reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej
i znów poniedziałek i znów sama:-(

Mamotrójeczki z basenu zrezygnuję bo nie poradzę sobie z dwójką maluchów ale na play grupę do Ciebie moglabym się wybrać:tak: W jakie dni Wy chodzicie bo u nas jest w środy?

Mojadzidzia a czy wiesz że autobus arrivy który jedzie z Dewsbury do Halifaxu przejeżdża przez wyke:tak: może miałabys fajny dojazd do mnie:tak: No ale jak nas zaprosisz to i my możemy wybrać się do Was:tak:

Renuska ładne imię:tak: na pewno rzadko spotykane

Ja na kulki nie mogę jutro i w środę

reklama
Czesc:-)
Ja zaczne tak jak Sylwiam znow poniedziaelek i znow sama:-(;-)
My juz po sniadanku no i teraz obmyslamy plan dnia aczkolwiek nic ciekawego do glowy mi nie przychodzi no i jeszcze ta pogoda:wściekła/y:
Do tego znow mam problem z uchem jestem glucha na jedno ucho ale tym razem lewe:wściekła/y::wściekła/y: chyba naprawde musze wybrac sie do lekarza bo niedlugo jak mi padnie na dwa to dopiero bedzie nie dobrze:no:

Mamatrojeczki ja z basenu tez odpadam bo u Ciebie jest roche pozno a Mala nam zazwyczaj juz o 19 spi. My chodzimy na 10 u siebie:tak: Ale playgroup dlaczego nie ja tez chetnie zobacze jak jest u Was bo u nas tak jak Sylwiam pisala jest w srody:tak:
Mojadzidzia ja tez pisze sie aby Cie odwiedzic ale z tego co pamietam to S ma nocki wiec nie bedzie mu przeszkadzal halas jak bedzie odsypial??:sorry:
Tynia i createdbylove oby dolegliwosci szybko minely:tak: tez w ciazy mialam problemy z pecherzem ale bylam akurat w Pl i poszlam do lekarza to przepisala mi tabletki i kazala pic sok zurawinowy:tak:
Ampar juz nie moge sie doczekac kiedy Cie zobacze w nowej fryzurce ja w srode tez chyba zrobie new image:-p

Ok zmykam do mojej gwiazdy bo ledwo co napisalam tego posta. Ona jak widzi ze wlaczam komputer to zaraz laduje sie na kolana:tak: i Tez chetnie napisala by pare slow od siebie:tak::-D

hejka
ja od rana mecze sie z bolem glowy,w dodoatku od 4 nocek mlody daja nam tak popalic ze szok normalnie.chyba lunatykuje:szok::szok:siada se w lozeczku o 3 rano i udaje jakiegos psa,pokazuje w okna i hau hau,hau hau a jak sie mowi ze piesek spi to ryczy i tak godzine :szok::szok:wczoraj w dzien spal 10 min:szok::szok:i zamiast isc jak dziecko o 7 w kime to nie,on musi o 9!!jeszcze mi tak zawalil samochodem w nos wczoraj,ze malo mi nie polamal,specjalnie uderzyl bo powiedzialam ze bije mame i nie bede sie z nim bawic.nie wiem juz co mam robic z dziedem malym:-Dleje kazdego po buzi:szok:
mamatrojeczki-A zrobil jedna sciane w lazience,ale to tak smierdzi,juz dni:szok::szok:dlatego sufit umaluje,bo ja nie wytrzymam tego chloru,zreszta jakby to byly plamki tylko ale u na scaly sufit taki jest,wiec nie zniose tego smrodu,ale dziala super:-)
sylwia,agaam-dolaczam sie do was,znow sama:-:)-(jeszcze rano mialam taka chcice na male co nieco,a tu dupa:wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-D
ampar-nie jestem pewna,ale chyba widzialam Was,wczoraj na car bootsie o 12,znaczy sie wasze auto:-Dbo wiem jak twoj ma na imie,i stalo auto z nauka jazdy,wiez pewnie byliscie,chociaz moze sie myle:-)
graziul-ja tez mysle o przedszkolu,ale tylko raz w tygodniu na pol dnia,zeby mial jakis kontakt z dzieciakami,i troszke sie ode mnie odczepil:-)bo narazie to jak rzep!!
aa ja na kulki tez chetna,ale odpada jutro,wiec pozostaje nam czwartek??bo sylwia nie moze w srode.to co czwartek??

hej babeczki
ja dzis poszlam na play grupy i sie okazalo, ze dzis zajec nie ma:wściekła/y: babka w recepcji powiedziala ze pownnam otrzymac tel z informacja, ale jak widac o mnie nie pomysleli:-( coz:crazy:zajecia przelozyli na czwartek.
spiaca dzis jestem strasznie, glowa mnie boli i jedyne o czym marze to polozyc sie spac:zawstydzona/y:.mam nadzieje ze moje dziecko szybko zasnie, bo pogoda senna:-(
ja od dzis przygotowuje sie do srody-a mianowicie do urodzin mojego R:-) beda to
30-ste urodziny wiec musza byc wyjatkowe:-) wczesniej kupilam mu bluetooth, bo stary sie mu rozpadal/ale sie przyznam ze dalam mu prezent juz 2 tygodnie temu:zawstydzona/y: ja to taka glupia jestem ze wytrzymac nie moge:zawstydzona/y:/. do tego zamowilam z ebay'a kapelusz w ksztalcie tortu z 30-stka:-). jutro zaczynam robic tort/oczywiscie w 3D w ksztalcie 30-stki:-D i kurczaka generala na obiad:tak::tak:. powiem wam ze moj chlop to sie strasznie martwi ze mu 30 lat stuknie:eek: niwiem czym on sie martwi:eek:
zaraz musze zalac wisnie wodeczka,zeby przeszly do jutra i biore sie za sprzatanie i gora prasowania mnie czeka:-(
createdbylove-widze ze jestesmy sasiadkami:-) ja tez z bd9:-)
renuska-mojego R siastra ma tak na imie:nerd:
sylwia-ja tez dzis sama-zreszta to u nas matek polek nie nowosc:-(
ampar-nie wazne jaka masz fryzurke-zawsze bedziesz sexi:zawstydzona/y::-)
aagam-odnosnie plam to ja tez mam problem.nawet glupie plamy sie nie chca za bardzo spierac. jak dam wysza tem w pralce to kurcza sie R ubrania:-D. ostatnio to mu sie do pempka skurczyly-ale sie darl bo to byly nowiuskie-markowe koszulki:-) nie przejelam sie tym bardzo bo tak sie zaczelam smiac jak go w jednej z koszulek zobaczylam:-D:-D:-D a tak na serio to ja uzyam proszku daz.probowalm wszystkiego-tabletki, zele, namaczania z vanish i dalej nic.az smieszne to jest zeby plamy nie schodzily. nie mialam problemu kiedys jak przypadkiem kupilam proszek w lidlu-ale nazwy iepamietam-dobrze pral a kosztowal grosze. u mnie sie plamy spieraja po kilku lub kilkunastu plamach:crazy:
ok odezwe sie jeszcze pozniej ;-)

Czesc:-):-)
Przyłaczam sie do reszty znow poniedziałek i sama;-);-);-)Weekend minał mi na lenistwie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:cała niedziele odpoczywałam a dzis ciezko było wstac a moja ksiezniczka od rana rzadzi i pyta sie czy juz czas do szkoly:-D:-Dzobaczymy jak długo tak chetnie bedzie chciala chodzic:-D:-D:-D
agnieszkauk-moj ma jutro urodziny ,ale dostanie kase bo on chce gre na komputer co ja kompletnie nie znam sie na tym lepiej niech sam sobie kupi po co ma pozniej lezec jak kupie zła:tak::tak::tak:

mamatrojeczki-swietny pomocnik;-):-):-)

Nic uciekam za godz musze zaprowadzic Age do szkoly odezwe sie pozniej:tak::tak::tak:

czesc :-)
Solidaryzuje sie z wami -poniedzialek i jestem sama z Dominem .Pierwszy raz sie chyba tak zdarzylo ,ze G.jest caly dzien w pracy :-(.Ale nie ma tego zlego ...na obiad byl chips & fish ,bo nie chcialo mi sie gotowac :zawstydzona/y::sorry:.
Agaam -a ja nie mam problemu z plamami :laugh2:jak wiekszosc ,uzywam vanish i juz .Z calego serca wspolczuje zatkanego ucha :tak:.
Ech zapatrzylam sie w okno na ta okropna pogode i juz nie wiem co napisac :zawstydzona/y:

hello:-)
My dzis rozwaleni na calego po tym weekendzie;-) nasz gosc pojechal wczoraj popoludniu ,ale caly bajzelik mi zostal na dzis bo wczoraj zmeczona bar bylam:tak:
ja tez dzis na maxa spiaca i jakas taka spowolniona:szok: Lenistwo na calego,A gra na Ps,mala buszuje z zabawkami po podlodze a ja chwile sie zdrzemnelam,ale za bardzo halasuja i nie moge!:wściekła/y:
Mialam isc dzis do fryzjera ale sie nie zmobilizuje:no:
Posprzatalam i pranie tylko porobilam(czyt.x3) a na obiad juz sily brak,ale mam ochote na rybke wiec zaraz A pojedzie
Wlasnie -mam pytanko-czy macie jakies miejsce skad mozna zamowic dobra pizze z dowozem do domu??:-)oprocz Dominos;-)
AGAAM-a Ty czesto masz te problemy z uszami??czy Cie przewialo?Moja mala tez juz po 19 ,ok 20 spi:-)w koncu rodzice musza miec czas dla siebie;-):-D
AGNIESZKA-co to jest kurczak general??:-D:-D ja tez chcialam mojemu wyprawic huczna 30 stke,ale on sie zastanawia:eek:bo akurat w tym dniu bedzie moja cc ,wiec odpada,musialoby byc conajmniej tydz wczesniej,bo potem jak dzidzi bedzie w domu to nie bedzie imprezki:eek:;-)
dziewczynki tak czytalam o tych klopotach z plamami i powiem Wam ,ze sie ciesze ze nie jestem sama:tak::tak::-D Bo juz myslalam ze jakas lewa jestem,tez wsz poplamione -mala i A plamia a ja nie mam sposobu na spieranie:eek::eek::eek:
My w srode mamy nursery,okreslcie sie prosze kiedy te kulki i gdzie??:happy::happy:
pozdrawiam

Hej

U nas jakoś tak nudno ostatnio bez jakiś większych rewelacji

Mój P w weekend zminil kolor scian w sypialni w końcu- mieliśmy kolor ciemnej kawy ale klaustrofobii dostawalam i teraz jest bardzo jasny fiolet
Teraz to moge spac bez obaw:)))

Ola po trzech dniach szkoly przyniosla niespodzianke we wlosach ale juz ma czyste na szczescie. Ale i tak sobie zaaplikowalam dzisiaj plyn na wszy bo mnie wszystko swedzialo ale na szczescie nie zlapalam od niej. Ciekawe kiedy nastepne przyniesie:szok::szok::szok:

Milenka na calego pyskuje najwiecej obrywam ja non stop mi palcem grozi:-D:-D:-D:-D
Ale najlepszy ubaw mialam dzisiaj rano z Oli przed szkola
Pytala mnie czy moze zabrac do szkoly kolorowanke co od babci dostala. Wiec ja bez zadnych obaw sie zgodzilam. Przed wejsciem do szkoly chcialam jej dolozyc buty do torby a tam nintendo spakowane. Pytam sie co to jest a ona do mnie przeciez widzisz ze to gra - nawet nie mialam sily sie zloscic zaczelam sie smiac. Jakby wziela znowu bure dostalabym od jej nauczycielki taka antypatyczna ze szok.
Ostatnio dostalam opi..... ze Ola wziela jedna 4 zelki do szkoly. Nigdy mi sie nie zdarzylo zeby mi ktos zwracal uwage w szkole.

ZNikam Milenka wstala i zaraz raban bedzie

A Graziul na plamy ja stosuje Vanish i generalnie plamy schodza np, z czekolady herbaty sokow tylko skarpetek P jakos nigdy nie moge doprac:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry