reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc wszystkim ja dzis nie za bradzo sie czulam i wymiotowalam musialamodpoczac ale chwile bo dom byl nie posprzatany ale juz to zrobilam i oibadek ugotowalam dzis P konczy wczesniej i ma jechac bo farby w koncu bo te kolorki co mamy to mi sie znudzily
createdbylove zycze dwoch kreseczek na tesciku polecam ci tantum rosa jest swietny w polsce tez miałam problemik ale kupilam clotrimazolum tylko niestety nie mam ulotki ale podobno mozna go stosowac w ciazyjesli chcesz moge ci uzyczyc
wlasnie przeczytalm o tym clotrimazolum i nie mozna go stosowac w I trymestrze ciazy

Ostatnia edycja:
reklama
mamatrojeczki mi rowniez bylo milo cie spotkac,szczegolnie ze tak dlugo sie nie widzialysmy,po raz kolejny powiem ze Chris juz taaaaki duzy chlopczyk :szok::tak: ach,dziekuje za komplement :zawstydzona/y::-)
createdbylove ja przechodzilam zapalenie pecherza jakies 1.5miesiaca temu,poszlam do GP i dostalam tabletki,przeszlo mi na drugi dzien,pytalam o sok zurawinowy,powiedzial ze tylko delikatnie lagodzi objawy i jezeli lubie to moge dodatkowo pic,Trzymam kciukasy za tescik ;-):tak:
agaam odnosnie plam to ja niestety nic ci nie doradze :no: na Duskowe plamy nic nie dziala i po kazdym praniu jakas bluzeczka albo body laduja w koszu na smieci-niestety :wściekła/y:
tynia i wiki oby ci te paskudne objawy szybko minely ;-)
Graziul xxx ja tez nigdy sie nie zainteresowalam na jakiej podstawie okreslaja konflikt ser. :zawstydzona/y: teraz juz wiem dzieki tobie :-)
sylwia.m mi pewnie bedzie bardzo ciezko sie z wami spotkac ,chyba ze wy mnie odwiedzicie :dry:

ja na chwilke tylko wpadlam powiedziec CREATEDBYLOVE-wrozka nie jestem ale takie zapalenie drog moczowych czesto sie zdaza podczas zagniezdzania sie jajeczka w macicy;-);-);-):happy::happy::happy: Oczywiscie wspolczuje dolegliwosci:tak: tez polecam picie soczku z zurawiny,bo lekow to raczej nie:no:
TYNIA I WIKI -wspolczuje dolegliwosci,oby szybko minely:tak:

hej

Dziwnie sie czuje bo od 2 miesiecy chyba to moja pierwsza sobota w domu:szok: Jakos tak cicho- ale maz musial do pracy smignac:tak:
Graziulxxx- dziekuje ci bardzo bardzo bardzo za namiary- jeszcze nie uruchomione ale w pon na pewno. A co do wloskow to nic specjalnego : troche wygolone, troche asymetrii, troche przystrzyzone i zostawione na dlugosci:szok::-D:-D:-D:-D
Sylwiam- ja chetnie na kulki ale tylko po 12:-p Do 12 odpoczywam:-p:-p
createdbylove- to ja tez kciuki trzymam:tak:
mojadzidzia- smutno ze sie wynioslas:-( Masz juz tam jakies znajomosci?
mamatrojeczki- pytalas co do przedszkola- jak pamietasz ja mialam to samo- musialam z szymonem siedziec 2 miesiace w przedszkolu:szok: Ale jak sie przekonal to skonczyly sie wraz z tym wszystkie problemy z zostawianiem nawet z innymi- czyt babcie , siostry:tak: Z innymi jeszcze nie probowalam zostawiac ale od pazdziernika zamierzam:tak::-D:-D:-D
tyniaiwiki- zwolnij teraz troche:-D:-D:-D;-) I super wygladasz:tak:
Reniuska- zapomnialam ci napisac ze szkoda ze sie pochorowalas bo podobno mialysmy sie spotkac w niedziele;-)

Ampar pamiętam, pamiętam. Ale chciałabym uniknąć tak długiego siedzenia. Gdyby nie to, że przedszkole takie drogie, to teraz bym go dawała chociaż na 1-2 godzinki dziennie. A niestety tutaj nie znalazłam nic gdzie mogłabym płacić tylko za ten czas. Wszędzie wołają min. za pół dnia. Czyli dziennie ponad 15fuli:no:. Troszke drogi interes :wściekła/y:.
Mojadzidzia do mnie teraz masz najbliżej, więc zapraszam :tak:Inne dziewczyny również jeżeli mają ochotę. Zawsze można się zdzwonić i spotkać. Co do Chrisa to faktycznie spory ;-)
Createdbylove również życzę dwóch kreseczek!
Agaam i Sylwiam ja na początku jak prałam (tutaj gorąco polecany) w Fairy to nie dość, że nie wszystko się sprało to jeszcze rzeczy szarzały. Dosyć szybko zmieniłam Fairy na Ariel i nie narzekam. I najczęściej używałam jednorazowych śliniaków, które zaraz po użyciu lądowały w koszu.
Tynia i Wiki szybkiej poprawy samopoczucia, i więcej teraz odpoczywaj :tak:
Sylwiam też bardzo chętnie spotkam sie na kulkach. Tylko poniedziałek i środa w tym tygodniu mi odpadają. W pon. chce jechać do collegu, a w środę Chris ma play group. Może macie ochotę przyjechać z Dioris na play group u nas? Zajęcia są od 9,15 do 11,00. Nie pamiętam, kiedy u was jest spotkanie :zawstydzona/y:
A tak moje serduszko pomagało mi dzisiaj przy robieniu obiadku: Zobacz załącznik 282952

Ostatnia edycja:
MAMATROJECZKI-ja juz odpadam z playgroupy ,David w wtorek idzie juz do przedszkola :tak:

CREATEDBYLOVE-ja tez zycze Tobie dwoch kreseczek:tak:
Na jakim bd mieszkasz,jesli mozna spytac?

SYLWIA-ja tez moge jechac na kulki,ale o 12tej.

MAMATROJECZKI-drogo ,drogo z tym przedszkolem:crazy: My tez myslelismy zeby oddawac mala na 2-3h od wiosny,ale bedzie miala dop 2 latka z hakiem-wiec trzeba bolic,wahamy sie narazie:tak:
AMPAR-nie ma sprawy ,zawsze do uslug,jak cos wiem to chetnie sie dziele z innymi:happy:a fryzurka brzmi baaaaardzo obiecujaca,juz chce Cie zobaczyc;-):tak:
Kiedy sie wybieracie na te kulki babeczki?????;-)

reklama
Witam, a co tutaj taka cisza?
createdbylove a gdzie się przeprowadzasz, jeżeli można wiedzieć?
Doris dobrze masz, Chris załapuje się dopiero od stycznia. A może macie ochotę na basen w środy od 18 do 19? Ja chodzę z małym, mam już wówczas też kąpiel wieczorną z głowy, ponieważ po pływaniu myję go pod prysznicem :tak: Może Sylwia i Agaam też by sie skusiły :-)
Co z kulkami?

Do góry