reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ja czekam wlasnie na mojego meza powinien byc lada chwila:tak: Obiadek sie szykuje wiec mam chwilke:tak:
Niunka spi ostatnio bardzo pozno ma drzemke bo ok 14,15 a zawsze o 12 juz byla po drzemce, no ale na szczescie nie koliduje to z jej wieczornym spaniem wiec niech sobie spi:-p:tak: Ogolnie dzis chcialam sprawdzic czy jak nie pojdzie spac to jak bedzie funkcjonowala no ale sama przyszla do mnie o 14 i mowi "mama aaa aaaa" no iwec co mialam zrobic polozylam ja spac:-D

Renuska mi wanish nie pomaga:-(kupilam tym razem inny rodzaj ale tez wanish wiec zobaczymy co z tego wyjdzie jeszcze nie probowalam:tak:
Graziul co do mojego ucha to zaczelo sie jak wrocilam z Pl z urlopu wczesniej zablokowalo sie prawe i po jakims czasie przeszlo a teraz lewe:wściekła/y: ale czuje jakby ze zdwojona sila:no:
Zaneta mi czwartek chyba pasuje jesli chodzi o kulki bo mam rozumiec ze dopiero po 12 wiekszosci pasuje? bo rano bede czekala na paczke:tak:

Dobra Laski uciekam nakaldac obiadek:tak:
Do spisania pozniej;-)

reklama
witam :)
Mam nadzieję, że dzionek minął Wam dobrze :)
mamatrojeczki - nie wiem gdzie, szukam jakiegoś studia w centrum, bd1 najlepiej.. Może znasz/znacie kogoś kto chce wynająć? W granicach 350-400Ł rent..

Ja jednak poszlam do fryzjerki;-);-):tak: no i ciesze sie ze sie zmobilizowalam bo jestem b.zadowolona,a pierwszy raz mnie scinala bo tamtej mojej nie ma:tak:Mialam zapuszczac ale jednak nie dam rady:no:okres przejsciowy jest katastrofalny,wygladalam juz jak zolza:wściekła/y:.przy okazji umowilam sie na paznokcie,no i chyba jesz sie zdecyduje na zmiane koloru :tak::tak:a co!;-);-)Ciezarowka tez kobieta;-);-):-D:-D:-D:-D
AGAAM-wspolczuje Ci bardzo ,bole uszu potrafia byc okropnie dokuczliwe:wściekła/y::wściekła/y::szok:
oki ide sie delektowac moja english tea i ciasteczkami zbozowymi z piknika:-D:-D:-D

Sylwia i Agaam no niestety u nas play group też jest w środy :-(. Ale myślę, że raz mogłybyście przyjechać tutaj :tak::-p.
Doris dzięki za namiary na College , udało mi sie dzisiaj zapisać, od razu miałam test. Mam czekać na list dokładnie kiedy ale powiedziała, że już za 2 tygodnie zaczynam :tak::-) Zajęcia mają być w pon. i środy 18,30-21,00. Bardzo się cieszę. Po pierwsze wyrwę się sama z domku do ludzi :-), po drugie kiedyś muszę sie nauczyć tego języka :zawstydzona/y:. Tylko odpadnie mi basen w środę, ale zawsze mogę iść w inny dzień do południa, lub wczesne godziny popołudniowe. Tak, że nic straconego.
Createdbylove niestety nie znam. Możesz jednak sprawdzić na www.rightmove.co.uk . Myślę, że tam powinnaś coś znaleść. Np. takie 1 bedroom flat to rent in Hick Street, Little Germany, Bradford BD1, BD1

Zaneta ja nie miałam takiego problemu :szok:. Na całą noc zostawiłam otwarte szeroko okno i część dnia i wszystko wywietrzało.
Agaam współczuję problemu z uszami, mam nadzieję, że za bardzo nie boli :-(
Graziul jakakolwiek zmiana w wyglądzie, z której jesteśmy zadowoleni daje nam kopa do działania.
Co do kulek również mogę w czwartek, tylko na które? Niestety nie na każde dojadę. Chociaż do południa to jeszcze mój mnie może podwieźć, bo ten tydzień ma na popołudniu.

hej

Ja dzisiaj zabiegany dzien mialam- trzeba korzystac jak mlody w przedszkolu- a jeszcze z rana artur mu lecial do argosa po stroj sportakusa z lazy town- radosc przeogromna:-D:-D:-D

Graziulxxx- a pewnie ze trzeba sobie dogadzac;-)
Zanetabd7- szkoda ze tylko autko widzialas a my sie nie zobaczylysmy:-(
Agaam- ja tez sie juz nie moge doczekac az sie pokaze:-D:-D:-D Chyba w koncu wkleje zdjecia bo ja mam tylko piatek wolny a w piatek chyba nikt nie jest chetny na kulki:-(
Agnieszkauk, alexnow- wszystkiego dobrego dla waszych facetow:tak:

Szymonek ma jutro szczepienie- az sie boje po tych waszych opowiesciach:szok:

Czesc.

MAMATROJECZKI - a gdzie bedziesz chodzila? na bd3??ja jeszcze tam nie dotarlam ,w sumie to czekam na miejsce na bd 5,bede miala blizej,bo chce isc w godzinach kiedy David bedzie w przedszkolu.

ASINKA Z-ja tez kiedys mialam rozmowe z paniami z szkoly na temat cukierkow:eek:Kubus sam sobie schowal do lunch boxu ,gumy rozpuszczalne:shocked2:a ja potem mialam monolog na temat zdrowego zywienia:-D
Wspolczuje nielubianych gosci.

RENUSKA- na Twoim suwaczku jest Twoj brzuszek,tak??Bardzo fajny:-)taki zgrabniutki:-D

GRAZIUl-faktycznie przy Twojej dlugosci wlosow ,ciezko jest zapuszczac:-D

AGAAM-wspolczuje ucha,ja kiedys czesto chorowalam i to bylo okropne:-(

A u Nas jutro wielki dzien Davidka w przedszkolu,ciekawe jak mu pojdzie

Mi w sumie czwartek tez pasuje:tak:

Doris ja będę chodziła na BD4. Tam mam najbliżej. Tylko jednym autobusem. Z tego co wiem to jeszcze jutro i chyba w środę są dni otwarte i można się zapisać. Tam też są zajęcia do południa i wczesnym popołudniem :tak: Ale ja niestety w tych godzinach nie mam co zrobić z Chrisem. A tak nawet jak P będzie w pracy to będzie miał go kto przypilnować. Miłego pierwszego dnia dla Davidka :laugh2:

Hej mamuski!
My dzisiaj troche wybylismy z domku,S od jutra wraca do pracy-koniec leniuchowania :-(
agaam masz racje,S ma nocki od jutra do konca tygodnia ale przyszly tydzien ma na dzien wiec mozecie do mnie przyjechac od wtorku do czwartku :tak::tak::tak:
autobus zatrzymuje sie jakies 5minutek od domu i stacja kolejowa jest w tej samej odleglosci,wiec zapraszam chetne,moze byc pozniejsza godzina jezeli wam pasuje bo ja jestem free do 18 :tak:
sylwia.m jezeli chcesz to mozemy cie z Dusia nawiedzic,tylko napisz jaki dzien ci odpowiada i jakim autobusem mozemy sie dostac,ja do B-ford jezdzilam 268 ale nie przejezdza przez wyke :no: sa jeszcze 2inne ale nie wiem ktorym lepiej sie do ciebie dostac :dry:
ampar3 hmmm...ale jestem ciekawa twojej nowej fryzurki,brzmi interesujaca Jak tam Szymcio po przedszkolu?
Graziul xxx no to zaszalalas sobie :-D a nad jakim kolorem sie zastanawiasz?
createdbylove robilas juz test???? :dry:

reklama
Mamotrójeczki zmobilizowałaś mnie i jutro mam zamiar pojechać do tego collegu:tak: mam nadzieję że i dla mnie znajdzie się tam miejsce;-)

Mojadzidzia muszę sprawdzić jaki numer przejeżdża przez wyke, bo sama nawet nie wiem, ale pamiętam, że kiedyś z Dorotą jechałyśmy autobusem do Dewsbury:tak: No a ten 268 to faktycznie kawałek od nas jedzie:crazy:

Doris trzymamy kciuki za Dawidka no i za Ciebie żebyś twarda była;-)

Do góry