reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc wszystkim ja dzis nie za bradzo sie czulam i wymiotowalam musialamodpoczac ale chwile bo dom byl nie posprzatany ale juz to zrobilam i oibadek ugotowalam dzis P konczy wczesniej i ma jechac bo farby w koncu bo te kolorki co mamy to mi sie znudzily
createdbylove zycze dwoch kreseczek na tesciku polecam ci tantum rosa jest swietny w polsce tez miałam problemik ale kupilam clotrimazolum tylko niestety nie mam ulotki ale podobno mozna go stosowac w ciazyjesli chcesz moge ci uzyczyc
wlasnie przeczytalm o tym clotrimazolum i nie mozna go stosowac w I trymestrze ciazy

Ostatnia edycja:
reklama
mamatrojeczki mi rowniez bylo milo cie spotkac,szczegolnie ze tak dlugo sie nie widzialysmy,po raz kolejny powiem ze Chris juz taaaaki duzy chlopczyk :szok::tak: ach,dziekuje za komplement :zawstydzona/y::-)
createdbylove ja przechodzilam zapalenie pecherza jakies 1.5miesiaca temu,poszlam do GP i dostalam tabletki,przeszlo mi na drugi dzien,pytalam o sok zurawinowy,powiedzial ze tylko delikatnie lagodzi objawy i jezeli lubie to moge dodatkowo pic,Trzymam kciukasy za tescik ;-):tak:
agaam odnosnie plam to ja niestety nic ci nie doradze :no: na Duskowe plamy nic nie dziala i po kazdym praniu jakas bluzeczka albo body laduja w koszu na smieci-niestety :wściekła/y:
tynia i wiki oby ci te paskudne objawy szybko minely ;-)
Graziul xxx ja tez nigdy sie nie zainteresowalam na jakiej podstawie okreslaja konflikt ser. :zawstydzona/y: teraz juz wiem dzieki tobie :-)
sylwia.m mi pewnie bedzie bardzo ciezko sie z wami spotkac ,chyba ze wy mnie odwiedzicie :dry:

ja na chwilke tylko wpadlam powiedziec CREATEDBYLOVE-wrozka nie jestem ale takie zapalenie drog moczowych czesto sie zdaza podczas zagniezdzania sie jajeczka w macicy;-);-);-):happy::happy::happy: Oczywiscie wspolczuje dolegliwosci:tak: tez polecam picie soczku z zurawiny,bo lekow to raczej nie:no:
TYNIA I WIKI -wspolczuje dolegliwosci,oby szybko minely:tak:

hej

Dziwnie sie czuje bo od 2 miesiecy chyba to moja pierwsza sobota w domu:szok: Jakos tak cicho- ale maz musial do pracy smignac:tak:
Graziulxxx- dziekuje ci bardzo bardzo bardzo za namiary- jeszcze nie uruchomione ale w pon na pewno. A co do wloskow to nic specjalnego : troche wygolone, troche asymetrii, troche przystrzyzone i zostawione na dlugosci:szok::-D:-D:-D:-D
Sylwiam- ja chetnie na kulki ale tylko po 12:-p Do 12 odpoczywam:-p:-p
createdbylove- to ja tez kciuki trzymam:tak:
mojadzidzia- smutno ze sie wynioslas:-( Masz juz tam jakies znajomosci?
mamatrojeczki- pytalas co do przedszkola- jak pamietasz ja mialam to samo- musialam z szymonem siedziec 2 miesiace w przedszkolu:szok: Ale jak sie przekonal to skonczyly sie wraz z tym wszystkie problemy z zostawianiem nawet z innymi- czyt babcie , siostry:tak: Z innymi jeszcze nie probowalam zostawiac ale od pazdziernika zamierzam:tak::-D:-D:-D
tyniaiwiki- zwolnij teraz troche:-D:-D:-D;-) I super wygladasz:tak:
Reniuska- zapomnialam ci napisac ze szkoda ze sie pochorowalas bo podobno mialysmy sie spotkac w niedziele;-)

Ampar pamiętam, pamiętam. Ale chciałabym uniknąć tak długiego siedzenia. Gdyby nie to, że przedszkole takie drogie, to teraz bym go dawała chociaż na 1-2 godzinki dziennie. A niestety tutaj nie znalazłam nic gdzie mogłabym płacić tylko za ten czas. Wszędzie wołają min. za pół dnia. Czyli dziennie ponad 15fuli:no:. Troszke drogi interes :wściekła/y:.
Mojadzidzia do mnie teraz masz najbliżej, więc zapraszam :tak:Inne dziewczyny również jeżeli mają ochotę. Zawsze można się zdzwonić i spotkać. Co do Chrisa to faktycznie spory ;-)
Createdbylove również życzę dwóch kreseczek!
Agaam i Sylwiam ja na początku jak prałam (tutaj gorąco polecany) w Fairy to nie dość, że nie wszystko się sprało to jeszcze rzeczy szarzały. Dosyć szybko zmieniłam Fairy na Ariel i nie narzekam. I najczęściej używałam jednorazowych śliniaków, które zaraz po użyciu lądowały w koszu.
Tynia i Wiki szybkiej poprawy samopoczucia, i więcej teraz odpoczywaj :tak:
Sylwiam też bardzo chętnie spotkam sie na kulkach. Tylko poniedziałek i środa w tym tygodniu mi odpadają. W pon. chce jechać do collegu, a w środę Chris ma play group. Może macie ochotę przyjechać z Dioris na play group u nas? Zajęcia są od 9,15 do 11,00. Nie pamiętam, kiedy u was jest spotkanie :zawstydzona/y:
A tak moje serduszko pomagało mi dzisiaj przy robieniu obiadku: Zobacz załącznik 282952

Ostatnia edycja:
MAMATROJECZKI-ja juz odpadam z playgroupy ,David w wtorek idzie juz do przedszkola :tak:

CREATEDBYLOVE-ja tez zycze Tobie dwoch kreseczek:tak:
Na jakim bd mieszkasz,jesli mozna spytac?

SYLWIA-ja tez moge jechac na kulki,ale o 12tej.

MAMATROJECZKI-drogo ,drogo z tym przedszkolem:crazy: My tez myslelismy zeby oddawac mala na 2-3h od wiosny,ale bedzie miala dop 2 latka z hakiem-wiec trzeba bolic,wahamy sie narazie:tak:
AMPAR-nie ma sprawy ,zawsze do uslug,jak cos wiem to chetnie sie dziele z innymi:happy:a fryzurka brzmi baaaaardzo obiecujaca,juz chce Cie zobaczyc;-):tak:
Kiedy sie wybieracie na te kulki babeczki?????;-)

reklama
Witam, a co tutaj taka cisza?
createdbylove a gdzie się przeprowadzasz, jeżeli można wiedzieć?
Doris dobrze masz, Chris załapuje się dopiero od stycznia. A może macie ochotę na basen w środy od 18 do 19? Ja chodzę z małym, mam już wówczas też kąpiel wieczorną z głowy, ponieważ po pływaniu myję go pod prysznicem :tak: Może Sylwia i Agaam też by sie skusiły :-)
Co z kulkami?

Do góry