reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hejka z rana .Nie wiem jak u Was ale u mnie pada deszcz :wściekła/y:.A tyle prania mam :-(.
createdbylove -zgadzam sie z natalka :tak:,ja tyle testow z gornej polki mialam negatywnych ,ze sie zdenerwowalam ,kupilam zwykly za funta i wyszedl pozytywny :-).

reklama
Natalko dzięki z info, ale dla mnie to za daleko. Musiałabym jechać busem i pociągiem:-(. Jest to niestety czas (około 1,5godz. w jedną stronę) i dodatkowy koszt. A niestety ktoś też w tym czasie będzie musiał mi sie zająć Chrisem.

Hej:-)

Renuska mnie też ten deszcz zaskoczył, pranie niestety już nie może czekać i musiałam włączyć kaloryfery żeby to wszystko posuszyć chociaż zimno wcale nie jest:wściekła/y:
Jakie imię wybraliście dla córeczki??

Createdbylove ja kupowałam pierwszy lepszy test w najbliższej aptece. Ani razu się nie pomylił, a robiłam ich wiele:tak:

Alex u nas też był konflikt:tak: W 26tc dostaniesz zastrzyk z przeciwciałami i po porodzie kolejny jeśli dzieci będą miały rh+:tak: Ja nie dostałam bo oboje mają rh- po mnie:-p

Też wybrałabym się do collegu ale nie mam co z dzieciakami zrobić:baffled:

Dziewczyny przydałoby się na jakieś kulki się umówić albo gdzieś, dawno nie widzialam się z Wami.

Czesc Wszystkim:-)

Ale pogoda co? Niby slonce swieci a zaraz pada:wściekła/y: ja tez juz wczoraj musialam zrobic pranie i suszara stoi w salonie bo nie ma co wywieszac. Najgorsze jest to ze jeszcze jedno pranie musze zrobic:crazy:
A co do pranie mam pytanie do Was macie moze jakis sprawdzony sposob na plamy? bo moja niunka niektore ciuchy juz ma tak zaplamione ze szok:szok: wczoraj przed praniem moczylam wszystko w wannie potem wrzucilam do pralki na 95stopni i nic:szok::wściekła/y:

Sylwiam ja tez jestem za kulkami:tak:tylko jesli moge sie okreslic mi nie pasuje sroda bo przychodzi do mnie fryzjerka;-)ja tez chcialabym isc do collegu ale mam ten sam problem co Ty czyli nie mialabym co zrobic z Mala:-(
Createdbylove ja tez kupowalam "jakis" test w morissonie i nie pomylil sie:-p
Alex u nas tez jest konflikt:sorry2: i niunka ma grupe krwi taty wiec po porodzie tez dostalam zastrzyk:tak:

A teraz juz uciekam bo musze niestety isc do sklepu mam tylko nadzieje ze nie spotka nas deszcz:sorry2::sorry2:

hej babki:-)
a ja wyslalam Natalinke z tatusiem i ciocia do parku a sama zamierzam troche odpoczac:tak:
Kurcze tak czytam ze ten konflikt serologiczny to czesty problem:baffled: A jak Wy sie o tym dowiedzialyscie,bo mnie sie nawet nikt nie pytal o grupe ojca dziecka jak rodzilam Nati:crazy: A teraz tez nikt nic mnie nie pytal:crazy::crazy::baffled: nie wiem czy ja jaks nie kumata jestem.A kolezanka mowila ze jej mama dowidziala sie o konflikcie rodzac dop 4 dziecko...czy to mozliwe?? Moj A ma krew taka ktora mzoe dawac kazdemu ale on sam moze tylko ta swoja przyjac grupe

Ostatnia edycja:
Graziul oni na początku ciąży robią Tobie badanie krwi na określenie grupy i jeśli masz rh- to z góry zakładaja że jest konflikt, bez badania grupy krwi ojca:tak:

Agaam ja jak widzę, że jakaś plama się nie sprała to znów daję do prania aż do skutku:tak: Może nie jest to sposób na wszystkie plamy ale na pewno na większość;-)

Createdbylove trzymam kciuki za dwie kreski na teście;-)

Jezuuuuuu ale ta Olivia mi balagani w domu, wszystko z szuflad wyciąga, pranie z kaloryferów ściąga a jak śmietnik pełniejszy i daje radę coś z niego wyciągnąc to też śmieci mi roznosi:wściekła/y::wściekła/y: Małpka mała:-D

SYLWIA-dzieki za wyjasnienie...bo juz sie troszke zaczelam martwic ze moze cos zaniedbuje:crazy::crazy: ach wiecie lepiej na zimne dmuchac:tak:;-)No tak robili mi badanie na grupe krwi wtedy i teraz ale nikt mi nic nie mowil wiec chyba raczej wsz jest oki:tak:
CREATEDBYLOVE-ja rowniez mocno zaciskam ,zeby niedlugo pojawilo sie to malutkie created by love;-);-);-):-D
Kurcze dzis mnie glowa znow boli:crazy:

Ja się chyba nabawiłam zapalenia pęcherza ;/
Czy któraś z was, przechodziła to w UK?
Jaki jest najlepszy lek, z dostępnych bez recepty, który nie zagrozi dzieciątku?

reklama
createdbylove -ja moge polecic żurawine :tak:.
sylwia -imie po prawdzie to Dominik wybral ,raz uslyszal jak powiedzialam :moze judytka ? i w brzuchu jest dziewczynka dzudi :happy: koniec kropka.

Do góry