic nowego. Sara codziennie zapewnia nam wiele miłych chwil. Mała cwaniara chce ciągle siedzieć, nawet w kąpieli. Poza tym wieczorem musimy jej włączać bajki i wtedy ładnie zasypia. Przesypia nam całe noce.
18.01. mamy kolejne szczepienie. Mam nadzieję, że tak jak po poprzednim pójdzie spać i nie zagorączkuje.

Dziewczynki super macie brzuchy:) Ja też niedawno jeszcze taki miałam, a tu już Sara ma 3 miesiące. Ale ten czas leci.

No nic zmykam na wieczór filmowy:)

Papa

reklama
Do góry