reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc mamuski:-)
Ja tez tylko wpadlam na chwile,KASIA-nas tez nie bedzie-bardzo przepraszam:-:)sorry2:a naprawde mialam szczere checi,ale mam tak potworna alergie ze ledwo dycham,inhalator na okraglo ,psikam,z nosa sie leje:szok:no i tez szczerze powiem ,ze troszke sie boje zeby sie teraz nie zarazic przeziebieniem,bo kiedy mam problemy z astma ,jestem bardziej podatna na wszelkie infekcje a w moim stanie to wolalbym nie:baffled:
Ogromnie zaluje bo wieki Was nie widzialam,no i z ANIA sie juz nie zobacze:-:)-:)-:)sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::sorry2::sorry2::sorry2:
sciskam Was ,odezwe sie jutro ,bo nie mam nastroju na pisanie kiedy z nosa kapie:crazy:
papapppapa,milego kawkowania

reklama
Cześc Mamuśki :-)
Długo do Was nie zaglądałam,ale nie miałam za bardzo jak :-( Niezbyt dobrze się czułam,do tego Kaja w nocy balowała,a w dzień Lena dawała do vivatu :tak:
Ogólnie to mam istny dom wariatów (ale takich pozytywnych) :-D Kaja jest przesłodka nawet jak się drze,a głosik ma donośny.Jest baaardzo podobna do mojej drugiej córci Leny,normalnie jak bliźniaczki :-) Wszyscy jesteśmy zakochani w naszej kruszynce.Marcin przez dwa tygodnie był na ojcowskim i zajmował się starszymi dziewczynkami,kąpał Małą,no i zajmował się domem,łącznie z gotowaniem,sprzątaniem,praniem,zakupami.I o dziwo stwierdził,że jest to ciężka praca :szok: Ale muszę Wam powiedziec,że spisał się na medal:-)
A jeśli chodzi o poród to naprawdę jestem strasznie zadowolona.Był to mój trzeci poród i mimo k...wskiego bólu było cudnie :) Ale o porodzie następnym razem napiszę,bo właśnie moja księżniczka się wierci.Czuje,że to Jej pora do jedzenia :-)
Miłej nocki Dziewczyny ;-)

czesc laseczk
my juz w domku. w sobote nad ranem wrocilismi i od razu do pracy poszlam:-(. dzis to na spokojnie sobie w domku posprzatam, tzn w koncu sie wypakuje i poczytam spokojnie co u was, bo R w pracy takze mam wolne;-). a narazie sie zbieram na play grupy, bo wczoraj sobie odpuscilam:zawstydzona/y:. buzka dla wszystkich

Czesc:-)

AGAAM-ja Kube musze odebrac o 15.10:tak:
Aha i wczesniej pytalas sie o ktorej masz byc,moze o 11 ?co?

GRAZIUL-Zdrowka zycze:tak:Kubusiowi tez ostatnio astma daje o sobie znac:-(trzeba mu psikac czesciej:-(tez go cos uczula pewnie:baffled:

JSTYSIAK-Wam tez zdrowka zycze:tak:

AGNIESZKA UK-to sie teraz wymieniamy:-Djedne wracaja,inne wyjezdzaja:-D:-D
A jak Nikola ,dalej sie nie slucha?

ANIA1812-a Adas teraz mial tylko jedno szczepienie?No i na razie ma z glowy:tak:I jak dzisiaj lepiej sie czuje?

MARGHI-wstaw zdjecia swojej ksiezniczki,please:-)Super ze porod Ci dobrze poszedl:tak:A starsze siostry pewnie zakochane w najmlodszej:-)

Hej
no to teraz witam sie i ja:-)

Doris ok o 11 bede po Ciebie:tak:
Graziul Jstysiak zdrowka kochane kurujcie sie szybiutko:tak:
Ania a co Ty mialas za szcszepienie dla Adasia bo ja tak sie zastanawiam czy aby przypadkiem Vicky nie powinna miec tego szczepienia juz:sorry2: I jak Adasko sie dzis czuje?? mam nadzieje ze lepiej:tak:
marghi widzisz tak sie balas porodu a tu prosze jaka mila niespodzianka:-) niech malutka zdrowo sie chowa:tak: a zdjecie faktycznie moglabys wkleic;-)
Agnieszkauk witaj w ponurej Anglii ja jeszcze nie do konca przywyklam do tutejszej pogody mimo tego ze od powrotu minal tydzien:sorry2:

Dobra Laski ide sie szykowac co by sie nie spoznic bo ja to zawsze mam cos takiego ze nie wiem jak bym sie starala to zazwyczaj i tak jestem spozniona:-p:sorry2:

Witam:-).
Na początku dziękuje tym które były dzisiaj u mnie za kawce za odwiedziny:tak:.Było miło mam nadzieje że wam również :tak:;-).
Jak tylko wyszłyście to ja wziełam się za mycie naczyń a Krystian za układanie zabawek :tak::szok:.Trochę mnie to zdziwiło ze sam od siebie zaczął sprzątac:baffled:.Wszystko by było super tylko szkoda ze zrobił taka wielką piramidę :baffled:.Ze aż strach ją ruszyc:tak::-D.
jstysiak i graziulxxx dużo zdrówka życzę:tak:.U mnie już lepiej niż było ale cały czas jestem trochę osłabiona i nos mam zatkany:baffled:.a ja całe spotkanie dzisiaj nie smarkałam ale jak dzieczyny wyszły to niezły dałam koncert:tak::-D.Wysmarkałam się za wszystkie czasy:tak::-D.
agnieszkaUK witaj w słonecznej Anglii :tak:.Chętnie poznam twoich nowych kolegów z polski:tak:;-).
marghi miło ze o nas pamiętasz :tak:.Czekamy na zdjęcie księżniczki :tak:.
roksanna i co nie zabłądziłaś w krzakach :baffled::-D?

Hej!

Kasia8118- dziękuje bardzo za gościne. Oczywiście, że było bardzo miło:tak: Dziewczynki a Wam dziękuje za miłe ploty. Strasznie mi przykro, że to już moje ostatnie z Wami (no chyba, że uda mi się kiedyś wpaść do Bradford:blink:)
Agaam, Doris- jak widziałyście Adam miał się dziś całkiem dobrze. HV powiedziała, że po tym szczepieniu może wystąpić gorączka 10 dni po szczepieniu:baffled: Mam nadzieje, że jednak nie wystąpi
AgnieszkaUk- witamy w Anglii. Pogoda może załamać ale pewnie po polskich upałach przyda Ci się troszke wytchnienia od słońca:sorry2:
Marghi- też chętnie zobacze Twoją księżniczke. Fajnie, że miło wspominasz poród. Ja też o dziwo, mimo bólu, miło wspominam oba porody.
Graziul- zdrówka dla Ciebie. Wiem jak się męczysz bo J też często miewa alergiczny katar i wtedy ledwo dycha. Bardzo mi przykro, że nie mogłyśmy się zobaczyć:-(

Kończe już bo trzeba wstawić obiad. Na razie

Ostatnia edycja:
Czesc:-)

KASIA8118-ja tez dziekuje za kawe :-)mi tez bylo milo:-D:-pzreszta jak zwykle:tak:
I jak R nie przestraszyl sie balaganu?Bo mijalysmy go .

ANIA1812-no wlasnie ,jakos nie moge sie przyzwyczaic do mysli ,ze juz nie bedziesz sie z Nami kawkowala:-(

dzieki laeczki za mile powitanie-tymbardziej ze dlugo nie pisalam ho o ho:-) ale wiecie z jakich powodow. dysk w laptopie mi sie spalil-nie mam nic-zdjec, muzyki, waznych zapamietanych w systemie sron:wściekła/y: ale coz
doris-z moja nikola to w polsce bylo tak ze sie wogole nie sluchala:no: raz ze byl upal i sie strasznie meczyla-nie mogla spac/nie chciala jesc -tak to ciezko przechodzila, no i jeszcze to ze dziadkowie jej na wszystko pozwalali a ona olewala moje zakazy- nie zmienialo to faktu ze sobie pare razy bardzo powanie pogadalysmy:tak:
kasia8118- hahahah z chlopakimi lecielismy razem do liverpoolu/lecieli na jakies zawody/ a na lotnisku usiedli kolomnie i od razu wiedzilam kto to jest, bo z moja babcia zawsze bylysmy wiernymi fankami.

nic uciekam myc moja gwiazde, bo marudzi a do tego ma temperature.

reklama
Tak zbieram się od rana aby napisać i mi się zeszło. Jutro ostatni dzień szkoły u Matyldy jakieś party. Hmmm w co by ją ubrać :-D:-D:-D
AgnieszkaUK a jak tam urlop? Miałaś obstawę nie ma co.
Współczuje że straciłaś wszystkie dane, szczególnie zdjęć szkoda bo reszta jest mniej ważna.
Kasia8118 trafiłam, trafiłam. Dobrze że mi powiedziałaś o tym skrócie bo szła bym na około. Dzięki za gościnę.
Marghi no opowiadaj jak było?

Do góry