reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam:-)
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u midwife poszło spoko najbardziej bałam sie bo mamy konflikt serologiczny ale powiedziala ze nie mam sie tym martwic bo i tak w 26 tyg zajma sie mna odpowiednio:-):-):-)Jestem dzis spiaca chyba przez ta pogode :-:)-(

Dla Marcina
[*]
[*]
[*]

Dobry Wieczór wszystkim pewnie śpiącym mamom oraz przyszłym mamom :p
Ja mam pytanie, który test ciążowy, z dostępnych na rynku, uważacie za najlepszy?
widzialam, ze sporo tego w boots a chcialabym wybrac najlepszy i najbardziej wiarygodny ;)

createdbylove
ja uważam, że najlepszy to ten :Clearblue Digital Twin Pregnancy Test - 2 Pack - Boots
Doris dzięki, pojadę tam w poniedziałek i sprawdzę. Zapisałam się w Dewsbury, ale jestem na liście oczekujących, w Huddersfield też już nie ma miejsc. Bardzo mi zależy.
Mojadzidzia miło było Ciebie spotkać, szkoda, że nie miałyśmy czasu pogadać , no i nie widziałam Dusi. Jeżeli zaś chodzi o Ciebie to wyglądasz rewelacyjnie.
No nic trzeba iść spać, zrobiło sie późno. Ale chciałam sprawdzić co mam za filmik i tak mnie wciągnął, że dopiero skończyłam; polecam- Nocna Randka. Można się pośmiać.

reklama
hej :-)

mamatrojeczki tutaj w Keighley sa przyjecia bo nowy College jest ale Tobie chyba tutaj nie pasuje :-(

createdbylove mi sie wydaje ze jak sie jest w ciazy to kazdy test pokarze ja pierwszy mialam z bootsa jakis i pokazal ze jestem juz jeden dzien po tym jak miesiaczka sie spozniala i na drugi dzien kupilam zwykly za funta i tez wyszedl pozytywny :tak: wiec jak dla mnie nie ma roznicy :sorry2:

Do góry